Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Néhány év kihagyással ismét ellátogattunk ide, egy kisebb gasztro-túra keretében. Az étterem leghangulatosabb része, a belső, üveggel fedett kert nem volt "üzembe helyezve", mint megtudtuk, azt csak a téli időszakban használják, amikor a kinti terasz már túl hideg és ezért nem használható. A szép napos időre tekintettel a teraszt választottuk, a benti részben elég sokan ültek. Igaz, az étterem belső terei azért hangulatosabbak, megidézik a toszkán trattoriák világát. A terasz egyszerűen az utcára van kitelepítve, igaz, az autós forgalom minimális, csak engedéllyel lehet behajtani. A terasszal szemben a szintén a Pomodoro-csoporthoz tartozó borbár és a fagylaltozó található. A konyhával elégedettek voltunk, de a személyzettel nem igazán. Amikor érkeztünk, az ajtóban nem volt fogadó személyzet, csak az üres helye, és nekünk kellett megszólítani és megállítani az egyik pincért. Egyébként előzetes asztalfoglalással érkeztünk. A pincérünk egy kissé el voltak magától szállva, és nem igazán éreztük rajta a vendégek (=mi) iránti tiszteletet és megbecsülést. Igaz, hogy én nem tartozom a hazai celeb-világba, akik itt rendszeresen megfordulnak és a törzsvendégek közé sem, minden esetre a szemmel látható megkülönböztetést vendég és vendég között nem lehetett nem észrevenni. Az italok túlárazottak, az ételek árfekvése középkategóriás, szintén felül van árazva szerintem, viszont az adagok normális méretűek. A 4 dl-es limonádé 990 Ft, 1 korsó Pilsner Urquell 1150 Ft, ami még kissé poshadt ízű, állott is volt. Az erdei gombaleves erős kezdés volt (2150 Ft), a mellé adott házi grissini telitalálat, a kis gomba alakú keksz aranyos meglepetés. Nagyon szép, telt húsú gombák voltak a levesben, amely kiadós adag volt egy szép mély csészében. a szűzérmék libamájjal és póréhagymakrémmel (4150 Ft) szintén nem okozott csalódást, a vasalt jércecombfilé talán nem volt annyira erős (2650 Ft), ennek párolt kínai kel és répakrém volt a kísérője, a mediterrán pirított burgonya (790 Ft) a maga nemében átlagon felüli volt. A grillezett zöldség szintén jobb, mint máshol, sok étteremben nagyon el szokták rontani, itt megmaradt a zöldségek ropogóssága, nem volt túlkészült (1190 Ft), viszont ennyi pénzért ez nagyon kicsi adag volt. Tányér elrendezés szempontjából a szűzérme volt a legmutatósabb fogás. A fogyasztásra 13% kötelező szervizdíjat számolnak fel, amit a bevezetőben írt kiszolgálási problémák miatt én különösen zokon vettem, persze csak magamban. Nemcsak bankkártyával, de SZÉP kártyával is lehet fizetni. Széles borkínálat, a benti részben boros-hordós dekorációk és persze egy csomó olasz felirat és számos díj, elismerés, oklevél, amit az étterem az évek során megkapott.