Csodálatos erdei környezetben egy minden igényt kielégítő, egészen kivételes stílusú és hangulatú szálloda! A személyzet szuperkedves,különösen Boo Boo ténykedéseinek örültünk! A szolgáltatások között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A vacsora utáni interaktív-retro-disco frenetikus élmény!
Az ételek finomak, bár a kínálat (pl. többféle friss salátával) bővíthető lenne. A tisztaság a szobákban, wellnesben, és mindenütt kiváló! Ajánlom pároknak és családosoknak is,mert a gyerekek is igazán jól érezhetik magukat a nekik kialakított játszóhelyeken, medencében.
Életünk egyik legcsodálatosabb élménye volt az a néhány nap, amit a hotelben töltöttünk. A pénzünkért valódi, színvonalas szolgáltatást kaptunk. . . ezt nevezem én vendéglátásnak! A környezet gyönyörű, a személyzet készséges, a hotel kialakítása egzotikus, igényes, mindenütt tisztaság, az ételek finomak, változatosak, a wellness részleg egyedi, rendkívüli, minden várakozásunkat felülmúlta. Mindenkinek szívből ajánlom, s ha tehetem, még visszatérek! :-)
Rendezvényt szerveztünk ebben a szállodában. Nagyon tetszik az afrikai jellege. A szobák szépek, kényelmesek, modernek. Az étel kitűnő. A szálloda csodálatos környezetben található. Wellness részlege is szuper. A személyzet udvarias, figyelmes! Pihenni vágyóknak és túrázóknak is tökéletes választás. Minden korosztály feltalálja magát! A szálloda szurikátái is nagyon édesek!
Pár napja töltöttünk ebben a szállodában 3 napot,a házassági évfordulónk alkalmából. Már a Shirazban is voltunk 1 éve,és kíváncsiak voltunk a Bambarára is,a képeket nézegetve nagyon különlegesnek találtuk. Összességében pozitív élményekkel térünk haza,ugyanaz a sok kis apró figyelmesség kellemessé tette a pihenésünket,mint amit a partnerszállodában is tapasztaltunk.
Épp építkezési munkálatok,a szálloda bővítése zajlott de nem volt zavaró. A kiszolgálás kifgástalan,a szoba kényelmes,különleges volt. A szurikáták nagyon aranyosak voltak. A reggeli bőséges viszont a vacsora nem mindig nyerte el a tetszésünket. Bár nagyon sok különleges ételt találtunk,de valahogy nem mindegyik ízvilága állt közel hozzánk. A wellness rész kiváló,mindkét szinten más és más kikapcsolódást nyújt,nagyon kellemes szaunaprogramokkal,teabárral,gyümölcsökkel. A konditermet hiányolta a férjem,szinte minden szállodában volt eddig ahol jártunk. Kicsit drága ez a szálloda,de kölönleges alkalmakra mindenképp érdemes ide ellátogatni.
A hotel nagyon egyedi,nagyon különleges. Már rég óta szerettem volna megismerni. Már akkor hallottam róla a Hotel Shiraz személyzetétől, amikor még el sem készült. Nos, számomra ez a szálloda túl nagy, én a hangulatos, családias szálláshelyeket részesítem előnybe. Ha összehasonlítom a Shirazzal, mindenképp amellett teszem le voksomat.
Nem jártam még Afrikában - nem is vágyom oda-, lehet, hogy hitelesen idézi meg Afrika szellemét, de ez biztosan nem az én világom. Minden pazar, és mégis hiányérzetet kelt bennem. A wellness-részleg is modern, ötletes, mégsem nyűgözött le. Sajnos, nem tudok lelkesedni érte.
A házassági évfordulónkat ebben a hotelben ünnepeltük tavaly a férjemmel. Egy olyan hotelt kerestünk, ami szép, erdős környezetben van, és a maga nemében egyedi. A Bambarában megtaláltuk. Akinek fontos az esztétika, a jó ízlésről árulkodó hotel, a családias légkör, a szauna meghittsége, a nyugodt pihenés, annak szívből ajánlom.
A férjem és a magam kedvence is lett. A gasztronómiáról nem is beszélve, fenséges ízvilág! A wellnessben sem csalódtunk, itt minden tökéletesen működött. A szabadtéri rész pedig igazi kis oázis, függőágyakkal. Idén ismét megyünk. :)
A hely csodálatos, tényleg Afrikában érzi magát az ember. A kiszolgálás kifogástalan az ételek választékosak és ízletesek. A szaunarész szerintem a legjobb a szállodában, mivel teljesen egyedi kialakítású. A szobák kényelmesek és a vizesblokk kialakítása nagyon ötletes és kis helyigényes.
2012. szeptemberében töltöttünk 3 feledhetetlen napot a szállodában a párommal. Gyönyörű környezetben fekvő, különleges épület, egzotikus hangulatvilág és rengeteg szabadidős tevékenység várja a pihenni és feltöltődni vágyókat.
A pihenés órái telhetnek aktívan (strandröplabda, pin-pong, trambulin, kirándulás a környéken) vagy kényelmesen sziesztában (függő ágyak napozó terasz és természetesen a wellness részleg korlátlan használata). A wellness részleg két külön része valóban kétféle pihenést biztosít. Az alsó szinten az aroma-, só-, és gőzkabin valamint a szauna, amit a szaunaszeánszok tesznek még érdekesebbé (napi 3 alkalommal: jeges-mentás, gyümölcsös, és sörös) valamint az élménymedence sodrófolyosóval, míg a legfelső szinten panoráma szauna, pezsgőfürdő napozóterasszal várja a vendégeket. Különlegesség ezen a szinten a pihenő melynek tágasa ablakai meseszép kilátást biztosítanak az erdőre illetve a tea-sarok mely egész nap a vendégek rendelkezésére áll. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a bárban nagyon finom koktélokat és kávé különlegességeket kínálnak. A reggelik és vacsorák alkalmával ételkülönlegességeket is megkóstolhatunk. A szálloda család barát is, mivel vagy egy játszóháza a kicsiknek és egy terem a nagyobbaknak is (x-box, csocso, pókerasztal). A szobák afrikai hangulatvilága magával ragadó. Aki egy kis egzotikumra vágyik de mégsem utazna több ezer km-t annak mindenképpen itt a helye.
A párommal tavaly nyáron egy hetet töltöttünk a Bambara Hotelben. Ahogy beléptünk a személyzet nagyon kedves volt velünk. A hotel környezete pedig igen egzotikus. Finom, különleges és bőséges reggelit és ebédet kaptunk. A wellness részlegük minden igényt kielégít, a szobák nagyon szépek, tiszták és tágasak. Aki szereti Afrika hangulatát luxuskivitelben mindenképpen jöjjön el ide.