És ha eszem, növelem az ittjartamon a megevett ételeim számát és lehetek egy hónapig valami bronztáblával a nyakamban a "hónap evője" fokozatú felhasználó. Leadtam hát a rendelést a pultnál, nem voltak nagyon boldogok tőlem, enervált egy világ ez, szóval, libamájas hamburger, hagymakarikák, sültkrumpli, és egy narancsital. Ez több mint 7000 forint. Nem úgy van ám, mint szegényházaknál! Szóval, ezért kaptam fütyülőt, ami majd jelez, ha jöhetek. Ott álltam, néztem a forgalmat, elképesztően sokára lett kész, pedig nem tolongtak a pultnál, de botrányosan lassan jön ki innen az ételt, ebből a "gyors"étteremből. Érdemesebb leülni inkább várakozás közben, csak akkor meg úgy nézel ki, mint azok a paraziták, akik nem fizetős vendégek, csak a helyet foglalják, mobiloznak, laptopoznak az asztaloknál, te meg a tálcácskáddal nem is jutsz helyhez. De ilyen ez a világ. Aztán meglett végre, ostoba kajatorony hurkapálcával átszúrva, az evése elég bonyolult feladat. Nem vagyok koszos kézzel evő erdei vadember, hoztam magamnak kést meg villát, azzal farigcsáltam szét. A krumpli túl kemény, a hagymakarikák is túl kemények, alig lehet szétfűrészelni őket, a krumpli egyenetlenül van megfűszerezve, a teteje sótlan, a mélye meg kellemetlenül tömény só és fűszer. A hamburgert meg valahogy szétfaragtam, de egy hármasnál jobban ennek sem tudtam örülni. Nem baj, van egy új pontom, előre a hónap evője cím felé!