Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 322 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 7. 19:06egyedül járt itt
Nos, ennek a mai evésnek tényleg nem volt semmi érdekes története, átjöttem a Boráros térről a híd alatt, és gondoltam, hogy az onnan nyíló utcák elején akad egy kis ennivaló. Volt egy vegán evőhely a sarkon, de az zárva volt, azután pont mellette meg volt egy ilyen kínai. Nem ígért se jót, se rosszat.
Arany Tenger Kínai Étterem, BudapestArany Tenger Kínai Étterem, BudapestArany Tenger Kínai Étterem, BudapestArany Tenger Kínai Étterem, BudapestArany Tenger Kínai Étterem, BudapestArany Tenger Kínai Étterem, BudapestArany Tenger Kínai Étterem, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
2025. február 7. 18:52egyedül járt itt
A Jókenyér-láncnak aktuálisan 12 péksége van Budapesten, de Pest vármegye több településén is vannak további egységeik, alapító központjuk pedig Solymáron található. Egy jó forgalmas helyet találtak az Astoriánál, éppen a sarkon, pontosabban a kanyarban, a Károly körút és a Rákóczi út találkozásánál.
Jókenyér - Astoria, BudapestJókenyér - Astoria, BudapestJókenyér - Astoria, BudapestJókenyér - Astoria, BudapestJókenyér - Astoria, BudapestJókenyér - Astoria, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2025. február 7. 18:38egyedül járt itt
Visszatérés a Kazinczy utcába. A Kőlevesben télen sem áll meg az élet, bár ilyenkor a kerthelyiség érthető okok - hidegek - miatt nincs nyitva. Hétköznap 12-15 óra között kínálnak ebédmenüt, 1 leves (1100 Ft), 2 főétel (2400 Ft), melyből az egyik vegetáriánus, 1 desszert (1200 Ft) bármely kombinációjaként.
Kőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, BudapestKőleves Vendéglő, Budapest
Még több kép (34 db) >>
Átlagos 2025. február 7. 11:41egyedül járt itt
Van az a régi érzésem megint, hogy valami csoda folytán elszálltak valahová az értékeléseim, hiszen a Richard's Pubban, azért megfordultam párszor, enni is, inni is, meg még nosztalgikus nagytalálkozót is rendeztünk itt sokakkal. Ezek szerint nem írtam róla semmit. Pedig ez egy ikonikus hely volt. A nyomai még a neten. . .
Lakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, BudapestLakat S1 Pub, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Érdekes 2025. február 7. 2:04egyedül járt itt
Ha már itt bekilátóztam párat az elmúlt napokban, kötelességszerűen elmentem a Naplás-tavi kilátóhoz is, amúgy is beszéltünk róla a kedves lánnyal a Kertvárosi kávézóban. Kissé már kezdte bontogatni köpönyegét az alkony, de a búcsúzó fáradt fények is szép keretet adhatnak egy panorámának.
Naplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, BudapestNaplás-tavi kilátó, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. február 7. 0:40egyedül járt itt
Némi töprengés után, mert valahonnan Érd felől érkezve a városba, a Serafina jutott eszembe, hogy ott régen voltam, meg jó is volt, szóval úgy alakítottam, az útvonalat. Többek között azért, mert szinte biztos voltam benne, hogy a parkban az étterem előtt nyugodtan meg lehet állni.
Trattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, BudapestTrattoria Serafina, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Átlagos 2025. február 6. 23:03egyedül járt itt
Na, nehogy már, hogy a kornyéken ott van a reformátorok tere, aztán a trianonizátorok tere meg ne legyen, szóval két-három sarokkal arrébb megalkották ezt is a helyiek. Van a Nagymagyarország, benne a Kismagyarország, aztán itt is vannak emberek, meg ott is, Egymás felé fordulnak.
Trianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, BudapestTrianon emlékmű, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Érdekes 2025. február 6. 21:15egyedül járt itt
Amúgy ki a manó gondolná, hogy a pesti lapályon is vannak kilátók, nem csak a hegyes-dombos Budán? Egyébként meg, ha a finnek az ezer tó országa, akkor mi az ezer kilátóé. Valaki mesélte, hogy iszonyú jó business kilátót építeni, ismerek kis magyar falut, ahol négy kilátó is van.
Kertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Átlagos 2025. február 6. 20:23egyedül járt itt
Jöttem hazafelé a napokban és már sötét volt, a gyomrom meg bokszolt belülről, mintha utolsó hónapos lennék a babaváráson, hogy éhes már. . . mi legyen? Hopp, itt egy nagyobb bevásárlóközpont-féle, mindenféle közismert népetetők szimbólumai világítanak hosszú oszlopok végén, jó lesz ez? Hát valamelyik csak jó. . .
KFC Rákoskeresztúr DT, BudapestKFC Rákoskeresztúr DT, BudapestKFC Rákoskeresztúr DT, BudapestKFC Rákoskeresztúr DT, BudapestKFC Rákoskeresztúr DT, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. február 6. 15:32csoporttal járt itt