A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
A szoba akadálymentesen megközelíthető volt, bár a liftek elég fura zajt adtak. Nagyon tetszett a welness részleg, az ételek finomak voltak, bőséges volt a választék. A wifit sajnos nem tudtuk használni, de nem is azért mentünk, és az ágy sem volt a leg kényelmesebb, de mindezért kárpótolt a gyönyörű környezet és a csodálatos kilátás. Nekem nagyon tetszett, többet kaptam a vártnál.
A wellness részleg és az étterem a 4* kategóriát is elérné a választékos kínálattal. Egyetlen hiányosság a zuhanykabin a fürdőkád helyett. Minimális Kellemetlenség a lift meghibásodása miatti csomaggal történő közlekedés a 3. emeletről lépcsőn. Bátran ajánlom bárkinek a minőségi színvonalú ellátást! Köszönet az emlékezetes élményért!
A képek alapján választottuk a szállodát. szép helyen van. A Welnwes jó, csak hideg kicsit a víz. Az étterem és az ételek finomak. Személyzet kedves. A gond a szobánkkal volt. 2 szobát foglaltunk. a másik jó volt. a 111 es katasztófa. Mosdó csaptelep forog a tengelye körűl, Tusolo lassan folyik el, Wc viszont folyik, többszőr kell lehúzni, hogy eláljon.
Már megirtam levélben! Minősíthetetlen roncs ágy, begyulladt a gerincem tőle, hiányzó szemetes, a fürdő ajtaja elakad, nincs pipere polc, a mosdó vizcsapjához nem lehet hozzáférni, a zuhanyfej ügy spriccel, hogy a szomszédba is átér, a fülkében nincs kapaszkodó, nincs hova tenni a szivacsot vagy sampont!
A z olvasólámpa kapcsolója olyan messze van az ágytól hogy csak felkelve lehet elérni! A személyzet és az étel kiváló, bár elég fantáziátlan! Soha többé! ! ! ! ! Kár, mert a szàlló épület és a kilátás, a környezet nagyon szép!
A szoba lakhatása kriikán aluli. A 2 éjjeli lámpa nem világítja be a szobát, éjjel a kapcsoló elhejezése miatt nem használható. Az íróasztal a lehettő legrosszabb helyen van /a ablaktól a legtávolabbi sarokban/. A2 indokolatlanul hatalmas ágy zavarja a bútorok normális elhelyezését. Javaslom a szobvilágítást megoldai. Nem tartom megfelőnek a rurhaszárítási lehetőséget. . .
Több negatív értékelést olvastam,de egyáltalán nem tapasztaltunk ilyesmit. Pár apró hiányosságtól eltekintve tökéletes két napot töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves,készséges, az ételek finomak,a szálloda fekvése csodálatos , a wellness részleg szép,tágas. A szobánkból a kilátás gyönyörű volt. Mi bátran ajánljuk másoknak is.
A szálloda nagyon szép környezetben van, de ha az indítás rosszul sikerül, az az egész ott tartózkodásra rányomja a bélyegét. Soha egyetlen szállodában sem tapasztaltunk olyat, hogy a szoba nem foglalható el a megadott időpontban, mert még nincsen kitakarítva. Elsőre nem olyan szobát kaptunk, amilyet foglaltunk, de szerencsére ezt korrigálták.
A szobába nem voltak bekészítve a foglalás alapján kiajánlott dolgok. (köntös, törölköző, némelyik rongyos és több helyen lyukas volt). A fürdőszobában a hajszárító nem működött. Szerencsére a reggeli és a vacsora finom volt, a desszertből viszont nem volt választék. A wellness részlegen nekünk hideg volt a víz. Sajnos csalódás volt, sokkal jobbat vártunk.
Sajnos érkezésünk napján , de még másnap késő délután is csak többszöri kérésre kaptuk meg a fürdőköpenyeket . " wellnes ". A fekvőhely matraca minősége kifogásolható volt "puha, süppedős". A személyzet kedves ,, a reggeli és vacsora választékos volt. A be - és kijelentkezés zökkenő mentes gyors volt .
Jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk bármikor. Az egész hotelnek és a környezetének van egy sajátos, egyedi hangulata. Néha mintha egy régi világba, régi sajátos felsőbb osztálybeli hangulatba kerültünk volna. (Meg kell jegyezni, hogy a külső medencénél jó lenne egy korlát, főleg a idősek részére.
Az meg ugye nyilvánvaló, hogy ha szeretnék megőrizni a hotel feelingjét, akkor bizony sok apró dolog javítására, felújítására sor kell, hogy kerüljön. )
A szálloda nagyon jó helyen helyezkedik el, de sajnos nagyon elavult, a fürdőszoba nem szellőzik kellő képen, ezért penészes. A csap folyik ahol nem is kéne, tiszta vízkő minden, egy polc sincs ahová le lehet pakolni a pipere dolgokat. A wellness részlegen amilyen szép a környezete olyan ronda a pult amit az ital kiszolgálás céljából tettek bele.
A szolgáltatások közül nem minden működik a medencékben és ami működik az is csak részlegesen. A kinti medence alján a széleknél fekete a burkolat, ami nem szép látvány. Az étel választékuk és ízviláguk nem igazán van a helyzet magaslatán. Süteményből egy féle van, a gyümölcsből 2 féle, amit, ha elkapkodnak már nem jut. A szobafoglalást nem tudom ki intézi, de a vendégek akikkel beszélgettünk és mi sem azt a szobát kaptuk amit lefoglaltunk. Volt olyan is aki kifizette a szobáját előre , de nem találták melyik a szobája, mert nem volt a rendszerben. Szóval lenne min javítani, mert kár ennyire elhanyagolni ezt a szállodát.