A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Többször jártunk már a Thermál Hotelben. Mindig nagyon kedves volt a személyzet. Az ételek finomak. Bőséges a kínálat. A gyógyvíz és a kezelések nagyon jók! ! A felújítás után még szívesebben tartózkodunk náluk. Ízléses,modern. Bármikor szívesen megyünk. Mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon szerettük a 4 éjszakás,kezelésekkel bővített akciójukat.
Aug. -ban is voltunk a hotelben,akkor nagyon hiányzott a szobaklíma,kicsit kellemetlen volt a böglyök hada a külső medencében. most nem kaptunk érkezési sütit a kávéhoz,de nagyon kellemes a gyógyvíz,finomak az ételek,kedves,segítőkész a személyzet.
Látjuk,hogy kell a felújítás,de reméljük megőrzik a gyönyörű parkot,a kellemes vizű nagy medencét is,megőrzik a gyógyvíz egészséges összetételét,az ügyes szakácsokat,az ingyenes parkolást. Sok erőt,kitartást a következő nehéz időszakhoz,kiváncsian várjuk,-és szeretnénk kipróbálni-milyen lesz jövőre a szálloda! ? Köszönjük az ott töltött két turnus igen kellemes időszakát! Üdvözlettel: Balog Lászlóné és párja
Felbosszantott a számla! A recepciós hölgynek leadtunk minden kapott ajandék kártyát. Látta, hogy leadtam az üdvözlő ital kártyát is. Tehát nem használtuk fel! Ennek ellenére csak lestem, hogy a számlán áll 2 kávé elszámolás! Ha üdvözlő ital, miért kell fizetni érte? De be sem váltottuk, miért számolt fel 2 db. kávét?
Nem a 600 ft-ért, hanem az elv miatt. Az üdvözlő italért fizetni kell? Minek adják? Ki kérte? Na és ha fel sem használom, akkor miért? Erre figyelni kellene!
+ Minden tetszett, tudtuk mire számítsunk, mert nem elsőnek jártunk itt, és még vissza fogunk jönni.
- A társalgót messzebb kellene tenni a földszinti szobáktól, mert nem szerencsés, hogy késő este zavarja a földszinti lakókat a társasjátékozás, beszélgetés, nevetés stb. Az emberek pihenni és/vagy szórakozni jönnek ide. Az lenne jó, ha a kettő nem zavarná egymást.
A személyzet az étteremben meglepő módon nem beszélt idegen nyelven, ezért úgy döntöttek, hogy a nem magyarajkú párom összes jelzését figyelmen kívül hagyják. Amikor italt akart rendelni, a pultnál papírt és ceruzát toltak elé. Gondolták, ha leírja , hogy 2 beer akkor azt jobban megértik, mint kimondva.
A takarítás reggel kilenckor kezdődött, mikor még a reggeli után nem volt időnk összeszedni magunkat és elindulni. Viszont amennyire jönni akartak takarítani, pont annyira nem tették: pókháló maradt mindenütt, a földre direkt ledobott törölköző (mert amit ugye ledobunk, azt cserélni kell- ez áll a tájékoztatásban) ugyanolyan pozicióban várt minket este. Tehát gyanítom, hogy a fürdőszobában maximum wc papírt cseréltek. Összességében csalódás volt a lelakott hotel, mert pont a korábbi kiváló szolgáltatások és a személyzet kedvessége miatt akartunk visszamenni. De ez lesz az utolsó alkalom itt számunkra.
A Thermál hotel valamennyi szolgáltatása és a vendégek kiszolgálásában részt vevő dolgozói kellemes és felüdülést hozó pihenést biztosítottak. A hely adottságai, nemcsak gyógyulást segítették elő, de ellazulást, a szervezet megújulását is biztosították. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is szívesen visszamennénk!
Néhány év kihagyása után visszatértünk a harkányi gyógyvíz csodálatos tulajdonságai miatt. Mostanra a szálloda eléggé "lelakott" állapotba került. Kopottak a a folyosói szőnyegek, a szobában a függőnyök. Elfelejtettek fürdőköpenyt betenni. Másnapra a szobafaceban az elemek lemerültek, szerelőt kellett hívni, mert este 10-kor nem tudtuk kinyitni.
A szállodának nem volt hangulata. Egyedül a könyhára nem volt panaszunk, az bőséges és finom volt, Megtudtuk, hogy a szállodát remontra októberben 8 hónapra bezárják. Reméljük, hogy felújítás után a helyzet jó lesz.
A szobánk, fürdőszoba, minden rendben volt. A reggeli és vacsora bőséges és választékos volt. A személyzet udvarias, kedves volt. A wellness rész is megfelelő /volt hideg víz, meleg víz, szaunák/. Egyedül a külső medence víze volt nagyon hideg. A gyógyrészleget nem vettük igénybe a rövid idő miatt.
Az átmeneti káosz után a hotel rendezte sorait az étel 3. napon már ízesebb volt,a kiszolgálás pedig a 4.naptól jó. A gyógyvizes rész 4 csillaghoz képest kicsi, az ablakok és ablakpárkányok tisztasága hagy kívánnivalót.
Nagyon megvoltam elégedve mindennel. Nagyszerű reggeli, vacsora választék. Izletes, és bőséges volt az étkezés. A szobalány rendkívül figyelmes, és segítőkész volt. / pl. csak megemlítettem, hogy nekem magas a párna, azonnal kaptam lapos párnát, vagy vizes lett a köntösöm, azonnal kaptam szárazat.
/ Minden kérdésünkre kedvesen türelmesen válaszoltak, Mindig mosolyogtak, ami jó érzéssel töltött el, vidámabb lett tőle a napom. A felszolgálók is rendkívül előzékenyek, kedvesek voltak. Egy szóval, minden nagyszerű volt. Egy kicsit hiányoltam, hogy nincs kondi terem, de kibírtam. . Mindent köszönök.