Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 23:52egyedül járt itt
Itt van ez a hatalmas múzeum a Kazinczy utcában, aztán nem volt még benne senki? Na, mentem is szégyent lemosni. Külföldiek ki-be mászkálnak, elámulnak ezen a káprázatos épületen, a lépcsőház maga egy látványosság, a magyarka meg elhúz a kapuk előtt.
Kiváló tegnap, 22:51egyedül járt itt
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nekem valahogy más benyomásaim voltak a Hannáról. . . a Kazinczy zsinagóga mögötti kis térben, ahol az ortodox zsidóság egyik fellegvára van, a sarokban volt - emlékeim szerint - egy amolyan zsidó kifőzés.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 115 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2329 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 21:10a párjával járt itt
Nem vagyunk a párommal kifejezetten édesszájúak, de időnként ráéhezünk, olyankor szívesen ennénk finom sütikéket. Ezért nagy reményekkel tértünk be ide, hogy vásároljunk néhány olyan finomságot, amelyet el lehet hozni, mert ott megenni már nem volt időnk. Nos, a Bake Away cukrászdában sem találtuk meg az igazit.
tegnap, 20:51a párjával járt itt
Itt is jók a vélemények a helyről, ott is ajánlották, és hát tavaly voltunk Toszkánában, így kézenfekvő volt, hogy ügyintézési teendőink végeztével itt ebédeljünk. Küllemét illetően kicsit meglepett bennünket a La Toscana, mert elegánsabbnak hittük előzetesen. Utcafrontja kicsit kopottas, ráadásul elcsúfítja az ilyen időben üres, zárt terasz.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 64 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelő6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2215 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 20:07gyerekekkel járt itt
Shell kút a Hidegkúti út végén, Budapest és Solymár határán, parkolási lehetőség a kútnál vagy közvetlen környékén. A túra leírása:
A Shell kútnál átmegyünk a Hidegkúti út másik oldalára, és balra néhány lépésre találjuk megaz utolsó ház mellett az erdőbe vezető Sárga sáv és Kék Mária út jelzéseket.
Érdekes tegnap, 17:55egyedül járt itt
Érdekes, úgy emlékszem, hogy az ittjartam nyomán jöttem ide, aztán kiderült, hogy még senki sem említette. Pedig be volt ez itt jegyezve már egy jóideje. Szóval, a BAZ söröző alagsorában van egy ilyen szemétmúzeum, azaz inkább újrahasznosított, sok munkával, fantáziával megcsinált érdekesség.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 94 városban járt márFelfedező - 48 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1076 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 17:19barátokkal járt itt
Tatán járva egyik kedvenc helyem (több közül) a Cseke-tó. Az egyik bejáratánál van egy fagyizó, jó idő alkalmával mindig veszünk ott fagyit és azzal indulunk neki az Angolparkos sétánknak. Szerintem nagyon kellemes hely egy jóízű sétára, vagy csak az egyik padon leülve elnyalni a fagyinkat. Mindig szépen rendezett tóparton nagyon kellemes időtöltés.
tegnap, 16:59barátokkal járt itt
A Mc'Donalds az csak Mc'Donalds. . . :) Általában maradok a sajtos hamburgernél, így most is erre esett a választásom. Ízben ugyanolyan, mint a legtöbb Mekiben. Ami a kiszolgálást illeti, mosolygós, kedves fiút kaptam :) Erre nem lehet panaszom. A gyorsasággal sem volt semmi probléma, azonnal kaptam a rendelésem. Pörögtek a srácok rendesen a háttérben is. Minden rendben volt.
tegnap, 16:54a párjával járt itt
Budapesten jártunk, de éppen piros napos ünnep volt, így az Arénában ebből kifolyólag csak az éttermek és a kávézók voltak nyitva (ezzel nincs is semmi gond). Kávézni szerettünk volna csak és a Coffee Cup nevű hely nagyon szimpatikus volt, így hát erre esett a választásunk.
Érdekes tegnap, 16:44a párjával járt itt
Állami ünnepünk alkalmával kerestük fel a Múzeumot, már korán reggel nyitáskor ott voltunk, elkerülve az esetleges tömeget aznap. Régóta szerettem volna felfedezni a helyet és nem is csalódtam benne. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes programot kínál. Engem személy szerint az ásványok terme és az ősi maradványok kiállítása és megismerése tetszett a legjobban.