2016. július 13.a párjával járt itt 55 Az értékelésemet azért írom le,mert nem tartom korrektnek az előttem írók negatív kritikáit. Már sokadik alkalommal pihentünk ebben a szállodában,és mindennel meg voltunk elégedve. Ez nem azt jelenti,hogy alacsonyabbak az igényeink,hanem mint visszatérő vendégek tapasztaljuk,hogy a tulajdonosok milyen fejlesztéseket tesznek a vendégek kényelmének érdekében.
A szállodát inkább a feltöltődésre és pihenésre vágyó 50-es korosztálynak ajánlanám,a kisgyermekeseknek lehet,hogy ez a környezet "túl csendes",de erre megoldást jelenthet a strandfürdő. A svédasztalos reggeli mindenki igényeit kielégítheti,és a kisgyermekektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt,és nagyon bőséges. A háromfogásos ebéd,vagy választhatóan vacsora is olyan mennyiség,hogy néha a desszertet már nem is bírtuk elfogyasztani. A pincérek megkérdezik,hogy innivalót hozhatnak-e a vacsorához,de aki nem kíván mást a poharak és kancsóban az ivóvíz rendelkezésre áll. Az egy nagy tévedés,hogy kisgyermek nem mehet a medencébe,mert csak a nem szobatiszta kicsik nem mehetnek be érthetően a víztisztaság és a hygienés okok miatt. Ott jártunkkor is volt kétéves szobatiszta gyermek aki a szüleivel együtt fürdött a medencében. A gyógyvízben való fürdés ajánlott ideje max. 40-50 perc a felnőtteknek is,ez fel van tüntetve a medence térben. A medencék vizét minden este leengedik,ami sajnos néhány gyógyfürdőről nem mondható el. Az Erzsébet programosok napi háromszori étkezést kapnak, míg a fizető vendégek választhatnak,hogy a bőséges svédasztalos reggeli után ebédelni,vagy vacsorázni szeretnének inkább. A kb. napi 10000 Ft. /fő árból megszálltunk,étkeztünk,fürödtünk amennyi jólesett. Manapság két fő részére egy nap a strandon kerülne ennyibe,és akkor még nem számoltam az étkezést,benzinköltség,stb. A személyzet nagyon kedves,és ha valakinek problémája,vagy kérdése van bátran fordulhat hozzájuk. A külön tányérra térve elmondanám,hogy a terítékek fel vannak téve és négy fővel is le lehet ülni a hat személyre terített asztalhoz,és el lehet venni egy plusz tányért ha szükség van rá. . . . Másoknak is ajánlom a helyet,főként a csendre és pihenésre vágyó pároknak ideális akiknél már kirepült a gyermek otthonról,és szeretnének együtt feltöltődni távol a nagyvárosi zajos környezettől.
Termál Hotel Pávai válasza
Kedves Emese65!
Örömünkre szolgált már sokadik alkalommal vendégül látni Önöket! Nagy boldogság számunkra, hogy az évek múlásával is, még mindig ragaszkodnak hozzánk! Azt hiszem a visszatérő vendégek inkább jó értelemben vett kihívást jelentenek a vendéglátóhelyeknek, mintsem biztosra vett elégedett látogatót, hiszen ők tudják leginkább, hogy a vendéglátóhely tartja-e a színvonalat, illetve lépést tart-e az igényekkel.
Éppen ezért is méltányoljuk az elismerő szavakat!
Reméljük még sokszor választanak minket feltöltődés céljából, ha kicsit hátuk mögött akarják tudni a nagyváros zaját.
Még egyszer köszönjük, hogy időt és energiát szentelt, hogy itt közzétegye véleményét!
Üdvözlettel:
2016. július 20., Termál Hotel Pávai, front office manager