A szoba elhelyezkedése nem ideális a pihenéshez, a falak túl vékonyak. A vendégek fogadása csak 14 órától lehetséges, túl merev az időpont betartatása, nem vendég barát. Étkezésnél a felszolgálás kiváló, a személyzet nagyon udvarias figyelmes. A vendégek kéréseit lehetőségeikhez képest megoldják.
Egy alkalommal kínáltak gyümölcsöt az étkezéshez. Az ételek minőségével megvoltunk elégedve. Barátainknak és ismerőseinknek is szívesen ajánlanánk, az Aqua Hotelt Kistelken. Köszönöm.
Olyan helyet kerestünk a Pünkösdi hétvégére, ahol közvetlen átjárás van gyógyfürdőbe, de nem kell tömegtől tartani, és van valamilyen programlehetőség a közelben. Itt megtaláltunk mindent. Nagyon kellemes-barátságos kis szálloda, kézséges, figyelmes személyzettel, a recepciósokat pedig külön ki is emelném.
Némi kis felújítás az épület külsejére ugyan ráférne, ahogy a szobákra is egy tisztasági festés, de amúgy mindennel elégedettek voltunk. Jók voltak az ételek, és mindenből volt elég a viszonylag alacsony létszám ellenére is. Kedves figyelmességként a környező települések programjaiból kedvezményeket is kaptunk amennyiben jeleztük előző nap hogy részt kívánunk venni valamelyiken. ( a szomszédban van Ópusztaszer pl. ) A fürdő nagyon kellemes volt, nem zsúfolt, bár hiányzott egy kis nem fedett terület, egy kis szabad tér. Aki hasonló kikapcsolódásra vágyik annak szívesen ajánlom. Megfizethető, és vendégbarát.
Számomra csalódás volt a majális. A fürdő termálmedencéje túl meleg, a másik medence amiben élményelem is volt, az hideg volt. Jó idővel teljes nyitva tartó ajtó lehetne, mert nagyon zárt a fürdőrész. Reggelik minden nap ugyanaz volt, bár kissé lehetett több mindenből választani, de ha nem időben ment valaki nem igazán volt friss a sült, csak hideg.
Vacsora már kicsit választékosabb volt. Nem a szálloda tehet róla, de este 10-kor még fel-alá rohangáltak a gyerekek a folyosón és állandó zuhogás volt emiatt. Annak ellenére, hogy a csomagban Ópusztaszeri belépő is volt, ha nem olvasok utána, arra a napra adja a recepciós hölgy amikor nincs nyitva az emlékpark.
Tetszett a szemèlyzet kedvessège,a hotel környezetèhez tartozò kis tavacska a szökőkùttal ès a 10%-os kedvezmènyek adàsa. Nemtetszett:klìma nemműküdött,az elszìvò berendezès kèrèsünkre is csak az utolsò nap működött! Ùszàs oktazàsok miatt a fürdő hasznàlata nem volt szerencsès! A hiànyossàgokon kìvül megfelelően éreztük magunkat.
Általában véve egy jó kis szálloda remek személyzettel. A wellness lehetőség kitünő, bár ott egy nyitvatartő vendéglátó egység nem lenne rossz. A fürdőszoba több figyelmet érdemelne, kicsit kopottas. Mindent összevetve remekül éreztük magunkat és meg voltunk elégedve.
Alföldi kis szálloda. Wellness szállodához képest kitűnő áron. Városközpontban van, így nem igazán csendes. A tisztaság is hagyott kivetni valót. Ételek jók, svédasztalnál 1 leves és 3 főétel választék. Reggeli kissé hiányos felhozatal. Személyzet kedves.
Nálunk ami gond volt: Tisztaság, nem figyeltek, hogy nagycsaládosként a gyerekek mellettünk lévő szobában legyenek holtszezonban. ópuszteszer autóval 10 perc. Összességében jól éreztük magunkat.
A személyzet udvarias és segítőkész volt. Ételek tekintetében nem volt túl nagy választék, viszont ízletesek, finomak voltak. A fürdőszoba kicsit régies. A hotelhez kapcsolódó fürdő részleg kellemes kikapcsolódást nyújt, viszont a fürdő személyzetének viselkedése kifogásolható. Ár-érték arányban összességében jónak mondható a szolgáltatás.
Kellemesnek találtuk a termálfürdő hangulatát, a kapcsolatot ilyeténképpen a szállodával, kiváló volt az ajándék 50 perces masszázs. Az svédasztalos étkezés minősége jó volt, a választék átlagosnak mondható, a felszolgáló személyzet vezetője nagyon kedves, figyelmes volt, a reggelinél, mikor ő nem volt jelen, csak egy munkatársa, voltak fennakadások.
A legkellemetlenebb a szobában a média szolgáltatás hiánya volt, egy ősrégi kis televízió, 6 csatornával, ami valami állítólagos műhold hiba miatt végig nem működött,így az esték unalmasan teltek. Összességében jót pihentünk,köszönjük.
reggelire minden nap ugyanaz,hiányzik pl. a kalács,hiába van méz,lekvár a joguthoz néha nem megy,nem volt gyümőlcs,kávé igen finom,de viszont meleg a csapolt sőr,de ebédhez van csapi viz,aki pincérnek volt őltőzve--igen szerény ügyes és gyors volt,az épületre azért rá férne egy kis javitás no meg az udvar is elhanygolt,ebéd igen kiadós,viszont a fürdő nagyon tetszett
Két éjszakát töltöttük a hotelben a férjemmel, igaz még októberben. Olyan helyet kerestem, ami csendes, lehet fürödni is és találunk a közelben valamit, amit még nem láttuk. Nagyon jól éreztük magunkat. Szép és kényelmes volt a szoba, a városi fürdő is tetszett. Az étkezéssel is meg voltunk elégedve, és a személyzet is kedves.