Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
2024. november 19. 13:34egyedül járt itt
A Halas Nokedli Nagymaros legnépszerűbb egységei közé tartozik, a Chili Fesztivál idején nem is volt türelmem megvárni az itt kialakult sort, egy nappal később tértem vissza, akkor ittam itt egy pohár Borsodit (600 ft) és ettem mellé harcsatepertőt, amiből 1490 forintba kerül tíz deka. Van szabad használatra 4-5 féle Gabko chili.
Halas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, Nagymaros
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2024. november 19. 13:30 járt itt
A Panoráma terasz legfőbb erénye benne van a nevében, innen tényleg gyönyörű a kilátás a másik partra, a Visegrádi Várra. Az italkínálat érdektelen, viszont az árak kedvezőek.
A Heineken portfólióból tartanak 8 sört, jómagam a Krusovicét választottam, ami 850 forintba került. Van néhány kommersz töményük is.
Három pontot megérdemel a hely.
Panoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, Nagymaros
Még több kép (6 db) >>
2024. november 19. 13:27egyedül járt itt
A Sigil kávézóban nem volt légkondi, a meleg befülledt augusztus végén, volt vagy 30 fok a beltérben. A kiszolgálás nagyon kedves, a beltér kifejezetten megnyerő. Kiállítóteremként is működnek.
Az italválaszték kommersz, az árak kedvezőek, egy kisüveges Pilsner Urquellt kértem, 850 forintot fizettem rá.
Összélmény 4 pont.
Sigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, Nagymaros
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2024. november 19. 13:23egyedül járt itt
A Dunakanyar kertbüfé nem tartozott a legjobb élményeim közé, egy elég drága és nem kellően könnyed, foszlós fokhagymás lángost ettem itt, átlagos, kissé lepattant környezetben. Van töltött lángosuk is, ami jó pont. A lángos 1190 forint volt, nem igazán érte meg az árát, de belefér az átlagos át/érték arányba.
Dunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, Nagymaros
Még több kép (6 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt már
Kiváló 2024. november 19. 11:07a párjával járt itt
Minden szempontból kiváló. Nagyon jól főznek, nagy a választék, minden igényt kielégít a reggeli és vacsora is. Sokféle sütemény, és gyümölcs van a kínálatban. A szoba kényelmes, tágas, modern, nagyon jó a dizájn is.
A fürdő is nagyon tetszett, jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné jól érezni magát.
Kiváló 2024. november 19. 10:33egyedül járt itt
Kedves és gyors kiszolgálás. Nem tukmálós, inkább alkalomnak megfelelő kínálat ajánlása. Nagyon finom torta, ami színültig csoki. Ár-érték arányban kiváló. A pogácsa is ízletes, nem mini. Családias, kedves hely a Belvárosban, ahol a kínálat sokrétű és megtalálod, amit keresel.
Kiváló 2024. november 19. 10:25a párjával járt itt
Hévízen nyaraltunk csak 4 napot, de abból 2 x itt ettünk. Nagyon kedves volt a pincér. A kaja hamar elkészült. Egyszer kacsamellet és májat ettünk. A melle kiválóan volt elkészítve nem volt száraz, a máj is. Másnap a férjem médium bélszínt kért, ami szintén remek volt, én rántott fogast ettem. A bor, mind a fehér mind a vörös finom!
Szörnyű 2024. november 19. 6:55 járt itt
Igazából ez egy egész tűrhető hely lenne, ha valaki végre kitakarítana - mindenféle értelemben. A héten ismét elkövettük azt a hibát, hogy betértünk oda. Nyáron voltunk ott utoljára, és kíváncsiak voltunk, változott-e valami. De semmi. . . . Nyáron leültünk a kinti deszkatákolmányra, ami úgy mozgott, hogy percenként felborult valami az asztalon.
2024. november 19. 5:30a párjával járt itt
Még nem jártunk úgy hogy az ételek hidegek a húsok rágósak és szólni kellett hogy hozzanak kiskanalat a pohárkrémhez és a gyümölcs se volt friss ez nagy csalódás egt négy csillagos szálloda nem endedheti ezt magának
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2024. november 19. 2:48egyedül járt itt
Ide úgy kerültem, hogy a rozsályi parókus, aki rendes ember, elkalauzolt pár faluba, megnézni más görögkeleti imaházakat is. Itt is várt egy jóember, aki ugyan dolgozott valahol, de azért idejött, hogy ezt nekünk kinyissa. Ez nem egy Árpádok-korabeli műemlék, ez csak nemrég épült, 1999-ben, de elég fontos hely, mert a település római katolikus népségét is ez szolgálja.
Szent Tamás apostol görögkatolikus templom, TúrricseSzent Tamás apostol görögkatolikus templom, TúrricseSzent Tamás apostol görögkatolikus templom, TúrricseSzent Tamás apostol görögkatolikus templom, TúrricseSzent Tamás apostol görögkatolikus templom, TúrricseSzent Tamás apostol görögkatolikus templom, TúrricseSzent Tamás apostol görögkatolikus templom, TúrricseSzent Tamás apostol görögkatolikus templom, Túrricse
Még több kép (5 db) >>