Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 15. 17:59gyerekekkel járt itt
Az Alföld első zsidó közössége Makón alakult ki, emiatt emlegették a várost Kis Jeruzsálem néven, akik először hagymakereskedelemmel foglalkoztak - nemzetközi szinten. Az izraelita egyházszakadást követően ortodox és neológ közösség is működött szép számban (sőt, hászidok is voltak), ezért két zsinagóga volt a városban, azonban mára csak egy maradt meg, az ortodox.
Holokauszt-emlékmű, MakóHolokauszt-emlékmű, MakóHolokauszt-emlékmű, MakóHolokauszt-emlékmű, MakóHolokauszt-emlékmű, MakóHolokauszt-emlékmű, MakóHolokauszt-emlékmű, MakóHolokauszt-emlékmű, Makó
Még több kép (5 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. február 15. 17:38csoporttal járt itt
1895-ben romantikus stílusban épült zsinagóga, amelyet 2002-ben teljes körűen, kívül-belül felújítottak. Az élénk narancssárga épület messziről kiviláglik a környező épületek közül, helyileg a piac és a buszpályaudvar között helyezkedik el, a városközponttól északra. A hazai ortodox zsinagógák közül ez a második legnagyobb.
Makói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, MakóMakói ortodox zsinagóga, Makó
Még több kép (28 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. február 15. 16:14csoporttal járt itt
Bár kétségtelen, hogy Makó fő vonzereje a Hagymatikum Fürdő, és sok látogató csak egy napra érkezik ide a városba, én mégis javaslom, hogy aki erre jár, és kicsit is érdeklődik a helyi emlékek, helytörténet, népművészet. irodalomtörténet iránt, az látogasson el a helyi múzeumba, amely a Polgármesteri Hivatal után egy saroknyira található.
József Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, MakóJózsef Attila Városi Könyvtár és Múzeum, Makó
Még több kép (52 db) >>
Érdekes 2025. február 15. 15:44gyerekekkel járt itt
Makó belvárosában, a Csanád vezér téren, a Glorius Szálloda előtt található ez a látványos ivókút, amely három darab, különböző méretű gömb formából áll. A vasbeton gömböket aranyszínű üvegmozaikokkal borították, míg a medence beige-fehér színű üvegmozaikkal borított. 2011-ben állították ki.
Arany gömb ivókút, MakóArany gömb ivókút, MakóArany gömb ivókút, MakóArany gömb ivókút, MakóArany gömb ivókút, MakóArany gömb ivókút, Makó
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. február 15. 15:39gyerekekkel járt itt
Egyetértek Ugor értékelésével, szerintem sem éppen egy jól sikerült József Attila szobor ez, amely Makó központjában, a Csanád vezér téren, a József Attila utca sarkán található, a József Attila Gimnázium előtt. Konkrétan rá sem ismerni neves költőnkre.
József Attila-szobor, MakóJózsef Attila-szobor, MakóJózsef Attila-szobor, Makó
Érdekes 2025. február 15. 15:26gyerekekkel járt itt
A kiállítóhely a közeli József Attila Múzeum kiállítóhelyeként funkcionál. Espersit János jómódú ügyvéd, szerkesztő, politikus lakóháza volt, aki a művészetek nagy pártolója és mecénása volt Makón. A klasszicista-eklektikus stílusú gazdaház 1898-ban épült, Espersit János 17 évig bérelte az egész házat 1912-1929 között.
Espersit Ház, MakóEspersit Ház, MakóEspersit Ház, Makó
Kihagyhatatlan 2025. február 15. 14:38gyerekekkel járt itt
Az elmúlt években elég nagy port vertek fel - jogosan - a kamu lombkorona sétányok, ahol nem is volt erdőség, azaz lomb, és semmi sem indokolta volna ilyenek megépítését az ügyes pénzszerzésen kívül. Nos, a makói lombkorona sétány egyáltalán nem ilyen, hanem egy valóban látványos, kalandos és érdekes építmény, jó szórakozás az egész családnak, amely a város határán kívül, a Maros-parton található, szép zöld erdei környezetben.
Lombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, MakóLombkorona sétány, Makó
Még több kép (11 db) >>
Érdekes 2025. február 15. 13:08gyerekekkel járt itt
A Hagymatikum Fürdő Makó legfontosabb nevezetessége, fő vonzere. Látogatók ezrei kifejezetten a fürdő miatt látogatnak el Makóra. Szünidőben, hétvégén ennek megfelelően nagyon sokan jönnek ide fürdeni, kikapcsolódni, már a pénztárnál hosszas sorban állás alakult ki. A felnőtt belépő 5900 Ft, de a délutáni belépővel 16.
Makói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, MakóMakói Hagymatikum Gyógyfürdő, Makó
Még több kép (24 db) >>
2025. február 15. 11:58gyerekekkel járt itt
A városon kívül, a 43-as főút mentén, a Maros-part és a kemping felé vezető út közelében található retró stílusú vendéglő egyszintes faházban. A bejárat előtt elegendő számú parkolóhely található (természetesen ingyenes), valamint mellette van egy mászóka is a gyerekeknek. Az étterem funkció mellett panzióként is működik a hely.
Autós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, MakóAutós Csárda, Makó
Még több kép (19 db) >>
2025. február 15. 11:18egyedül járt itt
Tavaly októberben megnyitott pizzéria a Móricz Zsigmond szomszédságában, mondhatnám, úgy kellett már ide egy pizzéria, mint egy falat kenyér. . . Ja, nem. . . Szerintem eléggé túltelített már így is itt a környéken a piac pizzában, de ez csak az én véleményem, majd eldönti a kereslet, a vendégek.
Pizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, Budapest
Még több kép (10 db) >>