Ami a legjobban tetszik a szállodában, hogy nagyon ki van találva. Az egész design, a hangulat, de ami a legfontosabb, hogy ne zavarjuk egymást. Sok kisgyerekes jön ide, számtalan program közül választhatnak, játszószobák, gyerekmedence, Bizsu, de vannak felnőtt részlegek is, ahova el lehet vonulni pihenni.
A hellyel nem takarékoskodtak, nagy a wellness részleg, az étterem, és hatalmas parkban fekszik a szálloda. Csak a hídra hogy jutok fel a labirintusban?
Csodálatos napokat töltöttünk a hotelben. Magával ragadó az afrikai stílus, a wellness sokszínűsége, A barlang a kis led világítással akár a csillagos ég , a pihenőkapszulák kedvenceim voltak. A szurikáta etetés kicsik és nagyok örömére szolgál. Az ételek a személyzet kedvessége, minden szenzációs volt. Szeretnék menni még!
Múlt héten jártunk párommal a szállodában, 3 nap/2 éjszakát töltöttünk el ott, de még egy hét is kevés lenne ezen a csodahelyen, annyira szuper minden. Az egész szálloda gyönyörűen van berendezve, afrikai stílusú, hangulatú. Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni róla. Az ételek fantasztikusak, bőséges a választék.
2 éjszakát töltöttünk itt, folyamatosan ért kellemes meglepetés. A környék, a szálloda parkja, hangulata, a szoba berendezése a falaktól kezdve a függönyig. Minden afrikai hangulatot áraszt, ugyanakkor a fürdőszoba felszerelése több mint tökéletes a masszírozó káddal.
Wellness rész minden kényelme mellett kisebb gyerekeknek is alkalmas, ugyanakkor tetőteraszon "csendes" rész panoráma szaunával, jakuzzival tökéles nyugalom. Mi ugyan nem unokáékkal voltunk, de ide feltétlen el kell hozni a kicsiket.
Én még csak most próbáltam ki a halpedikűrt, amit bátran ajánlok mindenkinek. Először nagyon csiklandós, de egy életre szóló élmény. Kíváncsian fedeztük fel az újdonságokat és persze most is találtunk néhányat, megyek tovább emelik a szálloda színvonalát. A szurikátákkal nem lehet betelni. Olyan aranyosak, hogy órákig lehetne őket nézni.
Kedvencem a "barlangfürdő", na meg a szaunavilág. Naponta megkóstoltam a wellness részben a szenegáli fiú által kínált rózsavizes gyümölcsöket. Gyűlnek a szurikátás pontok a füzetben így hamarosan újra vissza kell mennünk.
Egy hetes bükki túránk utolsó három napját töltöttük a hotelben. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Személyzet profi, animáció nagyon jó. . . . gyerekek imádták. Nagyon jó helyen , csendes környezetben , friss levegőn helyezkedik el a hotel. Szobák kényelmesek, tágasak. . afrikai (bungalóról nem tudok nyilatkozni ott nem voltunk) Ételek változatosak, finomak.
. . aki akar ehet csak egészségeset is, gyerekeknek külön kaják. Friss gyümölcsök, zöldségek, nem mindennapi előételek, desszertek. Sok 4* hotelben jártunk már. . . . . az ételek itt voltak a legjobbak. Nem vagyok garasoskodó, nyaraláskor főleg nem. . . , de az ebéd és az ital árak a medence melletti büfében nagyon drágák voltak. . . . ennyi a negatívum. . . . . imádtuk! !
Férjemmel szeptember elején voltunk ebben a gyönyörű helyen található, igazán kellemes szállodában. Itt nemcsak a medencék kellemes hatását lehet élvezni, hanem a környező hegyekben ki-ki a maga igénye szerint kirándulást is tehet. A személyzet is mindent megtesz azért, hogy a kikapcsolódás a legtökéletesebb legyen!
Ha valaki arra vágyik, hogy teljes mértékben kiszakadjon a hétköznapok monotonitásából, illetve valami újra, különlegesre vágyik, nem "csak" egy normál wellnessre, akkor itt tökéletes helyen jár. Egyszerűen elbűvölő, varázslatos. Tökéletes a személyzet, a szobák, az étterem, és a wellness is.
A medencék között van néhány, ami gyerekekkel nem használható: nagyszerű! ! Ezekben nyugodtan lehet pihenni, relaxálni. Illetve a tetőn lévő wellness is "gyerkőc mentes", nagyon hangulatos. Itt jegyzem meg, hogy 3 gyerkőcöm van, nem gyerek ellenes vagyok! ! ! Az ő részükre is van rengeteg lehetőség, amit élvezhetnek!
Február 13-tól 16-ig három éjszakát töltöttünk ebben a csodálatos szállodában. Pontosan tudtuk,hogy mit várhatunk a helytől mivel nem először látogattunk el ide. A szobák tiszták és tágasak, az ételek változatosak és izesek,a személyzet profi és kedves,a wellnes részleg tiszta és ötletes, egyszóval tökéletes a hely.
A környezet csodálatos, a kinti medencék is nagyon ötletesek, főleg a meleg vizes élmény medence ami télen is üzemel. Több igényes szállodában jártunk már,de ez a legjobbak között van. Biztosan visszajövünk még,ebben az évben.
Csodálatos elhelyezkedésű, minden igényt kielégítő szálloda. Tágas, kényelmes szobák, tisztaság, első rangú személyzet. A gyerekeim egyszerűen imádták a rejtélyparkot, esténként alig várták Bizsut a kabalaállatot. Az étkezések mindegyike kifogástalan volt, minőségben, tálalásba, ízekben. a wellness részleg nagyon szép dizájnt kapott. Érdemes ide ellátogatni, bátran ajánlom mindenkinek.