Csak a legjobbakat tudom írni a helyről. Igazi nyugalmat és gyógyulást árasztó hely. Szállás, fürdő, személyzet kiszolgálás tökéletes. Plusz, és nagyon kedves szolgáltatás, hogy időnként a személyzet felkeresi a medencékben lazulókat és összeírják, hogy ki mit szeretne fogyasztani.
A feleségemmel jártunk itt. A személyzet nagyon figyelmes volt, a kültéri medencék remekek, a parton levő növényzet mediterrán hangulatot árasztott. Kiváló lehetőség volt a késő esti fürdőzésekre és beszélgetésekre is. A megrendelt italokat a parton is felszolgálták. Azzal is megleptek, hogy a születésnapomon külön köszöntöttek, a vacsora asztalt is feldíszítették.
Nagyon jól esett! Az étkezés remek. Csendes, pihenésre kiváló hely. Csak ajánlani tudom.
Termál Hotel Pávai válasza
Tisztelt Uram!
Köszönjük, hogy Ön és kedves felesége megtiszteltek minket bizalmukkal, és szállodánkat választották pihenés céljából. Külön öröm számunkra, hogy lehetőségünk volt Önt születésnapja alkalmából köszöntenünk. A dicsérő szavakat eljuttatjuk minden kollégánkhoz, és reméljük hamarosan ismét itt köszönthetjük Önöket!
Harmadik alkalommal jártam ott baráti házaspárral. Csak a víz miatt jöttünk vissza, mert a korábbi években az étterem nem volt jó. Most KELLEMESEN CSALÓDTUNK! A reggeli és a vacsora is nagyon finom és bőséges. A víz és a szolgáltatások csodálatosak, aszemélyzetnagyon kellemesen udvarias. Most már biztos,hogy törzsvendégek maradunk hosszú távon.
Jótanács, hogy a fürdőszobákat és a fürdő férfi zuhanyozóját is javítsák!
Termál Hotel Pávai válasza
Kedves Vendégeink!
Köszönjük, hogy (ha eredetileg csak gyógyvizünk miatt is, de)ismét bizalmat szavaztak nekünk! Az, hogy ez kellemes csalódással járt, külön öröm számunkra! A vezetőség nevében szeretném Önöket biztosítani a felől, hogy szolgáltatásaink színvonalának emelésére fokozottan figyelünk, és minden visszajelzés fontos számunkra.
Másodszor voltuk itt a barátokkal. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos az idő rossz volt,/esett az eső/ de a medencékben a jó meleg víz, feledhetővé tette a rossz időt. A személyzet nagyon udvarias, nekünk az étkezés finom volt, és elég is /félpanzió/. A szállás, mi az apartmanokban voltunk el helyezve, nagyon jó volt.
Még soha nem jártam ilyen csodálatos környeztben lévő, családias szállodában. A szépen berendezett szobák, a kellemes hangulatú medencék mellett kifejezetten szeretném megemlíteni a finom és változatos reggelit, az ízletes főételeket. A személyzet rendkívül figyelmes, én cukorbeteg vagyok, a feleségem vegetáriánus, az első jelzésünkre kialakították egyéni étrendünket.
Mindenkelőtt szeretném megemlíteni, hogy ilyen ár-érték arányt még sehol nem tapasztaltam! A naponta friss gyógyvízzel töltött medencék vize teljesen vegyszermentes, fürdés után nincs szükség bőrápolóra. Mindenkinek tudom ajánlani! Mi biztosan visszatérünk!
Mi baráti társasággal voltunk, és azt hiszem az ö nevükben is nyilatkozhatom, hogy egy nagyszerű hely. Nagyon szép a környezete, tiszta rendezett szobák. Az alkalmazottak nagyon segítő készek ,szinte nézik a vendégek kívánságát. És ki emelném,hogy nekem születésnapom volt és arról sem feledkeznek meg, a vacsoránál kaptam egy üveg pezsgőt a szálloda dolgozói nevében .
Nekem nagyon jól eset egy igazán szép gesztus volt. Nekem nagyon szép és kellemes emlék maradt,így bárkinek merem ajánlni. Mi biztos vissza térünk még . Egy igazi család barát szállodát ismertünk meg. Üdvözlettel Mártonné Erika
Nagyon szép a környezet jól éreztük magunkat, aszolgáltatásaik minden igényt ki elégitenek talán a szauna szolgáltatáson még lenne mit javitani ,de összeségében szép volt és elégedettek voltunk mindennel! Akültéri ,és beltéri medencék is nagyon karban tartott. Mindennap friss tiszta vízzel töltik fel és ez nagyon meg nyerő számomra . Az étkeztetés is elfogadható!
Gyönyörű környezet, tiszta, tágas szoba,"kinti-benti" fürdés lehetőség,nagyon finom, házias ételek hatalmas adagban,nagyon kedves kiszolgálás, a dolgozók aranyosak. Horgásztó van a szálloda mögött. Szállóvendégként egyszer voltunk itt, de januárban ismét el fogunk menni. Fürdés céljából már többször jártunk a hotelben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha pihenni, kikapcsolódni vágyik.
Már kétszer jártunk ebben a szállodában. Mind a kétszer jól éreztük magunkat. Saját gyógymedencével fedett nyitott rendelkezik. A reggeli nagyon választékos és finom a vacsora is. A medencében este 1O-ig lehetett fürödni ez nagyon kellemes és ideális. A szoba elég kicsi de barátságos. Egy negativ hogy nagyon behalatszott a zaj de ez nem volt olyan nagy baj.
Nagyon szép helyen fekszik,csodálatos a kertje is. Saját gyógymedencékkel rendelkezik,fedettel és nyitottal egyaránt. Bár teli volt a szállás mégsem tűnt zsúfoltnak. Egyetlen negatívumot tapasztaltunk csupán. Reggelikor ha valaki kávét szeretett volna inni csak külön pénzért tehette és elég szívbemarkoló áron.
Szerintem ez igazán beleférne egy reggelibe,máshol még ilyent nem tapasztaltam. Pozítív viszont,hogy a wellnes későig nyitva tart nem kell korán otthagyni a kellemes fürdőt. Bármikor visszamennénk,kávét ugye bárhol ihatunk. :)