A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Igényes, tiszta szálláshely. Közel a fürdőhöz és a buszpályaudvarhoz. Díjtalan, zárt belső parkoló. Szeretjük, ha a reggeli meleg étel a kedvünkre készül. Kedves kiszolgálás, bőséges választék. A főétkezés a fürdőben biztosított. Igazi házias koszt, majdnem 20 féle menüből. Bőséges adagok.
A fürdőbelépők a szállás recepcióján is megvásárolhatók. A cserkeszőlői gyógyvíz igazi felüdülés. A sok medencéből és élményelemből alig-alig tudunk választani. Minden évszakban élmény. A szállás csomagajánlatát érdemes néhány nappal megtoldani!
Barátokkal együtt érkeztünk márciusban egy kis pihenésre, ami tökéletesre sikeredett. A szálláshely tiszta, rendezett, igényes minden helyisége, a szobáktól kezdve a reggelizőhelyeken keresztül a recepcióig. A reggeli választékos, szerintem minden igényt kielégítő a fő étkezéssel együtt.
Kettő szobát kértünk, és anélkül, hogy külön szóltunk volta, természetesen egymás melletti szobákat kaptunk, ami sajnos nem mindenütt természetes, de itt igen. Kérdéseikre kielégítő, korrekt és udvarias választ kaptunk. A személyzet minden tagja kedves, mosolygós. Mi még az idén visszajövünk, lehet hogy nem is egyszer! Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el! Köszönjük.
2017. február 22-től, 2 éjszakát töltöttünk a panzióban barátnőmmel. Nagyon jól éreztük magunkat. Az épület a busz pályaudvartól, és a fürdőtől 2-300 m-re található. Tiszta, hangulatos az egész épület. A reggeli választék kiváló, a személyzet kedves, segítőkész.
Sajnos a wellness nem működött csőtörés miatt, de mivel a fürdő 3 perc alatt elérhető, így ez nem okozott gondot. Mindenkinek szívből ajánlom. Én biztosan visszatérek! :)
Mi először voltunk a Royal panzióban és Cserkeszőlőn is. Csodálatos és felüdítő napokat töltöttünk itt. A szállásnál különleges kívánságunkat teljesítették amit ezúton is köszönünk. A reggeli bőséges volt a személyzet kedves és szolgálatkész volt.
A lépcsőkkel sajnos- mivel feleségem térde műtétre várt - kicsit meggyűlt a bajunk, ennek ellenére a tisztaság és a panzió felszerelése megnyerte tetszésünket.
Udvarias, kedves és figyelmes kiszolgálás, szép és tiszta, kényelmes szobák, kicsit a főút zaja közel van, de összességében nagyon jó, kellemes hely. Ami nagyon tetszett: nem kellett keresgélnünk a reggelinél, hogy hová üljünk, az asztalunk ki volt jelölve. A reggeli bőséges, finom volt, ízlésesen tálalva.
Cserkeszőlőn most először jártunk a Royal Panzióba,a s szálláson nagyon kedvesek voltak. Nekem az nagyon pozitív,hogy a szálloda a közeli fürdőbe kedvező áron vagy ajándékba ad belépő jegyet. Félpanziós ellátás járt a csomaghoz. A reggeli elegendő,és a fürdő területén volt az étterem ahol egész délután bármikor /13-18óra között/ lehetett elfogyasztani a második étkezést.
Ami nagyon finom,változatos és kiadós volt. A panzióba igénybe lehetett venni a jakuzzi fürdött is. Szívesen visszamennék, de nagyon ajánlom mindenkinek ezt a kellemes, nyugis, udvarias környezetet.
Royal Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelésüket,véleményüket! Örömmel tölt el bennünket,hogy jól érezték magukat nálunk. Várjuk vissza Önöket a jövőben is sok szeretettel!
Annyira megszerettük, hogy már negyedszerre választottuk szálláshelyünknek ezt a kedves panziót Cserkeszőlőn. A tulajdonos és kollégái minden vendégre odafigyelnek. A reggeli bőséges. Szívesen vesszük, hogy a kedvünkre készítik a tojásételt reggelire. Az asztalhoz felszolgált reggeli kávé jó a nap indításakor.
A fürdő éttermébe szóló félpanziós utalvány rendkívül rugalmassá teszi a főétkezést. Az ottani választékot számtalan híres-neves étterem megirigyelhetné. Az ízeket is! A panzió által a csomaghoz biztosított fürdőbelépő kitűnő ötlet a vendégek irányába! Az általunk használt szobák - bár kissé sűrűn berendezettek, - praktikusak. A tisztaságra sem lehetett kifogásunk. Nem véletlen, hogy ez a panzió már harmadszorra szerepelt az első helyen valamely kategóriában egy internetes portál éves értékelésén. Legközelebb is jövünk!
Royal Hotel válasza
Kedves Vendégeink!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Várjuk vissza Önöket a jövőben is sok szeretettel! Üdv:Royal Panzió
Modern, szép szálláshely. Közel van a fürdőhöz. A reggeli a panzióban nagyon finom, bőséges, változatos. Az ebéd is bőséges és nagyon választékos- jó áron a fürdőben fogyasztható az étteremben tetszőleges időpontban. A panzióban a szobát két főre kértük de mivel három ágy van betéve egy kicsit túlzsúfolt a berendezéstől.
Egy hétvégére két főnek elegendő, de hosszabb tartózkodás esetén a kicsit kényelmetlen lenne. A szekrénykapacitása is csak szűken két főre méretezett- lehetne több a fogas és főleg a fürdőszobában nagyobb szárítófelület. A köntösök, törölközök,fürdőruhák nem száradtak meg másnapra,nem volt mire kiteregetni. Nyáron nyilván az erkélyen is száríthatók a ruhák. Összességében kellemes hétvégét töltöttük itt,lehet hogy máskor is fogunk jönni.
Augusztus közepén jártunk először Cserkeszőlőn, barátainkkal. 2 hónappal előtte lefoglaltuk a szállást,hogy biztos helyünk legyen. A panzióra csak véletlenül esett a választás,vagyis a képek alapján megtetszett. Nem bántuk meg. A fürdő nagyon közel van,akár fürdőruhában is elmehetsz, ha útközben nem mész máshova.
A panzió kívülről is jól nézett ki, de a szoba is kényelmes volt, légkondicionált(a legnagyobb hőséget fogtuk ki! ). Éjszaka nyugodtan lehetett pihenni. A reggeli bőséges volt, finom, friss kenyér volt mindig. Sajnos, csak 3 napot tudtunk ott tölteni. A vacsorát a fürdő területén lévő étterembe biztosították, mivel a félpanziós ellátás benne volt az árban. Végül is csak aludni jártunk haza. Keskeny,szűk lépcső vezet fel az emeletre. . . A jakuzziról és szaunáról nem hallottunk,de nyáron erre nem is volt szükség. A házigazdák is nagyon kedvesek voltak. Csak jó véleménnyel jöttünk el a panzióból, és ha úgy lesz lehetőségünk még visszamegyünk.