Családias hangulatú, tradicionális olasz étterem; házi készítésű tészták; látványgrill, faszénen készített ételek; eredeti Florentin steak; Mindig friss tengeri különlegességek: halak, rákok, kagylók; különleges bor és grappa választék. Grazie e arrivederci!
Egy régi üzlettársammal kerestük fel az éttermet, és nagyon kellemesen éreztük magunkat. A pincérek roppant készségesek voltak és a többi étteremtől eltérően nem kőröztek keselyű módjára az asztalunk körül. Éppen csak egy kicsivel kellett többet várnunk a fogásokra, amiket rendeltünk, ám az íz és a minőség bőségesen kárpótolt minket ezért.
Hosszú évek óta ez a kedvenc Olasz éttermem a paradicsom leves egy Isten, a sóban sült Hal a másik nagy kedvencem.A felszolgáló csapat viszonylag állandó laza olaszos:). Családi rendezvényre és csak egy gyors pizzara is szívesen bármikor betérünk.Jó dolog , hogy bármikor jövünk mindig ismerősként üdvözölnek. Barbibarni
Ünnepi alkalom volt,h itt ebédeltünk,mert mind 2 gyereket le tudtuk adni,erre kerestünk egy különleges helyet. Az étterem nagyon hangulatos,a belső tér abszolút autentikus és barátságos. Az ételek nagyon finomak voltak! A kiszolgálásban egy picivel több kedvességet vártam a helytől. Nem voltak barátságtalanok,inkább talán visszafogottak és távolságtartók.
Egy hétköznap - miután a közelben végeztem az elintézendő dolgaimmal-, véletlen tévedtem be ebbe az étterembe. Kb. 14 óra lehetett, amikor egyáltalán nem volt tele, az asztalok kb. felénél ültek. Rögtön az ajtóban köszöntöttek, és egy asztalhoz kísértek. Az étlap választéka bőséges és ínycsiklandó, a kiszolgálás végig figyelmes és gyors volt.
Levesnek a szezonális ajánlatok közül választottam a Poréhagyma-krémlevest királyrákfarokkal és libamáj darabokkal. Amikor kihozta a pincér, akkor kissé meglepődtem, mert a tányéron csak a 'sűrűje' volt szépen elrendezve, és már épp szólni akartam, hogy én nem salátát kértem, hanem levest, amikor egy kis kancsóból ráöntötte a levét. ;-) A krémleves nagyon kellemesen volt fűszerezve, és az állaga is tökéletes volt, nem túl sűrű, nem túl híg. Főételként Orata-t kértem (tengerikeszeg-filé garnélarákkal, paradicsommal és cukkinivel pirítva) köretként párolt spenóttal. A spenót számomra kissé túl fokhagymás volt, de az orata nagyon ízletes. Ezzel a 2 fogással jól is laktam, így desszertre már nem került sor. Ezt az éttermet azoknak ajánlom, akik minőségi alapanyagokból készült ételekre vágynak. Nem tartozik az olcsó éttermek közé, de a megadott árak szerintem reálisak a belvárosi éttermekhez képest.
Többször voltunk speciálisabb alkalmakkor. Az asztalfoglalással sose volt baj,mindig kaptunk helyet. Jó sok hely van,ahhoz képest,hogy belvárosi étterem. A személyzet nagyon gyors és segítőkész,és sokan vannak. Az ételek nagyon finomak,igazi olasz ízvilágot hoznak. Az étlap terjedelmes mind ételekkel,italokkal,alkoholos italokkal,borokkal.
A hely kinézete nagyon jól hozza az olasz hangulatot,kicsit el is felejti az ember,hogy Budapesten van egy szűkebb kisutcában. Árban nem olcsó,de nem is annyira drága,mint egy nagyon menő,luxus étterem.
Már több alkalommal látogattam meg az éttermet. Igazán hangulatos, szívélyes kiszolgálás. Tisztaság és szép terítés. A pincérek segítőkészek és értenek az ételekhez, italokhoz, így segítségük a választásnál autentikus. Az ételek igazán ízletesek és szépen vannak tálalva. Az adagok megfelelőek.
Felul mulja a a hazai etteremek nagy tobbseget! Minden kivalo, a kiszolgalas, rendkivuli figyelem, szakertelem-borhoz es etelhez, fantasztikusan megkrealt , es megis fogyaszthato, izletes etelek, magas es itthon nem megszokott szinvonal! Csodalatosan megtervezett, kialakitott enterior! Mindenrol csak szuperlativuszokban lehet beszelni!!!
Évfordulónkat ünnepeltük itt Párommal. Igazán olaszos hangulatú, kívülről is szép étterem. Sajnos mivel közel telt ház volt, így nem sétáltam végig az egész éttermen, mert a bejárathoz közel foglaltak nekünk asztalt, de amit láttam az tetszett.
:) Az egyetlen negatívum amit megemlítenék, hogy ahol mi ültünk, túl közel volt jobbról és balról a másik asztal, így ez számomra elvett a romantikus, meghitt hangulatból. Az étel, annak ellenére, hogy más kevésnek ítélte, számomra nagy adag volt. Lasagnet rendeltem, isteni volt. A desszertek szintén, mindenképp érdemes megkóstolni! A pincérek kedvesek és figyelmesek voltak, szívesen ajánlottak és készségesen válaszoltak a kérdésekre. Az ár/érték arány a helynek és az ételeknek megfelelő. Különleges alkalomra biztosan visszatérünk majd ide, de igyekszünk eldugottabb helyre foglalni vagy olyan időpontot választani amikor talán kevesebben vannak.
Budapesten az egyik legjobb olasz étterem, az már egyszer biztos. A hangulat nagyon családias. Finomak a boraik. A kedvencemet ettem, tenger gyümölcseit. Friss, ízletes, fantasztikus. A desszerteket érdemes még megemlíteni. Ínycsiklandozó volt az összes. Nekem nagyon ízlett minden és nem volt annyira vészes árban sem. Biztosan vissza fogok még térni.
Autentikus minden ízében! Látvány, illat, íz, kiszolgálás, hangulat! Kiváló. Igazi kis Itália Budapest szívében. Itt kapható a legjobb focaccia rozmaringgal, fokhagymával. A papfojtó tésztájuk flambirozva egy nagy darab sajtban felejthetetlen. De a csoda miután jól laktál, az utca túloldalán a fagylaltozó!
Ilyen jó fagyi még olasz-honban sem általános! Mindent összevetve, lehet, hogy az ár esetleg magasnak tűnik, de amit ezért kap az ember átlagon felüli. Ha valami rossz kerülhet akár 1,-ft. ba akkor sem éri meg.
1051Budapest, Arany János u. 9.
06 1 302 6473
Szolgáltatások
ingyenes WIFI légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre kisállat bevihető koktélok parkolási lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték