Tiszta Szocreál! Az étterem hangulatos lenne, bár ráférne egy tisztasági felújítás. 2 személyes tálat rendeltünk és nem azt kaptuk ami az étlapon fel volt tüntetve (párizsi pulyka szelet helyett rántott karaj) , amikor szóvá tettük a válasz a következő volt: igen elismerjük ,de változott az étlap és még nem volt idő átírni.
:( Az étel kritikán aluli volt,ha hamarabb találom meg ezt az oldalt biztos nem megyek ide,mert már előttem írtak pár dolgot. Mint pl. az íztelen krumpli,zöldség köret, olaj ízű húsok. Az adag ugyan nagy volt és a pincér megkérdezte ,hogy becsomagolja-e a maradékot ,mi pedig vissza kérdeztünk,hogy komolyan kérdezi-e. Itt meg is szakadt a kommunikáció. Úgy éreztük magunkat mintha a 80-as évek valamelyik gyári önkiszolgáló éttermében
Idén szeptember végén töltöttünk 4 napot Gyulán, már korábban interneten keresgéltünk, milyen éttermet ajánlanak a városban leginkább a már korábban itt járt vendégek. Az egyik legjobbnak a vélemények alapján a Sörpince tűnt, ezért ide mentünk el ebédelni nyaralásunk utolsó napján. Rossz döntés volt. . .
A környezet, a szökőkútakkal teli tér nagyon hangulatos, és a felszolgálás is kedves, udvarias volt. Az ételek, amiket rendeltünk már kevésbbé. A legnagyobb gond a főételekkel volt. Az étlap 2. legdrágább ételét rendeltük, libamájat, ami az egyik kedvenc ételünk, nem először ettünk, annak a minősége pocsék volt. Mintha egy gumit tálaltak volna fel, a késsel alig lehetett felvágni. Amikor megjegyeztük a felszolgálóknak, csak annyit mondtak, már a fizetésnél, hogy megnézték, kicsit talán tényleg túl lett sütve. Csalódottan, és felháborodottan jöttünk el az étteremből, és már sajnáljuk, hogy kifizettük az ételeket. A libamáj vagy fagyasztott volt, vagy a szakácsnak fogalma nincs, hogyan kell elkészíteni, de akkor meg kár a kezébe ilyen alapanyagot adni, vagy az étlapra egy olyan ételt feltenni, amit nem tud elkészíteni. Az már csak egy apróság, hogy a választott köret helyett a másik főételhez nem azt kaptuk, amit rendeltünk. A köretek óriási adagok, de íztelenek, magunk részéről senkinek nem ajánljuk az éttermet.