Családias hangulatú, tradicionális olasz étterem; házi készítésű tészták; látványgrill, faszénen készített ételek; eredeti Florentin steak; Mindig friss tengeri különlegességek: halak, rákok, kagylók; különleges bor és grappa választék. Grazie e arrivederci!
Többször is jártam már az étteremben, az első alkalom óta ez a kedvenc éttermem Magyarországon. Igaz az áraik húzósak, de az ételekre ránézve érthető, itt nem nutriával vannak keverve a húsok, nagyon jó alapanyagokat használnak. Ha valaki már járt Olaszországban annak az első gondolata az étterembe belépve, hogy tipikus olasz étterem (nem az a magyarországi pizzázó, persze azok is jók, de ez más).
Az ételek nagyon nagyon finomak, a ráksalátájuk a kedvencem. A pincérek kedvesek, mosolyognak, odafigyelnek a vendégekre. Olaszországban az éttermekben jellemző, hogy a tulajdonos ott van mindig, körbejár a vendégek között és mindenkihez van egy jó szava. Ez itt is megvan, ami ismét mutatja, hogy figyelnek a vendégekre. Nem véletlenül hazánk legjobb olasz étterme! Ajánlom mindenkinek! :)
Három alkalommal jártam itt ! Minden alkalommal kiváló ételeket kaptunk! Minőségi ételek és egyedi izek! Sok olaszországi étteremnél jobb az biztos! harmadik alkalommal már nehezen tudtam választani. Nekem nem bőséges az étlap, de ez lehet hogy csak egyéni problem. A kiszolgálás kiváló! Az étterem ismert tulajdonosa is barátságos és közvetlen volt!
Budapesten Pizza csak a Pomo D'Oro! Imádjuk. Nem olcsó, de szenzációs a menü. Javaslom mindig foglalni kell asztalt. Eddig ahány alkalommal voltunk szinte nem volt üres asztal. Soha rossz tapasztalatunk nem volt, az előételek változatosak, minden nagy adag. A tészták, pizzák nagyon finomak. A főételek, a húsok halak, minden no és a desszert, nagyon nagyon finom.
Csodálatos és hangulatos belső térben, az olasz hangulatot idéző kellemes környezetben, udvarias pincérek által felszolgált különleges ételek emelik az amúgy is jó közérzetet. A kiszolgáló térben felállított asztalon óriási parmezán sajtból a helyszínen készül a speciális olasz tészta.
A különleges tengeri fogások ízükkel elvarázsolják az ember ízlelő bimbóit. Az árak és a környezet az egyszerűséget és színvonalat tükrözik. Érdemes ellátogatni és megízlelni az olasz konyha remekeit.
Ha egy kis olasz életérzésre vágyódik az ember, akkor itt nagyon jó helyen jár! Mindig pizzákat szoktam rendelni,mert visszaköszön a via Buenos Aires-en található kedvenc pizzériám ízvilága. Érdemes asztalfoglaltatni, mert nagy népszerűségnek örvend a hely! Az ételek minősége egyenesen arányos a személyzet vendégközpontú hozzáállásával.
A. C. Milan szurkolóként a hab a tortán, hogy a falakat kedvenc csapatom relikviái díszitik! Az étterem szomszédságában található a gasztronómiai bolt ahol meg tudom vásárolni azokat az alapanyogokat amik ahhoz kellenek, hogy otthon is el tudjam készíteni az igazi olasz ételkülönlegességeket! ! ! ! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert amikor itt jártam akkor Olaszországabn érezhettem magam. :)
Legjobb étterem, ahol eddig jártam. Sokszor ettem itt, de még soha semmi negatívumot nem tapasztaltam. Igazi olasz ételeket ehetünk , a pizzákat, tésztákat fantasztikusan készítik, csakúgy mint az előételeket vagy a desszerteket. Az én kedvencem a pármai sonkás, rukkolás pizza, illetve a faszénen grillezett különböző halak.
1051Budapest, Arany János u. 9.
06 1 302 6473
Szolgáltatások
ingyenes WIFI légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre kisállat bevihető koktélok parkolási lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték