A polipos előétellel, semmi gond nem volt, de ha minden áron beleszeretnék kötni , valami extra még jöhetett volna hozzá, véleményem szerint akkor jó egy étel, ha elfogysztása után az jár az ember eszében, hogy mikor jövök vissza , hogy ismét ehessek egy ilyen csodát, hát ez az érzés nem volt meg. A lányok egy spenótos-ricottás raviollit kértek, én meg egy calabrese pizzát, amikor megláttam az étlapon, összefutott a nyál a számba, felidéztem az eddig evett nduja szalámis pizzákat, bevillant a karakteres csípős ízvilága, és elképzeltem, hogy talán itt még az eddigi ízélményeimet is überelni fogják, hát nagyott csalódtam ! Utólag megnéztem, tényleg úgy van írv, hogy nduja krém, van rajta, de azt hittem hogy a kenhető állaga miatt hívják így, mint sok más helyen, de ez egy sajtos pizza volt, valami tabasco szerű pirosas lötyivel megöntözve, megettem, mert a tésztája nem volt rossz, de aki szeretné megismerni, vagy szereti ezt a calabriai csemegét, az ne itt próbálkozzon! A lányok raviollija talán még nagyobb csalódás volt, a töltött tésztapárnácskák szépen egymás mellé voltak helyezve, de nem látszott belőle semmi mert "ráborulhatott" egy egész üveg konzervparadicsom. A látvány is sokkoló volt, hát amikor megkóstoltuk mindenkinek a klasszik aranyfácánkonzerv íz jutott az eszébe. Végül úgy tudtuk megenni, hogy lekapartuk róla a sűrített paradicsomot, meglocsoltuk olivaolajjal és megszórtuk parmezánnal ( szerencsére volt bekészítve az asztalon mindkettő). Hogy ne legyek igazságtalan és valami pozitívumot is írjak, az asztalra kitett kovászos kenyér, olívaolaj és parmezán finom volt. Én kétféle szörpöt ittam, mindkettő ízlett, és a desszertek is finomak voltak. Személy szerint a citromtortát citromosobban és kevésbé édesen készíteném, de ez tényleg csak az egyéni ízlésem, az ezerlapos amaréna meggyes sütemény viszont tökéletes volt. Összegzés képen , az étterem ár-érték arányban nagyon elmaradt az elvártaktól, ennél sokkal jobb tésztákat és pizzákat lehet enni a városban sokkal olcsóbban!