Éttermünk Kőszegen a középkori belvárosban, a Jurisics Vár bejárata mellett található. Étlapunkon a hagyományos ételek mellett hal-és vadételeket, vegetáriánus fogásokat, friss salátákat, gyermekmenüket is megtalálhat a betérő kedves vendég. Közkedveltek kétszemélyes tálaink: Forintos Mátyás tál és Jurisics Miklós lakomája.
Honlapunkon csoportok részére kiírt menüajánlatokkal várjuk Önöket. Legyen a vendégünk egy finom ebédre/vacsorára és egy jó pohár kőszegi borra!
Egy esti életmentő velőspiritósra tértünk be a Bécsikapuba. Majd ezek után még kétszer vacsoravendégei voltunk az étteremnek. Mindhárom alkalommal a teraszon foglaltunk helyet, ahol a falat középkori fegyverek díszítik. Erősíti a várhangulatot, hogy a felszolgálók - akik készségesek, és udvariasak - apród ruhában sürögnek.
Az ételek ízletesek, bőségesek, elkészülési idejük is optimális. Az árak barátinak mondhatóak. Az étterem elfogadja a SZÉP kártyát. Nagyon megtetszett nekünk a hely. Legközelebb, amikor arra járunk, ismét felkeressük majd.
Az ittjártam. hu ajánlása alapján betértünk egy másik, a jelenlegi 1. helyezett étterembe, amit inkább csak II. o. csárdának neveznék nagyon átlagos kínálattal. Nagyon jól döntöttünk, amikor felálltunk és átsétáltunk a Bécsikapuba!
Az elhelyezkedés jobb nem is lehetne: rögtön a vár bejárata mellett, középkoriasan berendezett kerthelyiségből lépcső vezet a szuterénbe, ami klasszikus lovagteremnek van beredezve - még a székek is tömör fából vannak, a vaskos kőfalakon régi alabárdok és egyéb fegyverek. Az ételek mennyeiek - a vaddisznó és marhahús is szinte szétolvad az ember szájában, az ízek tökéletes harmóniában, szépen díszítve hozzák ki a tálakat. Én komolyan tanácsolom, hogy már csak az árakkal is meg kéne különböztetniük magukat a környékbeli egyéb "kommersz" éttermektől! Én fizettem volna ezért többet is. Biztos hogy betérünk legközelebb is, ha Kőszegen járunk!
Sokan voltunk, a kiszolgálás mégis nagyon gyorsan, rugalmasan ment. Hozzáteszem mindenki az étlapról választott ételt, nem volt előre megrendelve. Az ételek minősége, mennyisége kifogástalan! Az árak nagyon jók. Tisztaság mindenhol. Nyáron a gyerekeim már jártak itt, rokonokkal, és most egyik kisfiamat elvittem az osztálytalálkozóra, aki nagyon örült hogy ismét ebben az étteremben van.
Ő nagyon válogatós, de itt öröm volt nézni ahogy eszik :-) A húsleves cérnametélttel különösen finom volt :-) A legközelebbi kőszegi kirándulásunkkor biztosan itt ebédelünk!
Jó kiszolgálás! Finom étel. Kedvenc helyem Kőszegen. Gyors kiszolgálás. Amikor belép az ember az étterembe a pincér jó kedvüen odalép hozzá és egyből kérdeszi mit szeretne rendelni! Nagyon szép rend van csak úgy csillog minden. Az árak nagyon alacsonyak ahoz képest hogy milyen sok az ennivaló. A hangulat nagyon jó mindenki jó kedvű.
Sokszor ebédeltünk,vagy vacsoráztunk itt. Előre foglaltuk az asztalt. Gyors,udvarias kiszolgálás,kitűnő ízek,finom borok és hatalmas adag ételek! ! ! Pár jó szó a felszolgálóktól(ízlett-e az étel,ital? Elégedettek vagyuk -e a kiszolgálással? stb,-ami nagyon ritka manapság! Az el nem fogyasztott ételt ízlésesen csomagolták. Mindenkinek tudom ajánlani.
2013.júniusában étkeztem itt több alkalommal.Az ételek kifogástalanok voltak,finomak és ízletesek. A kiszolgálás figyelmes,rugalmas.Méltán volt kedvenc étterme Hollósi Frigyes művészúrnak is!A kerthelyiség hangulatos, a vadételek nagyon finomak.Mindenkinek ajánlom Sopron egyik legjobb éttermét!
Szuper hely, nagyon bejött nekem és a családnak is. Udvarias kiszolgálás, megfelelő mennyiségű és minőségű ételek, és még a SZÉP kártyát is elfogadják. Az étterem könnyen megközelíthető, és kellemesen hűvös van benn nyáron is.
Teljesen korrektek voltak: mikor babgulyást kértem tálalásnál vettem észre a kanálnyi tejfölt a tetején egyből jeleztem, hogy sajna tejérzékeny vagyok, és ezt így nem tudom megenni. Pár perc múlva ott gőzölgött előttem a másik (tejföl nélküli) adag felár nélkül. Nem bántam meg, hogy ezt az éttermet választottam ebédem elköltésére.
Kiszolgálás előzékeny, ételek tálalása szemnek-szájnak kedvező :) Látszik a hozzáértő szakácsok tudása, valamint az alapanyagok gondos kiválasztása. A mennyiség óriási! Árak szintén elfogadhatóak. Valóban hangulatos, a középkori környezethez (vár) igazodik. Csak jót és kedvezőt tudok az étteremről mondani.
Az étterem középkori lovagi étteremnek megfelelően megfelelően berendezett, külön teremmel is rendelkezik. A székek strapabíróak, az asztalok nagyok, könnyen el lehet férni. A felszolgáló kedves, pozitív kisugárzású nem tolakodó. Az ételek fantasztikusak, óriási adagok, nagyon finom fűszerezés, látszik, hogy a szakács szívét-lelkét beleadja a munkájába.
Tökéletes kiszolgálás ,bőséges étel,harmonikus kerthelyiség. szép,környezetben,kedves felszolgálok. rengetek ,látnivaló. meghitt. mindenkinek ajánlom,aki erre veszi útját Kőszeg felé, térjen be ebbe az idilli csodálatos étteremben,fiataloknak,időseknek. Korosztálytól függetlenül ,mindenki jól fogja érezni magát mind. a kiszolgálás,mint a környezet,a bőséges ,étel és még sorolhatnám .
9730Kőszeg, Rajnis u. 5.
06 94 563 122
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető napi menü reggelizési lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége