A Hotel foglaláskor első emeleti, erkélyes szobát igazolt vissza a kérésünknek megfeleően. Megérkezésünkkor közölték, hogy a második emeleten, erkély nélküli szobát kaptunk. Mikor kértük a számunkra megigért szobát igen közönyössen közölték ez van, nem Ő osztja be a szobát.
Kértem beszéljen a megfelelő személlyel kérésünkről, amire igéretet is kaptunk, vártam volna a választ de nem érkezet meg. Másnap én kérdeztem rá, de megint elutasítottak. Mivel gerincbeteg vagyok a második emeletre való "felmászás" maga volt a pokol. Igy telt el az ünnep. Tudom hogy volt az első emeleten üres szoba csak egy kis odafigyelés kellet volna. A tisztaságról annyit, hogy háromnap alatt még a szemetet sem vitték ki. Mi szerencsére sok helyen jáhattunk, remélem még járunk is, de ilyen hozzáállást a vendeghez még nem tapasztaltunk. Mi iddig még egy szálláshelyröl sem irtunk negetív véleményt, de ez a fogadtatás elfogadhatatlan. Ez azért is megledö volt, mert csak jó véleményeket olvastunk a Hotelröl. Lehet hogy csak mi fogtunk ki egy rossz napot, fáradt dolgozókat? DE hogy a jót is kiemeljük: az étterem dolgozói figyelmes, odaadó munkája kiemelkedő, az ételek ízletesek, bőségesek, kifogástalanok voltak
Kedves barátságos személyzet. Közvetlen átjárás a fürdőbe az nagyon jó. Az ételek finomak voltak. Nekünk negatívum ,hogy az ablakon nincs szúnyogháló. Igaz légkondi van ,de azt sem bírja mindenki éjjel-nappal. A hotel a városka szívében van, ezért reggelente nagy volt a zaj. Gondolok itt a hajnali harangszóra ,majd a szomszédban lévő piacra. Ezeket leszámítva jól éreztük magunkat.
Gyermekünkkel jártunk itt 3 napot voltunk! Összességében jó volt minden a személyzet is készséges volt a vacsora brutális sok volt másnapra ebédre is azt ettük! A wellness rész nagyon jól van kialakítva és az első olyan hotel ahol a meleg víz tényleg meleg volt a férjem borzasztóan örült neki 38fok feletti! ! !
Voltunk Ópusztaszeren a csillagösvénylabirintusba nagyon jól el lehet tölteni a kijutással 45 percet izgalmas kérdésekre válaszolva! Viszont a nomád parkba nem éri meg bemenni ennyi pénzért ráadásul épitkeznek is és nem minden látogatható! A hotel tiszta volt de a fürdőszobára egy felújítás ráférne! Köszönjük az élményt! ! !
A hotel könnyen megtalálható, szép. A parkokolás ingyenes. Mi a csillagszobát kaptuk, ahol éjjel látni a teljes égboltot. Két szobából állt, az egyikből nyílt a másik. Az ágy nekünk abszolút nem volt kényelmes, a legpuhább matraccal volt, így befekvés után sem forogni, sem felkelni nem tudtunk, csak ha előbb a földre kerülünk valahogy.
Mindennap fáradtan ébredtünk. A wellness rész a szomszédos fürdőt jelenti, ahol az úszóedző semmit nem tudott a szállodával való egyezségről, különben is úszásoktatás volt. Így csak a termál medencébe engedett. A reggeli kicsit kevés volt, de kérésre pótolták. A wellnes hiánya, illetve bonyolultsága miatt, valamint az ágy kényelmetlensége miatt lett ennyi a pontszám, egyébként jobb is lehetne. Besorolását a hotelstars rendszerben nem találtam, bár a szálloda 3* - nak jelzi magát.
A szálloda a város központjában van,a főtér épületei és a hotel is érdekes stílusban épült,virágokkal,szökőkutakkal díszített. Nekünk tetszett. Jó volt, hogy közvetlen az átjárás a fürdőbe,ami praktikus volt,tiszta,nem volt tumultus. Az étkezés választéka is megfelelő volt. A személyzet kedves,közvetlen.
Az indiai masszázs,ami a csomaghoz tartozott kellemes. A klíma jó volt, hogy volt,de nem megfelelő helyre tették. Az ágy kényelmes,de a párnák túl magasak. A szobánk egy nem szép belső udvarra nézett,ez nem tetszett,de amúgy a szálloda belső elrendezése praktikus. Lift nincs,nekünk nem hiányzott. Ár-érték jó .
Kedves Aqua Hotel dolgozók! Nagyon köszönjük az elmúlt hétvégét. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet nagyon kedves volt és mindennel meg voltunk elégedve. Kisteleken belül nagyon jó az elhelyezkedése. Kedvencünk a szemben lévő bowling-biliárd volt. A wellnessel is teljesen elégedettek voltunk.
Személyzet kedvességét,a finom ételeket, a kiváló masszázst dicsérném.A szép wellnes élvezetét rontotta hogy szinte egésznap iskolás csoportok foglalták le a nagyrészét és ahogy ez lenni szokott ott ahol 30 főnyi gyerek élvezi a vizet ott nincs csend és nyugalom.Aki nyugalomra vágyik annak talán érdemesebb hétvégén menni.
2 DOLOG VOLT AMI NEM TETSZETT, NAGYON NEM. én a párommal pihenni, mentünk de, a reggeli 7-töl 8 óráig az uszodába érkező gyerekek zsivajától 7 órakor fel kellet kelni ! Ha 4 óra után lementünk a fürdőbe, olyan ricsaj várt a sok gyerek miatt, hogy ott pihenni nem lehet Ha esetleg a prospektusban jelezték volna, hogy itt úszó oktatás folyik, lehet hogy sok idősebb vendég átgondolta volna a pihenését. A szállással és az ellátással semmi gond nem volt .
A személyzet nagyon kedves volt,az ételek finomak voltak. A fürdő szuper. Az ágy nagyon kényelmes volt. Amit hiányoltam, hogy az asztalokon nem volt lehetőség az esetleges hulladék elhelyezésére(asztali szemetes). A szobák falai vékonyak,kicsit hangosabban beszélő szomszéd minden szavát hallani lehetett.
A 211-es szoba a II. emeleten a fűtést elosztó rendszer helyisége mellett volt és a szivattyú (keringető szivattyú ) zaja áthallatszott a szobánkba. Ezt a tulajdonos nagyon egyszerűen ki tudná küszöbölni a falat leszigetelné egy 3-5cm es hungarocellel és átfestené. Ez egy csekéj beruházás lenne. Erről a kellemetlenségről előre tájékoztathattak volna.
Egyébként a személyzet tudott a dologról, már az előző lakóktól. A fürdő (wc) szellőztetője nem működött, nem szívta el a párát és a szagokat. A szoba ablak nyitása zárása sem működött és erről is tudott a személyzet. Az ételek finomak és bősőgesek voltak. A személyzet nagyon udvarias volt. A fürdő a várakozásnak megfelelően jó volt. A masszőr viszont unottan kedvetlenülés gyengén "muzsikált". Mindezektől a kellemetlenségektől eltekintve elfogadható volt. Reméljük a felsorolt hiányosságokat a közel jövőben kiküszöbölik, amig nem addig legalább tájékoztassák a vendégeiket. Üdvözlettel: Fábián Endre.