A Hotel Marina Port légkondicionált szobáinak, minden igényt kielégítő konferenciatermeinek és vadonatúj fitness- és wellness centrumának köszönhetően a Balatonpart egyik legigényesebb négycsillagos szállodája, amely Balatonkenese modern kikötőjének szomszédságában várja vendégeit.
2013 Márciusában jártam itt a párommal. A szoba a kilátás a konyha a választék, tisztaság, a figyelmesség, kondi terem, medence mind - mind csodás volt. A teljes körű kényelem és kikapcsolódás tökéletes együttesét alkotta. Annak dacára, hogy Márciusban voltunk még az idő járás is kedvezett nekünk.
Szívesen vissza térnénk és bátran ajánlom másoknak is a szállodát. Ha valami negatívumot mondhatnék akkor számomra kicsit tolakodónak tűnt amikor első este a vacsora megkezdése utáni percekben egy öltönyös "Úr" bemutatkozás nélkül megállt az asztalunk mellett és érdeklődött, hogy ízlik -e a vacsora? Tele szájjal, számomra ismeretlen embernek nehéz válaszolni.
Tetszett az elhelyezés, az erkély és a kilátás, a wellnesz és kondi részleg, kiváló volt a konyha és a felszolgálás. Nem tetszett, hogy elmaradt a tavasz. Nem tetszett, hogy a szauna használat szabályaira szóló tájékoztatás csak magyar nyelvű volt és ez irányú megjegyzésemre nem történt intézkedés.
A szállás remek és tiszta volt, a gyerekek sem unatkoztak, a póker megszűnt, ami nagy kár. A szervezés profi volt, a szilveszter is. Egyedül a szilveszteri menü nem volt túl szerencsés, de a kiszolgálás nagyon korrekt volt. Összességében megtettek mindent, hogy jól érezzük magunkat, és ez a lényeg.