Nem akarok igazságtalan lenni, de tényleg túlzás ilyen magas áron dolgozni egy kis Duna- parti csárdában. Fonom volt minden , de ez mégsem a fővárosi Duna -parti étterem a korzón, hanem egy egyszerű kellemes kis kocsma. Ha valaki egyszer eljön és ilyen árakat kell fizetnie, legközelebb csak akkor jön vissza, ha nem ő fizet.
Így voltam én is. Jó tanács : hangulatosnak tűnik, hogy az teszik a kormos bográcsot, de miután minden kormos lesz tőle, az már nem vicces, főleg, ha a mosdóban nincs szappan amivel le lehetne mosni. A teraszon a sok különféle használt bútor nekem nem hangulatos. Kár hogy a Duna- part is ápolatlan,rendetlen volt. A pincér udvarias, ezzel pótolja a szakmai hiányosságokat. Voltam télen is akkor hangulatosabb.
Hétvégén a Balatonról hazafelé, kis kerülővel útba ejtettük ezt a csárdát. Csodaszép helyen van, kint a Duna-parton. Kérdezték, h foglaltunk-e asztalt? Nem, hiszen ez egy hirtelen ötlet volt, sohasem jártunk ott, de jókat hallottunk róla. Nem volt hely! Szomorúan lépkedtünk kifelé, de a főnök rohant utánunk, hogy sétáljunk egy kicsit, 1 óra kell a halnak mire - frissen, bográcsban - megfő.
Addigra hely is lesz. Sétáltunk, vártunk. De megérte! Udvarias volt a kiszolgálás, hangulatos beltér, talán egy kicsit drága a halászlé. . . bár bőséges is.
Nem értem azt, aki ezt a helyet képes volt "szörnyű"-re értékelni. El nem tudom képzelni, hogy ezeknél az embereknél mi csúszhatott ennyire félre. Én többször jártam már itt (barátokkal, családdal) és mindig elégedetten, jóllakottan távoztunk és soha nem csalódtunk. Akikkel voltam, mindannyian egyöntetűen újra el szeretnének látogatni a Rév Csárdába.
Jómagamról annyit, hogy ahhoz azért elég finnyás vagyok, hogy ha valami nem jó, akkor biztosan nem vinnék oda senkit. Aki a tulajt kritizálja: szerintem ő tükröt mutat a vendégeknek. Ahogyan vele viselkednek, úgy viselkedik ő is a vendéggel. Velem/velünk mindig kedves volt (a feleségével együtt). Jót beszélgettünk, de sosem volt tolakodó. Nyilván aki nyavalyog, hogy miért kell 50 percet várni a (frissen, bográcsban készülő) halászlére, az ne csodálkozzon, ha nem kap ennyi kedvességet. Vagy aki felháborodik azon, hogy előre kell asztalt foglalni. . . Szóval a helynek megvan a maga kultúrája és akinek ez nem tetszik, annak szerintem nem kötelező ide látogatni. (Mi a legutóbb kutyával voltunk, őt is kedvesen fogadták, nem volt belőle probléma. )
Az átlag magyarnál jóval gyakrabban fogyasztok halat, mind édesvízi, mind tengeri fajtákat. Nekem tehát a minőség nagyon fontos. Nos, számomra ez a halászlé életem top 3 halászléjében bőven benne van. A haltepertő is isteni és végre valahol nem a hasa alján lévő zsíros részből készítik. Ugyan nem feltételezem, hogy az egy pontot adó értékelők csak rosszindulatból akarják lehúzni ezt a remek helyet, minden esetre valahol megkérdőjelezhető, hogy ugyanarról az étteremről beszélünk-e. Szóval számomra/számunkra 5-ből 5 csillag, mindenképpen gyakori vendégek leszünk a jövőben is.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
szép helyen, bejentkezés után, rendelésre ilyen rossz halászlének mondott levest még soha nem ettem ilyen drágán! igaz, hogy hideg volt, de legalább nem volt semmi íze! ott fogyasztós meg elvitelre kért halászlé 24 ezer forintba került, amit aztán se ott, se otthon a macska sem evett meg.
Kiváló 2023. május 18., üzleti partnerrel járt itt
55
Tobb ezer pikkelyesbol keszult haletelt kostoltam mar es tobb szaz halaszcsardaban is megfordultam az elmult 30 evben . Szerintem a hely is es az etelek is kifogastalanok voltak . Aki mast allit az hazudik mert erdekeben all a csardat lejaratni . Aki meg draganak talalja az fozzon maganak otthon vagy egyen olyan helyen ahol 1500 ft ert adjak . Van ilyen boven . Igaz azt felenk mosogato lenek hivjak .
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.