A Villa Natura Hotel Zalakarostól egy kilométerre, Garaboncon, tíz hektár területen, csodálatos természeti környezetben, a Kis-Balaton természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el. A 2007-ben épült modern szálloda, 44 fő elhelyezésére alkalmas, igényesen berendezett szobákkal és a házias konyha ízeivel várja az idelátogatókat.
A múlt hétvégét töltöttük ott párommal és 10 éves gyermekünkkel. A pesti élet után maga a paradicsom, gyönyörű elhelyezkedés, tiszta szoba, kedves személyzet. A vacsoránál figyelembe vették külön kérésünket a gluténmentes étkezésre. Kértünk módosítást érkezéskor, felár nélkül teljesítették.
Egyszerűen tökéletes! Év végén jártunk a párommal és kutyánkkal a szállodában, és fantasztikusan éreztük magunkat: a kenneles szobának a kutya örült, a tóra néző látványnak pedig mi. Finom a konyha, nagyon kedves és rugalmas a személyzet, minden kérésünket azonnal teljesítették, és a kutyát is ott tudtuk hagyni 2-3 órára, amikor a karosi fürdőbe mentünk. Mindenkinek ajánljuk télen nyáron, mi biztosan visszatérünk,
Aki pihenni és kikapcsolódni szeretne, ez a szállodát bárkinek ajánlanám. Nagyon sok gyerekes család pihent ezen a hétvégén. A félpanziós ellátás bőséges volt, reggelire friisen sült kaláccsal is kedveskedtek a vendégeknek. A vacsoránál nem tettek különbséget a gyerek és felnőtt adag között. Szerintem mindenki jól lakott.
A személyzet udvariasvolt és kedves. A gyerekeknek nagyon tettszett a saját tó , vizibicikli és a csónak, tutaj. A stég nagyon népszerű volt a pihenőágyakkal. A szálloda nagyon jó kiindulópont a kirándulásokhoz. Mi biciklivel mentünk be este Zalakarosra 10 perc. A kisbalaton -megkerülő biciklitúrát mindenkinek ajánlom. Negatívumként nem tudok mit felhozni, a biciklitároló nem készült, de ezt is megoldották. MI még biztosan visszamegyünk , mert nagyon jól éreztük magunkat.
A szállás, kiszolgálás, környezet fantasztikus, a személyzet tényleg a vendégekért van. Figyelmesek, kedvesek, minden "problémát" megoldanak. Olyan hozzájuk érkezni, mintha az ember hosszú út után hazaérkezne. Aki elmenekülne a város zajától, pihenni, vagy aktívan kikapcsolódni szeretne (kerékpártúra,nagy séták, horgászat, ijászat, csónakázás), itt valóban megteheti akár házikedvencével együtt. Áraik mérsékeltek, a szolgáltatások magas színvonalúak.