A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet beleértve a takarítókat is! Rendezett, ősfás park a kinti medence környékén is kellemes volt a pihenés, kifejezetten tetszett a kinti gyógymedence!
A szálloda 3 csillagosnak felel meg. A fürdő, WC, szobák régimódiak. A takarítás hagy némi kívánnivalót maga után. A zuhanyrózsa nem működött, a zuhanyfüggöny és a kád széle penészes volt. 4 nap alatt nem volt takarítás, ágyigazítás, csak a szemetet vitték el 2-szer. Az ételek egyszerűek, ismétlődnek.
2 féle leves, 4 féle főétel. Reggel a tojásrántotta hideg volt, a kenyér száraz. A személyzet kedvessége megfelelő. A medence térben csúszós a padló, veszélyes vizes papuccsal közlekedni rajta. A gyógymedencéért külön kell fizetni. Az ágy nagyon kényelmes, az ágynemű és a törölköző tiszta volt. Összegezve: RETRÓ szálloda, 3 csillagos 4 csillagos áron!
Nyugalom, jó ételek, például főzelék is, tisztaság, rugalmas személyzet. Nekünk egyébként bejött a hely. A park gyönyörű, de például a wellness-elemek nem működtek ott tartózkodásunk alatt. A takarítás lehetne gyakoribb, és ne csak a kuka kiürítéséből álljon. A szaunafalu csodás, nem volt tömegnyomor, ki lehetett használni a különböző elemeket.
Tetszett az ötnapos akció. Nagyon jó a gőzfürdőjük. Bosszantott, hogy a fürdőben az élmény elemek jószerivel nem működtek. A normál szoba 2 főre eléggé szűkös.
A fürdőszoba tisztasága kívánnivalót hagyott maga után. A nagypárna szörnyű volt, vastag és kemény. Jobb lett volna egy vékonyabb, puha párna és egy kispárna. A takaró furcsa mód alul visszahajtva, mert a huzat túl kicsi volt. Az éttermi szolgáltatás kiváló volt, minőségileg és választékban egyaránt.
A szállás általában megfelelt az elvárásainknak. Meglepett minket, hogy bár a hotel nevében is benne van a termál kifejezés,a termál víz használatáért mégis külön kell fizetni a hotelben. Szerintem jobb volna ennek díját a szobaárba beemelni. A szaunák és az úszómedence megfelelő volt.
Sajnos probléma volt a mosdó lefolyóval, a folyosó világításával és a végén az átutalt előleg összegével. A svédasztalos ellátás jónak mondható az ételek minőségével kapcsolatosan, de nem voltunk megelégedve a kínálat változatosságával. Az ebédre ez fokozottan igaz, hiszen csak egyféle menü volt a választék.
Gyermekbarátként hírdetett szálloda gyermekmedence nélkül és egymedencés hűvös mélyvizzel. A szobában a bútorok elhelyezése kisgyermekkel veszélyes, az ágy és asztal között 20 cm eljárhatósággal így a 3 éves feje egyvonalban az asztal szélével, álló helyzetben.
Bár ingyenes gyermekprogramokat ígér a hotel, animátorról az egyik recepciós úgy tudja lesz 10-18 óra között, a másik nem tud ilyenről. ( talán van a hotelnek valóban. . ) Az erkélyen a feljebb lévő szint födéme mállík, rohad, penészes. A szobában a 6 konnektorból kettő volt használható, kértük a javítást, —amíg ott tartózkodtunk nem sikreült áramot “csinálni”—-, ezért az esti meséhez a mesekönyvet mobiltelefonnal világítottuk meg, hogy olvasható legyen, ugyanis így az éjjeli lámpák sem működtek. A berendezés átlagos, az ágyak matraca kényelmes. Voltak fenntartásaink a tisztasággal kapcsolatban is, főleg a fürdőszoba nem túl bizalomgerjesztő, ill. az étteremben a tányérokat megfogva némelyiknek az alja ragadt. Az étel szinvonala megfelelő, a kínálat szerintünk nem felel meg egy 4 csillagos hotelének. A park és a parkban lévő medence koszos, gondozatlan. A gyógyvíz használatáért külön kell fizetni, másként tájékoztat erről az úszómester és másként a recepciós. Érdemes előre egyeztetni, hogy szobánként, vagy személyenként kell fizetni érte. Kár, hogy ilyen elhanyagolt és lepukkant a szálloda, mert a gyógyvize unikumnak számít. Összességében 2,5 csillagnál nem adnék többet ennek a szállodának.
Nagy várakozással indultunk Harkányba, mert még nem voltunk ott, pedig már jó ideje készültünk a jó hírű szállodát felkeresni. Nagyon pozitív tapasztalatokkal távoztunk. A környezet egyszerűen csodálatos, pihenésre tökéletesen alkalmas. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Finom, változatos ételekkel kínáltak bennünket. Jól éreztük magunkat, szívesen vissza térünk.
Április 14-16 között voltunk ebbe a kedves szállodában. Mivel először voltunk itt,kicsit nehezen illeszkedtünk be,de gyorsan megtaláltunk mindent és innentől kezdve szuper volt minden. A személyzet kitűnő munkát végzett,semmiben sem szenvedtünk hiányt. Egyik munkatársat névszerint is meg kell említenem:vasárnap ebédet kaptunk amely paradicsomos csirke volt.
Férjem egy korábbi betegsége miatt nem ehet paradicsomot,ezt elmondtuk Sz. István éttermi munkatársnak,aki gyors intézkedés után natúr szelettel kedveskedett. Amikor ezt nagyon megköszöntük,csak annyit mondott:ez természetes. Köszönünk mindent. Biztos visszatérünk ebbe a szállodába.