A Villa Natura Hotel Zalakarostól egy kilométerre, Garaboncon, tíz hektár területen, csodálatos természeti környezetben, a Kis-Balaton természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el. A 2007-ben épült modern szálloda, 44 fő elhelyezésére alkalmas, igényesen berendezett szobákkal és a házias konyha ízeivel várja az idelátogatókat.
4 éjszakát töltöttünk a Hotel Villa Naturában. Nagyon jól éreztük magunkat, a hely gyönyörű, a hotel is nagyon szép, csend és nyugalom jellemzi. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, mosolygós. Az ágyat nem találtuk kényelmesnek nagyon kemény rugós matracos volt, kismamaként különösen nem volt pihentető az alvás rajta, a család többi tagja is panaszkodott rá.
2 éjszakát 3 napot töltöttünk a hotelben. A reggeli vacsora nagyon finom volt, reggelinél folyamatosan töltötték újra,ha elfogyott. Az alkalmazottak nagyon kedvesek, udvariasak voltak. Gyors volt a kiszolgálás. A tó és a táj nagyon szép hangulatos. A szobában a légkondi nem működött, por volt az ágy támlán, és az ablakokon.
A plafonon volt egy két pók,pókháló. A fürdőbe a fuga penészes volt a tükör pedig vakotás. Parkolási díjat számoltak,holott ingyenes parkolással volt hirdetve a csomag.
Párommal, unokával és 3 mini yorki kiskutyával érkeztünk a hotelbe. végig jól éreztük magunkat, sajnos épp esős időszakot fogtunk ki, így pont a lényeg, a hotel ás a tó körüli szabadidős programok lehetősége csökkent le.
Az eső nélküli órákat viszont jól használtuk, részben ott részben Nagykanizsán, Zalakaroson /a csodálatos fürdőben is/, valamint új és érdekes felfedezésként a Zalaszabaron lévő zoo és kalandparkban. A hotel megfelelt az ár/érték aránynak, az ételek finomak voltak, a személyzet közvetlen, készséges és segítőkész volt. Összességében sem mi, sem a kutyusok nem bántuk meg, hogy a Pünkösdöt ott töltöttük.
Kétszer voltunk ebben a szállóban. Azért tetszett meg nekünk, mert kutyabarát. Mivel az egész család együtt szeretett volna telelni így a házi kedvencünkhöz alakítottuk a választást. Az épület nagyon jó helyen fekszik. Csendes és hatalmas zöld terület tartozik hozzá. Mivel mi ide nem a zalakarosi fürdő miatt érkeztünk nem érdekelt, hogy milyen messze vagyunk a fürdőtől.
A szobák maximálisan kényelmesek és tágasak az erkélyekkel együtt. A félpanzió kielégítő. A reggeli lehetne egy kicsit változatosabb, a vacsora pedig egy kicsit bőségesebb. A vacsora minősége viszont nagyon jó, dícséret érte a szakácsnak. A takarítás elmegy. Az italfogyasztásra viszont oda kell figyelni, mert mindkét alkalommal voltak feltüntetve olyan tételek amiket nem fogyasztottunk. Más helyeken vagy azonnal fizethettünk vagy alá kellett írnunk a számlát. Összességében a személyzet nagyon barátságos és segítőkész volt. Bátran ajánlanám bárkinek.
Második alkalommal voltunk ott. A fűtés légkondival van megoldva, amit nem ártana kitakarítani, mert szemmel láthatóan poros, így egészségtelen. Reggelinél a hangyák megjelentek az ételekben, cserélni kellett, mert volt olyan vendég, aki szólt. A személyzet sajnos nem nagyon tudott válaszokat adni néhány kérdésre, ami a szállással kapcsolatos, de segítőkészek.
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. A személyzet kedves, az ételek nagyon finomak voltak. A kutyabarátsága miatt esett a választásunk a Villa Natura-ra. A mi kutyusunk nagyon jól érezte itt magát velünk együtt.
Hát gyerekkel semmiképpen nem ajánlom. Kicsi és sajnos piszkos és igénytelen. A személyzet kedves,bár erőn felül csinálnak mindent. Egy hosszúhétvégén amikor elviekben nagyobb a forgalom,egy ember a recepciós,a felszolgáló,a pultos. Na neeee. . . kérdem én,hol a vezető,vagy az igazgató,ez mindig sokat elárul egy helyről. Sajnos mi előbb eljöttünk,úgyhogy egy nagy ráfizetés volt.
A környezet nagyon szép, a személyzet kedves volt. A szoba(tetőtéri) nagyon szűk, a fürdőszobában egy magasabb ember szinte nem tud felállni. A szobában nem volt annyi rakodó hely, hogy a bőröndből ki lehessen pakolni. Az ágy mellett nem volt éjjeli lámpa. A fali kapcsoló az ágytól a legmesszebb lévő falon volt.
Az étkezésekkor állandóan elfogyott vagy a tányér, vagy az evőeszköz. Pótlásukat mindig kérni kellett. Reggelinél ha kifogyott valami, hosszú ideig kellett várni, mire pótolták. Gyakran ez csak akkor történt meg, ha szólt valaki a személyzetnek. A vacsora, a meghirdetett büfé vacsorával ellentéteben menüválasztásos volt. A szilveszteri gálavacsora esetében ugyan ezt tapasztaltuk a főételnél. Az éjélkor felszolgált étel hideg volt, külön kérni kellett, hogy melegítsék meg. Összességében a szilveszteri menü igen szegényes, és ráadásul rosszul elkészített volt. A főétel felszolgálása a 70 vendég részére kb. 2 órát vett igénybe.
A SZUPER KUTYÁS szálloda!! Jó érzés, hogy a kutyák TÉNYLEGESEN szívesen látott vendégek!! Szuper helyen van, személyzet kedves, ételek a 3 csillagos kategóriának megfelelnek és szerintem minden egyéb is. 1 hetet töltöttünk ott 2 kutyával Augusztusban. Extra szuperül éreztük magunkat! Megjegyezném még: tisztaság van!