Tavaly nyáron a főszezonban volt "szerencsém" ehhez az étteremhez. Sokan ajánlották, milyen szuper hely, szuper ételekkel. Az tény, hogy rettentően sokan voltak, de pont kaptunk helyet. Azzal szerencsénk volt, hogy a sok mogorva pincér közül kikaptuk az egyetlen kedves pincérnőt, de sajnos láttuk a többiek fancsali képét.
És akkor még a tisztaságot nem ecsetelem. Nagyon gyorsan kellett kiválasztani, mit kérünk, szinte még én éreztem magam kellemetlenül, hogy elfoglaltunk ketten egy négyszemélyes asztalt. Gyümölcslevest kértünk és egy kétszemélyes haltálat. A gyümölcsleves még elment, bár egy menzai változat biztosan magasan verné. De a haltál. . Első látásra gusztusos volt, meg nagy adag, sokféle hallal, de mindegyik ízetlen volt. Amikor letettük a villát, már adták a dobozt, hogy csomagoljuk a maradékot (mi, magunknak! ), aztán éppen hogy nem mondták, hogy menjünk, mert kell a hely. Szinte felüdülés volt kilépni ebből a hangos "hangyabolyból". A maradékot hazavittem megkóstoltatni családom többi tagjával. Ők is megállapították, hogy ilyen ízetlen halat még nem ettek. Szóval nekem nagy csalódás volt ez a hely, ha nem muszáj, többet nem teszem be oda a lábamat.
Már voltam máskor is az ételek jók de a kiszolgálás mindig ,finoman szólva , érdekes. Vasárnap 13h után mentem kevés hely egyik pincér egy helyre leültet kettőnket. Másik felkeltett az a hely foglalt mondta segít helyet keresni kiderült ahova vitt az is foglalt ezzel ott hagyott bennünket.
Nehezen de találtunk másik helyet oda 15-20percig senki meg se kérdezte mit akarunk. Kint 5fok terasz ajtó nyitva ránk az idő eltelte után mikor már fáztunk elmentünk 300métere levő másik étterembe ott meleg és normális kiszolgálás . Számomra innen Csillagvár felejtős GJ.
Csalàdi ebéd keretében voltunk itt. Bent az étteremben meleg és akkora alapzaj hogy nem lehetett érteni egymàs szavàt. Előbb kihoztàk a levest majd jóval utànna az italokat de teljesen màst mind amit rendeltünk és volt akinek ki se hoztàk. Amikor szóltam a pincér meghuzta a vàllàt és azt mondta ő nem tehet róla.
Hàromszor szóltam mire valaki kihozta az elmaradt italokat. Az étel àllott és izetlen volt az adag az nagy. Nekem a végére megfàjdult a fejem. A pincérek viselkedése felhàborító volt és a tisztasàggal is alapgondok vannak. Szerintem nem minden a nagy adag és az olcsó àr. A tisztaságra az udvariassàgra a minöségre is kellene adni. Nekem az egész nagyon kellemetlen élmény volt. Majdnem fizetés nélkül jöttünk el mert egyszerűen hiàba szóltunk hogy fizetnénk nagyon sokàig nem jött a fizető pincér. Mi többet nem megyünk oda.
Az étel valóban finom, és tényleg nagyon nagyok az adagok, de a következő kifogásokat azért szeretném felsorolni: - _minden felszolgáló pofákat vágva, kelletlenül dolgozik - a terítők, poharak koszosak - rengeteget kell várni, amire egyáltalán valaki odajön a vendéghez (akkor is, amikor kisgyerekkel voltam) - az étlapot lehetetlen volt elolvasni, mert valószínűleg elázott, és amikor másikat kértem, a felszolgáló hölgy szinte az asztalra hajította - az első alkalommal ötven percet vártunk a megrendelt ételre, a második alkalommal fel is álltunk és máshová mentünk, mert a megrendelt ital sem érkezett meg negyed órán belül - a felszolgálók az étteremben esznek és isznak, ami egyébként nem lenne zavaró, csak furcsa, ha nem a saját kiszolgálásuk lenne az elsődleges - koszos, büdös vízzel mostak fel, _miközben_ a megrendelt ételt fogyasztottuk, közben a személyzet többi tagja a terem egyik végéből a másikba kiabálva kommentálta a víz szagát és származási helyét.
8710Balatonszentgyörgy, Berzsenyi Dániel u. 50-58.