Kedvenc szállodánk a Bambara, ezért is tértünk vissza másodszor. Maximális a kikapcsolódás,csodás az új wellnes rész,a szauna szeánszok kihagyhatatlanok. A környezet ideális a kikapcsolódásra családosok és párok részére is. Változatos programok mellett lehet aktívan pihenni. A személyzet kedves,nagyon segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mesés helyet! !
Fantasztikus szálloda gyönyörű környezetben! Öt napot töltöttünk a Bambarában. A szálloda gyönyörű, a kibővített wellnes rész fantasztikus lett. A barlangfürdő lenyűgöző. :-) A medencékben nagyon jók a masszázselemek, folyamatosan működnek. Kiváló szaunaszeánszokban volt részem.
Szerencsére végig jó időnk volt, úgyhogy a külső részt is tudtuk használni. ami szintén nagyszerű! Feledhetetlen élmény volt. Másodszor voltunk ebben a gyönyörű szállodában, de bár mikor szívesen visszamennék. Üdv. L Tünde
Különleges hangulatú hotel! Remek wellnessel, gyönyörű szobákkal, klassz koktélbárokkal. A személyzet szivélyes. Szülinapos kislányunknak ajándékkoktéllal kedveskedtek! A Rejtélypark nagyon jó szórakozás gyerekeseknek! A szurikáták mellett nem lehet elmenni egy kis nézelődés nélkül, nagyon jó ötlet! Jó szívvel ajánlom Mindenkinek!
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Igazi felüdülés volt minden tekintetben. Olyan figyelmesek voltak a vendégekkel. Kívánságunkat lesték. A wellness részleg mennyei. Igazán pihenésre alkalmas a 18 éven felüliek számára kialakított wellness rész. A szabadtéri jakuzzi és a panorámás szauna nagyon klassz.
Gyönyörü környezet,nagyon jo szálloda a személyzezet nagyon kedves,a wellnes részleg egyszerüen fantasztikus.Az ételek isteniek, szinte nem is tudtuk mit is együnk annyi sok finomság volt és böség.A szobabában tisztaság. Remélem lesz még alkalmunk visszamenni.Mindenkinek tiszta szivemböl csak ajánlani tudom.
Volt szerencsénk 2 éjszakát eltölteni ebbe a gyönyörű és felülmùlhatatlan szâllodâba. Külön odafigyeltek a vendégekre,minden reggel kinyomtatott program füzet vàrta a szâlloda Vendégeket,hogy mikor milyen aktuãlis dolgokon vehetnek részt. A szauna szeànszok a friss gyümölcsök kìnàlâsâval feledhetetlenek.
Az ott hallott hasznos informâciòk is. Hétköznap este èlő zenès mulatsâgok sajtkóstolòval egybekötve. Reggelinèl pezsgő,amit mèg máshol nem tapasztaltunk. Vacsora nagyon sokrétű és vâltozatos. Èppen melletünk vacsoràzott a televìziòbòl jôk ismert Kis Àdâm,aki éppen szòrakoztatott egy céges társasâgot. A tea kìnâlâs,szurikàtâk etetése,gyönyörű környezet és még sorolhatnâm. Ha van lehetősége bàrkinek menjen el,nyugodt szívvel ajànlom.
Nagyon szép szálloda, de szolgáltatásai alapján is megérdemli a 4 csillagot. Nagyon választékos, finom és bőséges a reggeli, a vacsora. A wellnwss részleg is megérdemli a csillagokat. Picit lehetne olcsóbb, de kategóriájának megfelel. A szulikáták nagyon aranyosak. Kisgyerekes családokkal is találkoztam, akikre odafigyelt a személyzet.
Ugyanakkor nem zavarták a pihenni vágyókat sem a gyerekek. A csendszoba fenomenális, a zeneszámok igazi afrikai hangulatot adnak, tökéletes relaxációt biztosítanak. Visszatérek még. . . .
A legjobb szálloda, ahol eddig jártam. Igaz,már 1 éve,h a párommal itt töltöttünk pár napot, de azóta is ez a mérce. A személyzet nagyon kedves ,és segítőkész. A legfinomabb koktélt is itt ittam :). Az étel nagyon nagyon finom volt,főleg a vacsora, bőséges választékkal, még ha nem is volt teltház,akkor is választékos vacsora volt, nem úgy , mint más hotelekben .
Egy szó ,mint száz : Felejthetetlen élmény volt számunkra ez a pár nap,csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezt már meg is tettem ! ! ! :) Remélem minél előbb visszatérünk ide!
Fantasztikus környezet,fantasztikus személyzettel! Mi is kaptunk a felújítás miatt vochert! Wellness részlege tiszta es érdekes! esti programok is kiválóak voltak. Az ember úgy érzi,hogy mindig figyelnek rá. A napközbeni étkezés is jól megoldható. Számomra ez egy paradicsom,olyan mintha nem is Mo-n járna az ember. Nagyon családbarát hely. Nagyon jók a napközbeni foglalkozások is.
A nyaralást fordítva gondoltuk. Három éves lányunokámmal egy hetet töltöttünk volna egy másik településen, a Bambarában pedig kipihentük volna a 24 órás "szolgálatot". Közbe jött azonban a bárányhimlő és felcserélődtek a helyszínek és időpontok. De kezdjük az elején. Az egyik szállásközvetítő ajánlata volt a Bambara.
Némi utalást tartalmazott a visszaigazolás bővítésről, s fel is hívtam telefonon a szállodát és megtudtam, hogy bizony jelentős munkálatok folynak a hotel környékén. Feleségemnek nem mertem bevallani a beszégetés tartalmát, mert az egyenlő lett volna a foglalás lemondásával. "Majd csak lesz valahogy"-gondoltam-, hiszen az ár nagyon kedvező volt. Való igaz, egy munkaterületre érkeztünk, ahová nem volt tilos a belépés. Kaptam ugyan némi fejmosást,a következő 4 nap azonban kárpótolt bennünket az elviselhető kellemetlenségekért. A személyzet igyekezete ellenére a flex sivító hangját, a teherautók nyomában úszó porfelhőt nem tudták kompenzálni. Egy jövőbeni látogatás terepszemléjének fogtuk fel ott tartózkodásunkat, mert szándékunk immár "békeidőben" ellátogatni a Bambarába. És legközelebb talán az űlőgarnitúra sem fog hiányozni szobánkból! B. L.