Csillagvár Étterem Balatonszentgyörgy

4,5Kiszolgálás
4,2Hangulat
5Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Pelso Panzió Balatonmáriafürdő - Napi árak reggelivel
Hotel Bonvino Badacsony

Csillagvár Étterem Balatonszentgyörgy vélemények

Bronz fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt már
Gyenge 2022. november 4.barátokkal járt itt
Mivel B. Györökön van nyaralóm gyakran megyek el az étterem előtt. Talán még esőben is hosszú sor vár üres asztalra, nem csoda, hiszen az ár/érték arány kiváló, a menük ára pedig igazán hívogató. A menün kívül is nagyok az adagok, de nem egy kulináris csúcs, inkább a mennyiség a fontos.
Kiváló 2021. május 24.a párjával járt itt
nagyon udvarias fogadtatás kellemes helyre kísértek a fiatal pincér azonnal felhívta figyelmünket a menükre. Olyan változatos volt, hogy végül azt választottuk, l090 forintér kaptunk nagyon finom húslevest, 2 szelet rántott és 1 szelet sült húst vegyes körettel. Az étel forró és nagyon finom volt, mindenkinek csak ajánlani tudom gyakori vendégek leszünk.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2019. március 2., kollégákkal járt itt
A munkám jellege miatt sok felé járok az országban,de ha van lehetőségem,akkor a Csillagvár éttermet nem hagyom ki,mivel finom ételeket készítenek,nagyon jó,és gyors a kiszolgálás,és az ennivaló ár/érték aránya is kiváló!
Kiváló 2019. február 1.gyerekekkel járt itt
Kedves felszolgàlok . Hatalmas finom adagok . Minden fèlle fajta kàrtyàval lehet fizetni . Az ètermet csak ajànlani tudom mindenki szàmàra
Kiváló 2018. július 11.a párjával járt itt
Ennyi pénzért, ennyi ételt még soha sehol nem kaptam! Az Erdélyi fatányérosomon 5(! ) szelet igen finoman elkészített hús volt, rengeteg körettel 1. 890. -ért! A kedvesem cigánypecsenyéje, 4 nem kicsi húst tartalmazott 1. 490. -ért! Tehát elég erős az ár/érték arány. Régebbi véleményeknél olvastam, hogy mogorvák a pincérek.
Csillagvár Étterem Balatonszentgyörgy - Étel/italCsillagvár Étterem Balatonszentgyörgy - Étel/ital
Átlagos 2018. július 8.a párjával járt itt
Attól függ, ki mit szeret? Népkonyha, hatalmas adagokkal. Tisztaság, higiénia nulla! Kiszolgálás gyors, gépies. Ha megetted menj el minél gyorsabban, nem foglald a helyet, más is enne! Az ételek finomak , tényleg óriás adagok, az üdítő italok melegek,a sör hideg. Az ételek , menük olcsók , viszont az italok drágák!
Csillagvár Étterem Balatonszentgyörgy - Étel/ital
Kiváló 2018. június 28.családjával járt itt
Hétköznap délután érkeztünk, de még ilyenkor is nagy mozgás volt az éttermbe.

Gyorsan kaptunk étlapot, hamar elkészültek az ételek is.
Mindannyian jóllaktunk, sőt..
Ajánlani tudom a helyet.

Betérünk ha arra járunk.
Átlagos 2018. június 18.gyerekekkel járt itt
Néhány éve járunk a Balatonra, a csillagvári étterem mindig be lett programozva , eddig . Az étel +árak kiválóak , a pincérek biztos túl vannak terhelve, sajnos a vendégszeretetük ,udvariasságuk nagyon gyenge, ezért gyorsan döntöttünk és elmentünk a másik étterembe. [Moderálva - a szerk.]
Kiváló 2018. június 2.családjával járt itt
Már régóta visszatérő vendégek vagyunk és mindig (egy kivétellel) elégedetten távoztunk. Hatalmas adagok, mindig fülig ér a szám amikor látom a pincért az én tányérommal közeledni. Ez a mosoly megismétlődik amikor a fizetőpincér elénk teszi a számlát! Nagyon kedvelem ezt az éttermet és szívesen jövök mindig.
Csillagvár Étterem Balatonszentgyörgy - Étel/ital
Kiváló 2017. november 21.gyerekekkel járt itt
Családdal tértünk be egy kis ebédre. . . . Hát a felét sem tudtuk elfogyasztani. Valami csoda volt. Az adagokat nem lehet leírni. Az árak kiválóak. Így tovább. . . . . Mindenkinek szívből ajánlom. Bár helyet találni ebédidőben nagyon nehéz. A felszolgálók rendesek, barátságosak voltak. A hely tiszta. Mi menűt ettünk, de a felét ennek is haza kellett vinni. . . .