A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Már harmadszor jártam a Royal Panzióban és hogy visszatérőként, ez azt is jelenti, hogy mindennel maximálisan elégedett vagyok. A jól felszerelt szobák /törülköző, klíma, TV, hűtőszekrény, erkély asztallal és székekkel, szúnyogháló, redőny, stb.
,/ a tisztaság, a bőséges és változatos reggeli, amely hangulatos légkörben fogyasztható, hozzá a kitűnő és finom zamatos kávé, kedves és udvarias személyzet. Csendes hely, ahová már nem hallatszik a fürdőzők zaja, holott csak 450 lépés a kaputól a strandbejáratig -ezt többször is lemértük-, ugyanakkor biztonságos hely, ahol ott lehet hagyni az autót a bekerített és bekamerázott udvarban. A szállás mediterrán hangulata pozitív hatással van az arra vágyóknak a lelki felüdülésükben is. A 12 éves lányomnak nagy élmény volt, hogy a szobánk ablakából rálátás volt a gólyafészekre is és szinte néhány méterről figyelhette e madarak életmódját, szokásait. És van benne valami, hogy panziós áron szinte szállodai szolgáltatás. Farkas Csaba, Dunaszerdahely
Nagyon kedvesek a vendéggel,tiszta rendezett szobák, BŐSÉGES, ÉS VÁLTOZATOS A Reggeli, kitűnő a kiszolgálás. Szívesen jövünk máskor is. Idén már kétszer voltunk, márciusban, és júniusban is, mindkét alkalommal, nagyon elégedettek voltunk mindennel. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel. A parkoló is nagyon jól van megoldva, és zárt. Mindenki biztonságban tudhatja az autóját is.
Tetszett a beléptető rendszer, így tényleg csak az ment be az épületbe, aki ott lakott. Csengetésre pillanatok alatt nyílt az ajtó. A zárt udvaron biztonságban volt az autó. Reggelinél minden asztalon ott volt a szoba számot jelző táblácska, így mindenki tudta hol kell helyet foglalnia.
Jó dolognak tartom, hogy a kulcsot a portán le kell adni, így nem kell a fürdőben azon aggódni, hogy esetleg illetéktelen kezekbe kerül. Ízlésesen berendezett, tiszta, kényelmes szobában laktunk. Bárkinek szívesen ajánlom ezt a szálláshelyet.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Panzióban, már több alkalommal. Kedves, vendégszerető, segítőkész a szemézet. Tiszta, kultúrált, minden igényt kielégítőek a szobák, az étkező és a kert. A fürdő közelsége is pozitív. Kifogástalan a büféreggeli mint minőségében, mint választékban.
Kellemes hétvégét töltöttünk a panzióban. Figyelmes, udvarias, előzékeny vendéglátók. Tisztaság, nyugalom, szuper reggeli! A jakuzzit is nagyon élveztük. A gólyafészek a ház előtt a kis gólyákkal nagy élmény volt a kislányunknak. A panziót jó szívvel ajánlom másoknak is. Télen még mindenképpen visszatérünk ide. Köszönjük!
Közepes igényességgel berendezett szoba, a bejárati teraszon levő székek asztalok tisztasága nem volt megfelelő. Nagyon kedves és előzékeny volt a személyzet. Külön tetszett, hogy amíg ott voltunk nem zavartak bennünket a szobában távollétünkben sem. A reggeli választéka megfelelő volt és finom.
Külön gratulálok a kenyér beszerzéséhez, nagyon finom volt. A vacsora is megfelelő, szerencsére az étterem nagyon rugalmas a gyerekek igényeihez alkalmazkodik. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és meg is teszem.
Ami nagyon tetszett,hogy a fürdőkádakat gyógyvízzel is meg lehet tölteni. Ezenkívül nagyon kellemesek a színek,barátságos a személyzet és mindenhol tisztaság van. Közel van a fürdőhöz. Finom ételeket kaptunk. Elég nagy a választék fürdőmedence szempontjából. Könnyen megtalálható, aránylag csendes helyen fekszik, nem közvetlenül a 4-es főút mellett.
Az egyik legkulturáltabb hely, ahol az utóbbi időben jártam. Tiszta, hangulatos, a tulajdonos előzékeny és segítőkész, a reggeli finom és bőséges. A jakuzzi kellemes. Az egész hely nagyon barátságos és vendégközpontú. A fürdő az egyik legjobb az országban és nagyon közel van a szálláshoz (kb. 4 perc). Még visszamegyünk! :)
Nagyon barátságos,közvetlen személyzet,tulajdonos,tiszta,kényelmes szobák. Az étel finom és bőséges. A fürdő közel van,az étel itt is nagyon jó. Biztosan elmegyünk mégegyszer oda,és ajánlani fogom barátainknak,ismerőseinknek. Semmi negatívumot nem találtunk,és ez nem véletlen,mert nincs is.
Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el itt, megérkezésünkkor kedvesen fogadtak, a reggeli változatos, és bőséges volt, a személyzet teljes mértékben odafigyelt a vendégekre. A szálláshelyet ajánlani fogjuk barátainknak, ismerőseinknek, biztosan visszatérünk még ide. Negatívumot nem találtunk.