Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában, esős őszi időben, így maximálisan kihasználhattuk a belső medenceteret, szaunát. Kicsit nehezményeztem,hogy a szauna nem üzemelt csak bizonyos,meghatározott ideig, így nagyon kellett figyelni, mikor vehettem igénybe. A szálloda nagyon ízléses, mind a belső,mind a külső medencetér kiváló.
A szálloda nagyon szép helyen található. A szobák az árához képest megfelelőek. A medencék mind kívül és belül fantasztikusak. A személyzet maximálisan segítőkész, figyelmesek. A reggelinél bőséges a választék, a vacsora rendkívül finom. A desszertről nem is beszélve. Az egyetlen negatívum, hogy a fürdőszobából rettenetes csatorna szag áradt. Összességében nagyon jó kis hely, szívesen eljönnék még ide.
Gyönyörű környezetben, kifogástalan kiszolgálásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Akár ki sem kell mozdulni a hotelból, akkor is kellemesen el töltheti az időt az ember. Sétálhat, olvasgathat a parkban, vagy felfrissülhet a medencében.
Április elején töltöttünk négy napot a szállodában. A foglalás is visszaigazolás gyorsan történt, a szállodában érkezésünkkor is nagyon kedvesen fogadtak. A személyzet végig nagyon szívélyes volt, más szállodákkal ellentétben itt naponta takarították a szobát. A szoba kényelmes, hűtőszekrénnyel felszerelt, légkondicionálás nyáron működik.
A fekvése ideális, közel a fürdőhöz, de mégis egy csendes mellékutcában van, bár a főút sem túl forgalmas, miután Berekfürdő zsákfalu. Saját wellness részlege van a szállodának, saját fúrt gyógyvizes kúttal, négy gyógyvizes medence közül lehet választani, van beltéri és kültéri is, télen is. Egyik helyett egy úszómedence azért jó lenne. Az étkezések közül a reggeli tökéletes, változatos sütemények, nagy pékáru választék jellemzi. A vacsora menüválasztásos, ez az egyetlen gyenge pont. Első este nem lehet választani, "A" menüt kap a vendég, egyébként egyik este két disznóhúsos étel közül lehetett választani, a rántott hús valamilyen formája a leggyakoribb fogás. Egészséges étel nem nagyon van, az adag nem túl nagy , így azért nem hizlal. Az öt ponthoz kellett egy kis jóindulat, de alapvetően jó választás.
Maximálisan elégedettek voltunk a szallassal. Tökéletes tisztaság, a medencék vizét állandóan tisztították!! Vendégszerető tulajdonosok! Csakis ajánlani tudom a nyugalomra, kikapcsolódni vágyó embereknek!!!
Nagyon jó hely, ajánlom mindenkinek a figyelmébe! Eddig azt hittem, hogy Hajdúszoboszló a legjobb, de Berekfürdő is vetekszik vele! Ha tehetem mindig visszajárok ide. Már tervezzük párommal a következő üdülés időpontját. Készítettem sok fényképet is, hogy meg tudjam mutatni ismerőseinknek is, kapjanak kedvet idejönni pihenni. Mindenkinek jó pihenést kívánok!
Októberben Erzsébet program keretében voltam a szállodában. Nagyon kedves volt a személyzet. A szálloda tiszta, a víz csodálatos volt. A pincérek percek alatt szolgálták fel a remeknél remekebb ételeket. A svéd asztalos reggelinél az ember nem is tudta a finomabbnál- finomabb ételek közül mit válasszon.
erzsébet progrem keretében voltam itt szeptemberben nagyon szép a szálloda és a környezet is a viz kellemes az ellátás kiváló a szoba kényelmes igaz az idö is nagyon jó volt.legközelebb is ide kérem ajánlom minden ismerösömnek a személyzet kedves udvarias a reggelik is böségesek az ételeket háziasan készitik