A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Szép helyen van csend igazi felüdülést jelent,a reggeli változatos és friss, böséges ,a személyzet kedves és figyelmes ,a vezetés közvetlen és szolgálatkész , rugalmas megtesznek mindent a vendég érdekében /teraszos szoba , kevés lépcső/a strand közel a vacsora a strand területén fogyasztható, változatos böséges és finoma kiszolgálás ott is remek szerintem korrekt a társ kapcsolatuk .
Megérkezésünkkor a tulajdonossal gyorsan megtaláltuk a közös hangot, nagyon segítőkész volt és informatív. A reggeli bőséges volt, egyedül a teljes kiőrlésű, magvas/rozsos zsemlét/ kiflit/ kenyeret hiányoltuk. Pozitívum volt, hogy a 2. nap reggelén már emlékezett a tulajdonos, hogyan isszuk a kávét :).
Félpanziós ellátás járt a csomagunkhoz, ezt a közeli fürdőben tudtuk elfogyasztani. Igényes, menzajellegű étterem, nagyon kedves és rugalmas személyzettel, bőséges adaggal, ezért barátnőmmel megbeszéltük, hogy egy étkezésre csak egy jegyet használunk fel, mindketten jól laktunk a fél adaggal és így az ebédünk és a vacsoránk is meg volt oda. Második napra fürdőbelépőt is kaptunk, gyalog 5 percre található a szállásról. A fürdőben különösen tetszett, hogy az 5-6 különböző medence különböző hőmérsékletű is volt, funkciójuknak megfelelően akár az úszáshoz, akár a gyógyvízben ázáshoz. A szobánk a legfelső szinten volt, a tetőtérben, emiatt párszor beütöttük a fejünket is :), az ágy kényelmes volt, a szobába való feljutás kissé nehézkes a szűk lépcsősor miatt. A panzióban található egy jakuzzi még, illetve egy szauna is kipihenvén az ideutazás fáradalmait. Ajánlom másoknak is sok szeretettel, vendégszerető tulajdonossal, kellemes környezettel!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyönyörű hely, kedvesség, tisztaság,profizmus. 3 szóval tudom leírni, annyira fantasztikus hely. Bátran ajánlom pároknak vagy családoknak is , maximálisan elégedett lesz aki ide látogat. Pozitívum még , hogy közel van a fürdőhöz. Ételek is nagyon finomak voltak. Nem tudok negatívumot felhozni, csak csupa ++++++++
Royal Hotel válasza
Kedves Vendégeink! Köszönjük kedves szavaikat!Örülünk,hogy jól érezték magukat nálunk! Várjuk vissza Önöket a jövőben is sok szeretettel!
Múlt év áprilisában töltöttünk pár napot párommal a panzióban. Bebizonyosodott számunkra ,hogy a rengeteg leírt pozitív vélemény megfelel a valóságnak! ! ! A megszerzett díjak is magukért beszélnek! Sok 4 csillagos szálloda megirigyelhetné a panzióban található rendet,tisztaságot,udvariasságot,segítőkészséget stb! Köszönet mindenért!
Ha igazán kikapcsolódni szeretnénk, mi mindig Cserkeszőlőt választjuk és a Royal panziót,ez a tökéletes választás. Tiszta szobák, kedves, segítőkész személyzet! Igazán hangulatos hely. A reggeli bőséges, minden igényt kielégítő a kínálat. Itt igazán jól lehet pihenni.
Házon belül megoldott a Jakuzzi és a szauna, ami nagyon jól tud esni, ha esetleg hosszabb út után érkezünk meg. A fürdő nagyon közel van. Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom, mint ár-érték miatt és kikapcsolódás szempontjából is.
Nagyon szép szálloda tiszta a konyha kiváló az ételek finomak és bőséges a tulaj és a személyzet nagyon kedves ember barátok férjemtöl kaptam névnapomra az üdülést nem bántam meg hogy ide jöttünk. A szálásrol csak jót és szépet tudok irni ajánlom mindenkinek hogy jöjjön el a Royal panzióba nem fogja megbánni.
Mikor megérkeztünk kicsit szomoru voltam hogy nagyon messze van mindentöl de ez hála égnek nem igaz és mindent kártpotolt a szép szálloda és a személyzet segitőkészsége. Bármit kértünk szivesen segitettek.
2 éjszakát töltöttünk itt, nagyon jól éreztük magunkat. A két éves kislányom is hamar megbarátkozott a hellyel, élvezte a nyaralást. Az étkezések finomak, bőségesek voltak. Ennél kedvesebb személyzettel még nem találkoztam. A szobák jó elrendezésűek, kényelmesek, jól felszereltek voltak. Az élményfürdőhöz is nagyon közel van. Csak ajánlani tudom.
Jól éreztük magunkat az itt töltött három nap alatt. Nagyon kedves vendéglátók :-) A reggeli nagyon bőséges, a szoba szép és tiszta volt :-) Januárban jártunk a panzióban, és a kinti hideg ellenére a szobában kellemes meleg volt. Sajnos jártunk már olyan helyen ahol hideg volt a szálláson. Itt nagyon figyeltek a kényelmünkre vendéglátóink. Mindenkinek ajánlom!
Márciusban töltöttem itt pár napot. Jót tesz a termál víz, az egészségemnek. A panziót mindenkinek emlegetem azóta is. A kávéjuk, és a kenyerük felejthetetlen. A félpanziós ellátás meleg étkezését úgy oldották meg, hogy 9 fajta ételből lehet választani, a fürdő éttermében, déltől, estig. Máskor is itt szállok meg. Lénárth Mária
Csendes, rendezett, kellemes környezet,tiszta ház, szép, megfelelően berendezett szobákkal, kertbe kiülési lehetőségekkel. A tulajdonos és a személyzet kedves, figyelmes, segítőkész, szívük, lelkük a házé és a vendégeké. A reggeli pazar, ötlttes tálalással, díszítéssel.
További étkeztetéseket a fürdő önkiszolgáló éttermével közösen megszervezve maximális figyelemmel megoldják, de a vacsoránál a fürdő nyitvatartásához igazodni kell. A fürdő, bolt, buszmegálló,benzinkút, játszótér? csipkemúzeum(meg kell mézni! ) szinte karnyújtásnyira, pár perces (tényleg csak pár perces) sétával elérhető. Ami nem biztos, hogy hátrány (a Panzió értékéből nem von le), de nem árt tudni: - teltház esetén szinte biztos, hogy nem minden szobának jut parkoló a zárt kerítésen belül, de a ház előtt az utcán is lehet parkolni (az utca csendes, nincsátmenő forgalom) - kis gyerekeknek házon belül nincs játszási lehetőségük (nincs hinta, homokozó) - az emeleti szobákat -legalább is az utcafronton- elég meredek lépcsőn lehet megközelíteni, ezért a bizonytalanul, vagy nehezen mozgóknak ilyen irányban nem árt egyeztetni szobafoglaláskor. - a házba bejáró cica van, aki erre alergiás, az ne menjen oda (bár én három nap alatt nem láttam bennt a cicát, csak hírből tudok róla) Mi maximálisan meg voltunk elégedve!