Az ötcsillagos Hotel Divinus Debrecen belvárosától sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda. Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi és egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét.
A vacsoránál a második fogásból szerény volt a választási lehetőség. A desszerteknél a sütemények vajas krémmel töltöttek voltak, ami nem volt annyira finom.
Szuper 5 napot töltöttünk el 3 gyerekkel. A szobánk tágas, kényelmes. A wellness részlegben kicsiknek nagyoknak több medence. Gyerekeknek külön játszószoba. Az ételek nagyon finomak, illetve bőséges a választék. A személyzet nagyon kedves segítőkész. A hotelhez gyalogosan közel az állatkert, egy nagy park, Aquaticum mediterrán élményfürdő. Összességében nekünk tetszett nem tudnék rosszat írni.
Így közel a 70 évhez megengedhettem ,hogy most ne én készüljek a Karácsonyra! El sem hittem ,hogy én csak karba tett kézzel üljek Karácsony környékén,de ez most így volt! A család jó előre szólt,hogy befizettek a fent említett szállodába.
A Nagyerdő patinás fái alatt sétálhattunk,a kálvinista Róma Nagytemplomába mentem Karácsonyi Istentiszteletre,a Duna Tv stábjával,a Hotelben,is volt Welnes azt is igénybe vettük ,de az unokával csúszdázni a pár lépésre lévő élményfürdőt is meglátogattuk! Bőséges svédasztalos kínálat az ünnepnek megfelelö volt,csak éhesnek kellett volna lenni! Élveztem minden percét,remélem még visszatérek!
Az érkezéskor nagyon meglepődtünk, hogy köszönés után a legfontosabb a recepción az volt, hogy hogyan szeretnénk rendezni a számlát. Hirtelen nem is értettük, mert még egyik szállodában sem kellett előre fizetni a foglalást, viszont arról, hogy mit hol találunk a szállodán belül (pl. wellness részleg) arról felvilágosítást nem kaptunk.
A hangsúly a számla rendezésén volt, nem a szíves fogadtatáson. Az ételek finomak voltak, a szoba szép és tiszta. Arra nem jöttünk rá, hogy mitől 5 csillagos, mert azokban a 4 csillagos szállodákban ahol eddig voltunk mindent megkaptunk amit itt. Mindent összevetve jól éreztük magunkat.
A gyerekeim fizettek be egy 4 napos wellnesre a Divinusba. Az ár felét már februárban befizették, a júniusi kezdés előtt. Az ajánlatban sok minden volt, de nem mindent kaptunk meg. A lányom írt a hotelnek, hogy a születésnapomra megyünk. Azt gondolta, hogy legalább egy pohár pezsgővel megkínálnak azon a bizonyos napon. Tévedett.
Egy 5 csillagos szállodánál ez a minimum lenne, hogy a születésnapot ott töltők legalább egy szelet tortát, vagy egy pohár pezsgőt kapjanak. Megérkezés ,,drinket" írtak az ajánlatban, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy megkínálnak egy pohár itallal amikor megérkezünk. Kifizettették ezt is. Ígértek személyenként egy masszázs lehetőséget (2500 ft. értékben/fő) nem kaptuk meg. A szűkített étlapból kellett minden nap választani, a választék igen gyenge volt. Keserű szájízzel jöttünk el a Divinusból. A felszolgálók kedvesek voltak, a recepción lévők kevésbé. . . .
Hotel Divinus válasza
Kedves Hölgyem!
Az elmúlt 3 napban több levelet váltottunk a témában. Újra leírom, hogy Ön a csomagban lévő italkupont lefogyasztotta. Ezt extrában a szálloda nem terhelte fel, amit a számlán lát, az a csomag tartalma részletezve. A csomag, amit kiválasztottak, több szolgáltatást tartalmaz, ahogy a visszaigazolásban is szerepel, amit Önök megkaptak.
A szálloda Önöknek biztosít az 55 perces masszázsból 2 500 Ft kedvezményt (aminek az ára 7 900 Ft-tól kezdődik, fajtától függően). Önök nem vették igénybe a masszázst, ezért nem tudunk kedvezményt adni a masszázs árából. Ahogy előző levelemben is írtam, a kedvezményt nem tudom Önnek átutalni a bankszámlájára. Tisztelettel: Szállodai üzletvezető
2018. június 14., Hotel Divinus*****, front office manager
Könnyen megtaláltuk a szállodát. A személyzet nagyon kedvesen, segitőkészen figyelt és reagált minden kérésünkre. A választott csomag annyi extrát tartalmazott, hogy folyamatosan elfoglaltuk magunkat - wellness, fitness, masszázs, szolárium, stb. Csak ajánlani tudom.
Kiváló elhelyezkedés, kedves személyzet és az árak sem magasak. Rendelkeznek gyermek medencével és többféle szaunával is. Sajnos a játszószoba levegőztetése nincs jól megoldva így ott folyamatosan nagyon meleg van és hamar elfogy a levegő. Kiválóak az ételek.
Nagyon szép szálloda. Profi, figyelmes, udvarias személyzet. Nagyon finom ételek (biztosan lehetne bővíteni a választékot), minden nap találtunk többféle újdonságot! Gyönyörű, tiszta szoba, szuper fürdőszoba. Többször halasztott,4 nap/3 éjszakás csomagot vettünk igénybe!
A hotel épülete szép, a személyzet kedves, készséges, de sajnos ez még mind kevés az 5 csillaghoz. A wellness részleg meglehetősen "élménymentes", a jacuzzi nem működött, a melegvizes "minimedencében" pedig semmilyen élményelem nincsen, ráadásul méreténél fogva maximum egy családnak elég. A wellness ablakai nagyon piszkosak, illúziórombolóak voltak.
Bármely 4 csillagos hotel wellness részlege többet nyújt. A vacsora egy úgynevezett "szűkített étlapról" választható, melynek egy része valójában nincsen. Két este még talán lehet változatosan étkezni, de 3 vagy annál több napi tartózkodás esetén már meglehetősen unalmas. Mintha minden este ugyanaz a svédasztal lenne kitéve. . . nem méltó egy 5 csillagos szállodához. A személyzet kedvessége valamelyest kárpótolja az embert, de sajnos nem pótolja a hiányosságokat.