A városból kiérve a párom kérte, hogy álljak meg, és a kezembe nyomta, hogy mi a valódi uticélunk,rögtön indultunk, hiszen Ő titokban becsomagolt és az autóba is bepakolt, mint utóbb kiderült a csomagolást vasalásnak álcázva félig-meddig a szemem előtt tette :-D
Mikor a szállásra érkeztünk nagyon jólesett a recepciós figyelmessége, hogy Boldog születésnapot kívánt, de mivel a személyes okmányaim alapján tette, így csupán jó megfigyelőként aposztrofáltam. Este mikor vacsoráztunk -így utólag nézve gyanúsnak kellett volna legyen- egy, a többinél szebben feldíszített asztalhoz kísért a pincér, de tulajdonképpen ezt már csak utólag vettem észre. Vacsora közben halk zene szólt, valójában nem is figyeltem rá, a gasztronómiai élmények akkor nagyobb hatással voltak rám. A párom azonban megjegyezte: Alphaville - Forever Young! ! ! (ez még neki is meglepetés volt) de én mondtam, csak véletlen lehet, nincs a homlokomra írva, hogy születésnapom van. Mikor befejeztük a vacsorát, a zene kissé hangosabban szólt, felcsendült a Boldog születésnapot, na gondoltam ennek fele se tréfa, itt már valami készül, és ekkor a pincér egy tortát hozott és a szálloda nevében is boldog születésnapot kívánt. Nem tagadom, -bár igyekeztem palástolni-könnyes szemmel fogadtam, és mint a legszebb születésnapomra gondolok azóta is. A Welness Hotel Katalin vezetősége és személyzete mindent megtettek azért, hogy a távolból (több száz kilométer)segítsék a feleségemnek ezt a meglepetést megszervezni, kivitelezni, és közben végig teljes diszkrécióval kezelték. A szállás egyébiránt tökéletes, rossz idő esetén is szórakoztató nemcsak szülinaposoknak, de kisgyermekeseknek is. A játszó szobában a felnőttek is kedvükre kirakózhatnak, vagy a hatalmas amőbával játszhatnak, míg a gyereket leköti a többi játék. Hálás szívvel gondolok erre a szállásra, és csak ajánlani tudom mindenkinek akárhanyadik születésnapra szervez is meglepetést. Csak közhely lenne azt írnom, hogy szép a szálloda és a környezet, jó az étel stb. A Welness Hotel Katalint ki kell próbálni Mindenkinek! Ui: később családtagunknak nászutas meglepetést szerveztünk ide, hasonló sikerrel, de ez már egy másik történet :-)