A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy ott lehettünk! Kedves fogadtatás, precíz tájékoztatás! Gyorsan elfoglalhattuk a szobát, ami nagyon szép! Ami miatt a kényelemre csak 3 szívet adtam, az azért van, mert az ágy a falhoz tolva nem jó megoldás, nem igazán tudtuk a belső felét használni! Ezért a másik ágyat is használtuk!
Nagyon szép a panzió, virágok mindenütt, még az erkélyen is! Az egész hely gyönyörűen rendben tartott! Örültünk a kedvezményes fürdőbelépőnek és annak a félpanziós megoldásnak, hogy a fő étkezés nem időhöz kötött, hanem egész délután bármikor igénybe lehet venni a fürdő területén! A reggeli bőséges, választékos, igazán egy 4 csillagos szálloda is megirigyelhetné! ! A kávé külön plussz pont, amit frissen főzve kaptunk! ! Összességében nem csalódtunk a panzióban, szívesen ajánlom mindenkinek, aki jó áron szeretne egy gyönyörű panzióban pihenni! Köszönjük szépen!
Hosszabb szünet után ismét a cserkeszőlői Royal Panzióban töltöttem néhány napot, és ismét nem csalódtam. A már korábban is tapasztalt kedvesség és tisztaság fogadott, a szobába ingyenes klíma és hűtőszekrény is került időközben, és sok szép virág teszi még kellemesebbé a képet.
A standon közben ingyenes wifi hozzáférés is elérhető, és a gyerekeknek pedig vadiúj közlekedési parkot nyitottak. A panzióban örömmel láttam, hogy a tavalyi évben elnyerték az Év Szállása versenyben a legnépszerűbb panzió díjat, valamint a szakmai díj 2. helyet. Gratulálok! Megérdemlik!
A panzió tiszta, udvarias a személyzet, a reggeli többfogásos, külön kérésre bármit elkészítenek, ami nincs tálalva, / rántotta, stb. / A tulajdonos megbízható, az előre megbeszéltek szerint történt a szoba választása. Nem jutna eszembe másik szállást keresni legközelebb sem. Köszönjük a tulajdonosnak, és személyzetének.
Remek pihenést nyújtott maga a szoba, a jakuzzi valami szuper volt, a tulajdonosokkal prímán (többször is) elbeszélgettünk, barátságos emberek ! ! ! A reggeli választék EURÓPAI színvonal, a főétkezés a fürdő területén lévő Napsugár Étteremben rendkívül jól megszervezett, hatalmas adagokkal, házias minőségben ízletes, a személyzet ott is előzékeny, udvarias !
Két éjszakás akciós csomagot vettem a férjem szülinapjára. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető Cserkeszőlő, a panziót is könnyen megtaláltuk. A szállásadók kedvesek, segítőkészek, de egyébként szinte észrevétlenül voltak jelen. A szoba kényelmes, erkélyes volt.
Ami a legjobban tetszett: az egyik az, hogy a reggelihez nagyon finom kávét kaptunk, a másik pedig, hogy a főétkezéshez kapott kupont a fürdő területén lévő étteremben lehetett felhasználni déltől estig, amikor éppen megéheztünk. Összességében kellemes 3 nap volt.
A hely szép helyen van,tisztaság van. Amiért kevés pontot adtam bizonyos dolgokra: a panzió adottságai miatt minden áthallatszik a szomszéd szobákból,pl ha valaki leteszi a poharát a mosdóra,vagy reggel 3/4 5-kor nekiáll a kádba vizet engedni. A jakuzzi kifejezetten hideg,a tea mivel gondolom termálvízből van,konkrétan ihatatlan.
A lépcsők nagyon meredekek idősebb korban nehéz használni. Induláskor a kutyát se érdekelte hogyan éreztük magunkat. A fürdő viszont magasan a legtisztább ahol mostanában jártunk. Nem tudom hogyan kaphatnak ennyi magas pontot amikor inkább átlagosnak mondanám.
Royal Hotel válasza
Kedves volt vendégünk ! Mi sem értjük miért volt ilyen rossz véleménnyel rólunk, mivel a többi értékelő jobb véleménnyel van mint ön, valószínűleg nem véletlenül ! Mi szívesen beszélgettünk volna önnel is mint a többi vendéggel, de nem tudtunk , nem állt velünk szóba .
Ha ön jobb ellátást szeretne,és nem ennyi pénzért mint nálunk, akkor 4 csillagos szállodába kellene mennie, ha bár ott is találna biztosan valami hibát ! A jakuzzi mindig 33 fokos, eddig még megfelelt mindenkinek, akinek meg nem az jelezte, és kérésére melegítettünk rajta !
Az oldalunkon megtekinthető mindenki számára a galériában az önnek nem megfelelő svédasztalos reggelink fényképe is ! További jobb értékeléseket kívánok a többi szállásadó részére, ahol ön jár majd ezután ! Köszönjük értékelését! ! !
Még sosem jártunk Cserkeszőlőn,szerettük volna megismerni. Több napot töltöttünk a panzióban,ami tetszett benne-már aki szerette a cserkeszőlői fürdőt- a fürdő közelsége. A reggeli nagyon bőséges, de nem elég változatos. Nem kellene talán minden reggel mindent kipakolni,mert így mindig, minden nap csak ugyanabból lehet választani.
A kevesebb, több lenne. -) Hiányoltam a gyümölcsöket,bár zöldség volt bőven. (paprika,paradicsom,uborka),volt többféle sajt ,felvágott és szalámi is,de 4 napig mindig ugyanazok. A reggeli kávé és frissen készített tojás(rántotta vagy tükör ) kedves gesztus a vendéglátóktól. A szobánk nem volt szerencsés választás ,bár nem mi választottuk, a tulajdonos osztotta. Közös volt egy másikkal, csak egy ajtó választotta el a szomszédtól. Volt olyan szomszéd csapat a napok alatt ,akiktől alig tudtunk pihenni,mert idősek lévén "ordított a tv-jük és kiabáltak" egymással. A közeli fürdőben a menüs étkezés ár-érték arányban jó volt, szerintem lehetett választani,mert többen ezt lehúzták az értékelésben. A fürdő nekem csalódás,mi inkább átjártunk Tiszakécskére a városi fürdőbe ,ott minden jobb volt. A panzióban a net megbízhatóan jól működött,az ágy kényelmes. A fürdő nem tetszett, a félfal a kádnál akár veszélyes is lehet. Összességében egyszer megérte a Royalban pihenni,mert ár/érték arányban,amit kínált a szállás ,azt hiánytalanul megkapta a vendég. Bár a jakuzzit és a szaunát nem láttuk,nem ajánlották fel,bár benn volt az árban, mi pedig nem kerestük házon belül. A faluban a fürdőn kívül semmi sincs,nincsenek programok,vissza nem vágyom Cserkeszőlőre.
Elégedettek voltunk mindennel és jó érzés volt a fürdőbe csak átsétálni.Sok féle lehetőség közül lehet választani,hogy mindenki úgy pihenjen,ahogy számára a legideálisabb.Kedvező árakkal és minőséggel találkoztunk.Minden színvonalas volt . Tetszett, a személyzet segítőkészsége,mégsem voltak tolakodóak.
Köszönjük az élményt, amit a panzió adott. A szoba kifogástalan volt, a kiszolgálás tökéletes, közel van a fürdőhöz, nagyon szép hely, csak ajánlani tudom! Alig várom, hogy újra visszatérhessek. A reggeli nagyon finom volt, a berendezés modern, és tiszta. A levegő felüdülés volt Nekünk, nagyon elégedettek voltunk mindennel, ami Cserkeszőlőhöz köthető! ! 5*
2014. okt. ben jártam férjemmel a Royal Panzióban csendes nyugodt környezetben . A panzóban tisztaság van a panzió kivül belül nagyon szép. A tulajdonos és a személyzet oly annyira vendég szerető hogy ilyennel még nem találkoztam pedig elég sokat járunk szállodába. A reggeli bőséges és hogy a kávét is felszolgálják.
A strandon található étterem bőséges és finom ételeket kinál ami nem mindegy hogy 15 féle ételből választhattunk. Mindenkinek ajánlom a Royal Panziót és ha Cserkeszölőre megyek csak a Royal-t választom.