Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 879 városban járt márFelfedező - 2786 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 55996 feltöltött kép
Érdekes ma, 16:30egyedül járt itt
Azért említeném, hogy rosszkor láttatom, mert nem minden nap járok Elekre. Amikor itt áthaladtam, azonnal kiszálltam, hogy közelebbről megnézzem ezt a szoborcsoportot. Tudja a manó, hogy is van ez, olyan ez nekem. mint ahogy a zsidókkal vagyok, nem én követtem el a mérhetetlen aljasságot ellenük, de életem végéig szégyellni fogom mások helyett, akik viszont nem szégyellik magukat.
Német kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, ElekNémet kitelepítettek emlékműve, Elek
Még több kép (7 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 255 városban járt márFelfedező - 295 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2504 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 13:04a párjával járt itt
A rendezvények terén áll a szépen faragott Falufa. Közelében a színpad, mely teteje ugyancsak faragott fából készült. Az egész falu tele van gyönyörű alkotásokkal.
Kihagyhatatlan ma, 13:02a párjával járt itt
Kívülről láttuk, de szépen rendben van, kis parkkal előtte. Kerítése, kapuja faragással díszített. Előtte is a NagyMagyarország térképe kifaragva. A kis tér "fogadója" a Kisgyőr tábla, mely mind az itt élő mestereket dícséri.
Átlagos ma, 10:25egyedül járt itt
Wenckheim kastély sokfelé van az országban Szabadkígyóstól Budapestig, és elég eltérő állapotokban, a felújított ékszertől a porladó romokig. Ez itt Tarhos, az egykori vad puszta, aztán fellendült itt az élet a Wenckheimek által, most meg megint visszaenyészik. Én, mint szabad magyar, viszonylag érdeklődő természetű vagyok hazám történelmi hagyatékai iránt.
Wenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), TarhosWenckheim-kastély (Nagykastély), Tarhos
Még több kép (13 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2781 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 31870 feltöltött kép
Átlagos ma, 10:14egyedül járt itt
A Dózsa sörözőről azt írta az egyik tag a Mutass egy kocsmát! Facebook-csoportban, hogy három gimnázium van a közelében, s innen verbuválja a törzsközönségét. Annyi biztos, hogy a hely tele van fiatalokkal. Elképesztően kedvezőek az árak, egy pohár Pilsner Urquell alig több, mint 500 Ft, ugyanannyi, mint egy korsó Aranyászok. A beltér nem különösebben hangulatos, a választék kommersz. 3 pont.
Kiváló ma, 10:00egyedül járt itt
Az Hoptop Beer and burgerben egy helyen látható a főzde teljes szortimentje a bárki számára elérhető árú alapsöröktől a különleges tételekig. Szép a csapolt választék is. A remek sörök mellé burgereket és Ozsvárt-kolbászra épített hotdog-variációkat, kolbásztálat, bölényragut, pulled pork szendvicset rendelhetünk.
Hoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, BudapestHoptop Beer and Burger, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló ma, 9:51barátokkal járt itt
A Tioman éttermet egy több évtizeden keresztül vendéglátással foglalkozó, sokfelé megfordult, hosszabb németországi tartózkodás után hazatért séf, Szabó Attila nyitotta Győrben feleségével, Annamáriával, aki felszolgálóként erősíti a családi vállalkozást.
Tioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, GyőrTioman, Győr
Még több kép (29 db) >>
Kihagyhatatlan ma, 0:33egyedül járt itt
Zsombi the Best! Magához vonzotta az összes szimpátiámat. Keresgéltem korábban a neten, a térképen környékbeli információkat, mi merre van, mit érdemes megnézni, azután beakadt ez a Zsombi tájháza-dolog, nem nagyon találtan információkat, elérhetőséget, de most már minden van!
Zsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, GesztZsombi tájháza, Geszt
Még több kép (48 db) >>
tegnap, 22:15egyedül járt itt
Tulajdonképpen meglepetés volt, hogy a Tisza-kastély és intézményei területén volt egy étterem is. Nem számítottam rá, biztos nem voltam azóta Geszten, mióta felújították a kastélyt. Hát most van minden, kastélymúzeum, kávézó, étterem, meg szálloda is. Tulajdonképpen nem sokat töprengtem, hogy ott fogok ebédelni, adta magát a lehetőség.
Arany János étterem, GesztArany János étterem, GesztArany János étterem, GesztArany János étterem, GesztArany János étterem, GesztArany János étterem, GesztArany János étterem, GesztArany János étterem, GesztArany János étterem, Geszt
Még több kép (6 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 20:48egyedül járt itt
A Munkácsy Negyed Békéscsabán egyre több ráutaló jeggyel rendelkezik, ezek közé tartoznak többek között a híres képek megszobrosított változatai. Voltam olyan bátor felhívni a figyelmet a Rőzsehordó nő szoborra is, ez egy másik hasonló alkotás, az ásító inas életnagyságban.
Ásító inas, BékéscsabaÁsító inas, BékéscsabaÁsító inas, BékéscsabaÁsító inas, Békéscsaba
Még több kép (1 db) >>