Gyenesdiás üdülőfaluban Keszthely és Hévíz közelében található családbarát szállodánk, a Balaton parttól 300 méterre, nyugodt környezetben. 39 m-es óriáscsúszdával, családi és felnőttbarát fürdővel.
A szálloda külső, belső környezete egyaránt praktikus, elegáns, és modern. Szépen karbantartott kert, este diszkivilágitásban, impozáns belső tér üveglifttel, és egy majd 7 méteres feldiszitett karácsonyfával kápráztatott el minket. A kiszolgáló személyzetről (takarítók, recepciósok) csakis a lehető legjobb véleménnyel voltunk.
A pincérek pedig készségesek, gyorsak, mosolygósak. ja, és csinosak. . . . . a pasik különösen ! Az ünnepi ételekről is csak annyi, hogy júúúúúj, nagyon ízletesek voltak, és túl sok féle ahhoz, hogy ne együk magunkat degeszre, pedig csak kóstolgattuk mindegyiket! A szálloda valóban egyszerre család barát, és felnőtt barát is! Ezt a külön (+16) medencetér is garantálta! A szobák is modernek, ágyak nagyok, kényelmesek! Egy talán amit zavarónak találtam az az, hogy nem volt megfelelően erős világitás az asztalka fölött egy női (pipere)készülődéshez. Összegezve: Már jeleztük a recepción, hogy jövőre is szeretnénk jönni az ünnepekre!
Minden igényt kielégítő wellnes hotel. Család barát, kedves személyzettel, tiszta szobákkal és rendkívül finom ételekkel. Tökéletes választás egy családi kikapcsolódáshoz.
Wellness Hotel Katalin válasza
Köszönjük szépen pozitív visszajelzését!
2022. szeptember 18., Wellness Hotel Katalin, vendégkapcsolati manager
Most értünk haza, de mennénk vissza! A személyzet kedve, mosolygós. A szoba kényelmes, az ételek finomak és elég jó adagok A wellness részleg kulturált, főleg, hogy van felnőtt részlege.
Wellness Hotel Katalin válasza
Nagyon örülünk, hogy kiválónak találta szállodánkat! Köszönjük!
2022. szeptember 18., Wellness Hotel Katalin, vendégkapcsolati manager
Itt mindig tökéletes a feltöltődés, az étterem kínálata kiváló, minősége páratlan. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. Többször jártunk már a Wellness Hotelben, visszatérő vendégek vagyunk, ezzel talán elmondok mindent. Az udvar már önmagában hívogató, az a rengeteg gyönyörű virág. Csalódni nem fog senki sem,aki ide ellátogat.
Tökéletes karácsony előtti feltöltődés volt a család számára. A wellness tökéletes minden korosztálynak. Az ételek nagyon finomak voltak, a vacsora hideg előétel kínálata mindig kiemelkedő volt. Igazán bőséges volt a választék, az ételeket folyamatosan töltötték újra. A személyzet kedves, a szoba, a wellness tökéletesen tiszta. Praktikus a felnőtteknek szánt wellness-részleg.
Kicsit kacskaringós az idejutás, de megéri :) Érkezéskor 3 parkoló is fogad, nem kell keresgetni a helyet. A hotel épületén kívül egy apartmanház is bővíti a szálláslehetőségeket. Már az udvar látványa felvidít, rengeteg a virág és a zöld növényzet, emellett kedves kis játszótér és nyuszik várják a gyerekeket.
Ha valaki előre kitölti az online adminisztrációt, akkor érkezés után mindössze 2 perc a bejelentkezés. Nekem nagyon tetszett az épület belülről, a színek és a formák is. A szobánk méretes volt, kanapéval ellátva, az erkélyről kilátással a szép virágos kertre. Az étterem első pillantásra elég kicsinek tűnt, de mindig volt szabad asztalunk, igaz kicsit szűkre szabott a hely az asztalok között. Gyerekes családoknak külön helység áll rendelkezésre és a gyerekeket vidám színes műanyag poharak, tányérok és evőeszközök várják. A választék nagy és kivétel nélkül minden nagyon finom volt. Aki szeret mindent megkóstolni, mint én, az készüljön valami emésztéssegítővel :) Délutánonként kávé és süti várja azokat, akik ilyen csomagot foglaltak. A bárban széles választék van kávékülönlegességekből, koktélokból és mindenféle innivalóból. Külön wellnessbár nincs, ide lehet kijönni napközben a wellness részlegből is, ami egyébként pár lépésre van és be lehet ülni köntösben is. A wellness részleg két részre van osztva, a felnőttbarát részben egy meleg vizű pezsgőfürdő, egy hűvösebb vizű úszómedence, két finn szauna és egy gőzkabin található. Ez utóbbi kiválóan működött nagy megelégedésünkre. A családi részben a középső helységben egy babapancsoló és egy langyos vizű élménymedence található váltakozó élményelemekkel. A harmadik épületrészben egy melegvizes gyermekmedence van, csúszdákkal, illetve a medence egyik sarkában pezsgőfürdő kialakítással. Az emeleten két infraszauna és egy fényterápiás bioszauna várja a vendégeket. Ezeken kívül a bejárat mellett egy háromféle sótéglával kirakott sószoba, a tetőn napozóterasz és az udvaron egy kültéri úszómedence van még. Nem mindegyik kabin van nyitva egész nap, de ezt most itt nem részletezném. A személyzet mindenhol kedves, mosolygós és figyelmes. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos hogy visszajövünk még.
Évek óta ide járunk, gyerekekkel, mamával, unokatestvérekkel, barátokkal, stb. , Mindenkinek ajánlom, de főleg gyermekkel érkezőknek, akik nagyon jól akarják magukat érezni, és kifogástalan ételeket enni. Tökéletes, és tényleg minden! A személyzet nagyon kedves, és mosolygós, főleg a régi alkalmazottak. Mindig úgy érzem haza megyünk. :-)
Már nagyon sokszor voltunk a Katalinba és remélem többszöt eljutunk még. Több szállodában megszálltunk már,de nekünk mindig ide húz a szívünk. A személyzet mosolygós ,kedves. A konyhájuk szuper. Az új rész ami márciusban nyílt meg, minden igényt kielégít. A kert szemet gyönyörködtető. Ez a hely ahonnan még el sem indultál haza,már mennél is vissza.
Nemrég voltunk vendégei a szállónak. Mindennel megvoltunk elégedve már csak azért is mert azt kaptuk amit igértek, vagyis nem volt felesleges reklám - csalogató, amit aztán a vendég nem kap meg. Természetesen mindig akad valami apróság ami nem jó de ez abszolute nincs hatással az elégedettségre és az igért konfortra.
Ami nagyon meglepett hogy a vacsorához kérésre adnak vizet - ingyen - így az ember nem kényszerül drága pénzen valamilyen müanyag , vagy cukrozot italt fogyasztani. Csak így tovább.
Wellness Hotel Katalin válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották, valamint pozitív értékelését. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét szállodánkban köszönthetjük Önöket. A Wellness Hotel Katalin**** superior csapata
2019. március 5., Wellness Hotel Katalin, HotelKatalin
Tényleg maximálisan bababarát hely,kisgyerekes szülőknek csak ajánlani tudom. Rendezett, csodálatos környezet,kényelmes tágas szobák, kedves , segítőkész személyzet. A konyha fantasztikus. Közel a strand és a Balaton egyik legjobb fagyizója. Figyelmesek a szobák elosztásánál, a kisgyermekes családokat általában a szálloda egyazon szárnyában helyezik el ,míg így a másik szárnyban is zavartalan a pihenés. A játszószobájuk is különösen jó. Nyáron még biztosan visszajövünk.
Wellness Hotel Katalin válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották, valamint pozitív értékelését. Örülünk, hogy munkatársainkat kedvesnek minősítette, a svédasztalos kínálatot fantasztikusnak találta.
Reméljük, hogy a közeljövőben ismét kellemes pihenést és még több wellness élményt tudunk Önöknek nyújtani az új családi fürdőházunkban, ahol spirál csúszda, 39 m hosszú óriás csúszda, valamint családi medence pezsgőfürdővel, bio szauna és infraszaunák is helyet kaptak. Köszönjük szépen, hogy gyermekes családoknak és pártoknak is ajánlja a hotelünket. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket a Wellness Hotel Katalinba! A Wellness Hotel Katalin**** superior csapata
2019. március 5., Wellness Hotel Katalin, HotelKatalin