Úgy a reggelinél, mint a vacsoránál amennyiben nem a legelején érkezett a vendég, nem jutott elegendő étel. Nem pótolták időben, pedig tudták, hogy elfogyott valamelyik étel. Sokszor fél órát is várni kellet, hogy újra hozzanak pl. reggelihez virslit, vagy kolbászt, vagy paradicsomot, de az is előfordult, hogy mégse hoztak.
Szépen berendezett, dekorált szálloda, a személyzet nagyon kedves és szolgálatkész. Az úszómedence kiváló, az élményrész is folyamatosan működik. Sajnos a falak elég vékonyak, így a neveletlenebb vendégek hangos beszéde éjfél utánig hallatszott.
A szoba tisztasága megfelelő. Az ágyban levö matracok kissé kényelmetlenek. Az ételek kiváloak,izletesek. A személyzet segitökész,udvarias.Remek a fürdési lehetöség.
A szobák megfelelőek és tiszták.A fürdő is megfelelő.A személyzet kedves és segítőkész.A wellness részleg elfogadható.Az ételek finomak és a választék is jó.
Egész nap ételszag terjeng a szálloda egész területén. Túl sütött hús vacsorára. Koszos,kopott műanyag pohár a fürdő szobában. A személyzet kedves , figyelmes, udvarias. Minden egyéb kellemes.
Első alkalommal voltunk a szálloda vendégei, s nagyon örülünk, hogy Önök mellett döntöttünk üdülésünket illetően. Komfortos szoba,készséges kiszolgálás, finom ételek, és ami számunkra a legfontosabb volt: kiváló gyógyvíz és wellnesfürdő. Jót pihentünk, relaxáltunk, igazán köszönjük Önöknek! Ha a jó Isten megtart bennünket, még találkozni fogunk.
5 napot töltöttünk a szállodában.Összességében nagyon jól éreztük magunkat.Az egyedüli negatívum az volt,hogy a svédasztal kínálata nagyon szerény volt.Ennek ellenére fínomak voltak az ételek. A fürdő is jó volt.
Összességében kellemes 3 éjszakát töltöttünk a szállodában. A fürdőben éppen úszásoktatás volt, mindhárom napon. A gyerekek nemcsak az úszómedencét használták, hanem az élménymedencét is. Ez zavaró volt. A szobában nagyon jó volt a matrac, kényelmes, tisztaság volt. Erkély nem volt, így kissé szűkös volt a hely.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda személyzete kiemelkedően kedves és segítőkész, a kuponos programkedvezményeknek is nagyon örültünk(Emlékpark és Csillagösvény Ópuszaszeren. ez utóbbi szuper mulatságnak bizonyult! ). A közvetlen átjáró a fürdőbe praktikus, és maga a fürdő is kellemes.
Nem túl nagy, de nincsenek is sokan, kivéve az úszótanfolyamos csoportokat. Medencehasználatban és időben is igazodni kellett hozzájuk, ezt néhány szállótársunk nehezményezte-nekünk nem okozott fennakadást. Amin viszont változtatni illene: a fürdőnk full vízköves volt, a zuhanykabin fala, a poharak belseje stb. A szilikon illesztések és a króm kiegészítők elszíneződve, a konnektor fedele törött. A szobák tisztasági festésért kiabálnak. A padlószőnyeg foltos, kikopott. Az egész lakrész elhasznált benyomást keltett, ráadásul borzasztó előnytelenül volt berendezve, a bútorok között lehetetlenül szűk közlekedőkkel. Az utcai frontra nézett a két szoba,a zaj nagyon nagy, reggel hatkor pedig rákezd a szemben lévő harang(volt h 105 kondítást számoltam egymás után zsinórban) és minden negyedórában jelez, lehetetlenség reggel jóízűt aludni. Sem az ajtók, sem az ablakok nincsenek megfelelően szigetelve. Huzat, átható ételszag. . . Cserébe isteni finom és nagy adag ételek. A reggeli felhozatala ugyanaz volt minden nap, de ebből bőven lehet választani. A svédasztalos vacsora kínálata kétféle leves, háromféle második, desszert, egyszer pluszban gyümölcs is volt. Mindannyiszor nagyon finomakat ettünk! Ebédre kipróbáltuk a környék szinte összes lehetőségét, ár-értékben mi a rendőrség melletti kifőzdét találtuk a legjobbnak. Sajnos meg kellett járnunk az ügyeletet is az egyik gyerekkel, és mind a szálló, mind a helyiek részéről csak pozitívumokat tapasztaltunk! Szívesen visszatérnénk a jövőben.
Csalàdosoknak és pàroknak szìvbõl ajànlom ! Àr érték arànyban nagyon jò! Mi 3 éjszakàt töltöttünk a Hotelben , 2 éves kislànyunkkal aki szintén nagyon jôl érezte magàt teljesen bababaràt a hotel , biztosìtanak babaàgyat , babakàdat illetve evéshez etetõszéket is plusz van gyereksarok ahol jàtszhatnak a kicsik !
A szoba tiszta , felszerelt az àgy kényelmes ,tv csatornàk mennyisége megfelelõ. A reggeli kicsit egysikú de az ebéd illetve vacsora vàltozatos bõséges és ìzletes! A személyzet kedves és segìtõkész ! A termàlfürdõ a hotel 3 csillagjàhoz teljesen megfelelõ! Mi nagyon jôl éreztük magunkat jövõre visszajövünk ! :)