Mivel B. Györökön van nyaralóm gyakran megyek el az étterem előtt. Talán még esőben is hosszú sor vár üres asztalra, nem csoda, hiszen az ár/érték arány kiváló, a menük ára pedig igazán hívogató. A menün kívül is nagyok az adagok, de nem egy kulináris csúcs, inkább a mennyiség a fontos.
A miért a címnek a grillezett zöldséget adtam, az azért van, mert "epés" barátom ilyen körettel kérte a főételt. Amikor az olajtól tocsogó köretet szóvá tette, akkor a válasz annyi volt, hogy nálunk ilyen. Se egy bocs, se utalás a cserére, se. . . Akkor voltam utoljára.
nagyon udvarias fogadtatás kellemes helyre kísértek a fiatal pincér azonnal felhívta figyelmünket a menükre. Olyan változatos volt, hogy végül azt választottuk, l090 forintér kaptunk nagyon finom húslevest, 2 szelet rántott és 1 szelet sült húst vegyes körettel. Az étel forró és nagyon finom volt, mindenkinek csak ajánlani tudom gyakori vendégek leszünk.
A munkám jellege miatt sok felé járok az országban,de ha van lehetőségem,akkor a Csillagvár éttermet nem hagyom ki,mivel finom ételeket készítenek,nagyon jó,és gyors a kiszolgálás,és az ennivaló ár/érték aránya is kiváló!
Kollégáim híre alapján mentem be először az éterembe,és nem csalódtam abban amit mondtak,valóban kiváló az étterem,egy kis baja van,ha szezon van,illetve ebéd idő,bizony elég nehéz helyet találni annyian vannak.
Ennyi pénzért, ennyi ételt még soha sehol nem kaptam! Az Erdélyi fatányérosomon 5(! ) szelet igen finoman elkészített hús volt, rengeteg körettel 1. 890. -ért! A kedvesem cigánypecsenyéje, 4 nem kicsi húst tartalmazott 1. 490. -ért! Tehát elég erős az ár/érték arány. Régebbi véleményeknél olvastam, hogy mogorvák a pincérek.
Attól függ, ki mit szeret? Népkonyha, hatalmas adagokkal. Tisztaság, higiénia nulla! Kiszolgálás gyors, gépies. Ha megetted menj el minél gyorsabban, nem foglald a helyet, más is enne! Az ételek finomak , tényleg óriás adagok, az üdítő italok melegek,a sör hideg. Az ételek , menük olcsók , viszont az italok drágák!
Néhány éve járunk a Balatonra, a csillagvári étterem mindig be lett programozva , eddig . Az étel +árak kiválóak , a pincérek biztos túl vannak terhelve, sajnos a vendégszeretetük ,udvariasságuk nagyon gyenge, ezért gyorsan döntöttünk és elmentünk a másik étterembe. [Moderálva - a szerk.]
Már régóta visszatérő vendégek vagyunk és mindig (egy kivétellel) elégedetten távoztunk. Hatalmas adagok, mindig fülig ér a szám amikor látom a pincért az én tányérommal közeledni. Ez a mosoly megismétlődik amikor a fizetőpincér elénk teszi a számlát! Nagyon kedvelem ezt az éttermet és szívesen jövök mindig.
Nekem, nekünk tökéletesen megfelel, aki inkább a nívós kiszolgálás híve és a vastag számlát szereti az nem jó helyen jár de aki finomakat akar enni és bőségesen jóllakni ráadásul olcsón, annak tökéletes hely! Csak ajánlani tudom mindenkinek! ! !
Családdal tértünk be egy kis ebédre. . . . Hát a felét sem tudtuk elfogyasztani. Valami csoda volt. Az adagokat nem lehet leírni. Az árak kiválóak. Így tovább. . . . . Mindenkinek szívből ajánlom. Bár helyet találni ebédidőben nagyon nehéz. A felszolgálók rendesek, barátságosak voltak. A hely tiszta. Mi menűt ettünk, de a felét ennek is haza kellett vinni. . . .
8710Balatonszentgyörgy, Berzsenyi Dániel u. 50-58.