Bambara Hotel Felsőtárkány ★★★★

4,7Kényelem
4,8Szolgáltatás
4,9Étkezés
4,9Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Mátyus Udvarház Kengyel Fogadó Eger - Két ünnep között
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad

Bambara Hotel Felsőtárkány vélemények

Kiváló 2016. október 5.barátokkal járt itt
Egy álmom teljesült, mikor ajándékba kaptam egy 3 napos pihenést itt, a Bambara hotelben. Mint egy kisgyerek úgy vártam az utazást. Minden képzeletemet felül múlta a szálloda! Igényes berendezés, igazi afrikai hangulat. A szobák tágasak, fényesek és barátságosak voltak. Az ágy egyszerűen fantasztikus, otthon sem alszom jobbat.
2016. május 18.kollégákkal járt itt
Egy partnertalálkozón vettem részt a szállodában, egy éjszakát töltöttünk el itt. Persze ízlés dolga, de nekem kicsit bizarr a Bükk lábainál, a hegyek és tölgyfák között egy afrikai stílusú hotel. A design sem jött be, engem nyomasztott. Ezen túl a szállodáról csak jót tudok mondani.
Kiváló 2016. május 5.családjával járt itt
Egy kellemes hétvégét töltöttem a Bambara hotelben, csendes nyugodt környezetben. A szálloda afrikai stílusa és hangulata lenyűgözött. Külön örültem annak, hogy a wellnessrészlegben masszázsok és szépségápolási kezelések is igénybe vehetők. A gyógynövényes szauna és a különféle medencék kellemes kikapcsolódást nyújtottak számomra.
Bronz fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt már
Kiváló 2016. május 3.a párjával járt itt
Férjemtől karácsonyi ajándékként kaptam ezt a szenzációs hétvégét. Örömömben el is pityeredtem ,mert az évekkel ezelőtti pihenésünkből a Mesés Shiraz Hotel****superior testvérszállodából kiindulva, csak csupa szépre ,jóra stílusra ,finomságra,kényelemre,vendégszeretetre számíthattunk. Nem csalódtunk!
Bambara Hotel Felsőtárkány - BelsőBambara Hotel Felsőtárkány - Szobák
Kiváló 2015. december 28.gyerekekkel járt itt
2015. december 18-tól töltöttünk kis családunkkal ( két gyermek) 3 csodálatos napot a Bambarában. Nekünk nagyon bejött. Gyönyörű szálloda, kedves személyzet, tisztaság, Afrika, nagyon finom és különleges ételek. A wellenes is nagyon hangulatos, tiszta. A szaunák is szuperek. A gyerekeknek nagyon bejött a játszóház és a majompark, na és persze Bizsu a kabala szurikáta.
Kiváló 2015. november 7.a párjával járt itt
Ketten töltöttünk el 4 éjszakát a hotelben. Csodálatos helyen van, már maga a látvány megéri, hogy az ember ide látogasson. A szálloda nagyon szép, tiszta, kényelmesek a szobák, igényesen van kialakítva. A wellness részleg nagyon tetszett, sok az élmény-elem, a szauna világ is nagyon jó.
Kiváló 2015. szeptember 2.a párjával járt itt
Párommal voltunk 3 napot. Az egyik legszebb élményben volt részünk. Különleges a szálloda. Minden meg van amire a pihenéshez szükséges. A szállás tiszta,egyedi. Az étkezés megfelelő,a személyzet kedves,figyelmes. A Wellness részleg nagyon szép,tiszta és minden igényt kielégít! A majom park sok látványosságot tartogat. Családosoknak,kis gyermekeknek ajánlom!
Kiváló 2015. május 8.családjával járt itt
Kellemes hely, jo ar ertek arannyal. Kulonleges hely, semmihez sem foghato.Jo a konyha, kedves a szemelyzet, tagas wellness. Nagyon szep kornyezetben talalhato, elerheto kozelsegben sok latnivalo mint eger, szilvasvarad, a matra es bukk hegyseg is kozel van.autopalyarol eger iranyaba jol megkozelithato.
Kiváló 2015. április 28.a párjával járt itt
A szálloda nagyon látványosan, fantáziadúsan van megépítve. A kilátás lenyűgöző, a park hatalmas területen élvezhető. A szobák kényelmesek, a mosdó kevésbé. Nagyon ötletes a farönkökből épített kalandpark, még mi felnőttek is élveztük. A gyerekeknek sok ötletes játék van elhelyezve,a szurikáták is aranyosak.
Bambara Hotel Felsőtárkány - Medence/kertBambara Hotel Felsőtárkány - VendéglátásBambara Hotel Felsőtárkány - Környék
2015. március 30.a párjával járt itt
Minden kifogástalan volt (szoba, étterem, wellness-részleg), a tömeg jól eloszlik, egyáltalán nem zsúfolt. Egyetlen dolog miatt hagytuk el kicsit keserű szájízzel a hotelt: utolsó este az ágy egyik oldalán rengeteg hangya jelent meg. A recepciós felporszívózott (természetesen fél óra múlva megint ott voltak a hangyák), de másik szobát nem kaptunk.