Éttermünk Kőszegen a középkori belvárosban, a Jurisics Vár bejárata mellett található. Étlapunkon a hagyományos ételek mellett hal-és vadételeket, vegetáriánus fogásokat, friss salátákat, gyermekmenüket is megtalálhat a betérő kedves vendég. Közkedveltek kétszemélyes tálaink: Forintos Mátyás tál és Jurisics Miklós lakomája.
Honlapunkon csoportok részére kiírt menüajánlatokkal várjuk Önöket. Legyen a vendégünk egy finom ebédre/vacsorára és egy jó pohár kőszegi borra!
Szuper jó hely óriási választék szinte minden korosztály részére,nem kellett sokat várni míg kihozzák a rendelést,isteni finom volt ,barátságosak csak ajánlani tudom
Az előzetes információknak megfelelően azt kaptuk, amit vártunk a Bécsikapu vendéglőben, jó adagokat és finom ízeket. Nejem pulyka cordon bluet kért rizzsel és csalamádéval, jómagam velővel töltött bordát rendeltem tartármártással. Mindkét frissensült forrón és gusztusosan tálalva érkezett rövid idő alatt megfelelő mennyiségben.
A kőszegi csapolt sörüket minden sörszeretőnek bátran ajánlom. A korsó sörrel, egy aperitiffel és három deci narancslével együtt borravaló nélkül a vacsora 8960 Ft-ba került. Megérte.
Ajánlás alapján választottuk az éttermet- nem bántuk meg. Közvetlenül a Kőszegi vár mellett található az étterem. A kiszolgálás gyors volt. Bécsikapu levest ettünk- nagyon finom laktató, és főleg meleg volt. A második fogás is hamar megérkezett, finoman- melegen- mutatósan. Nekünk minden nagyon ízlett- elégedettek voltunk.
2ol9 december 6-án jártunk ott. Az étterem igényesen felujitott, nagyon jó volt a kiszolgálás, udvariasak voltak a felszolgálók. A megrendelt ételek finomak voltak, kb. l0 perc várakozás után megkaptuk ebédünket, ami forró volt és mennyei. Köszönet érte a szémélyzetnek.Csak ajánlani tudom másoknak is.
Nagyon szerettünk itt enni.Finomak az ételek.A forintos Mátyás tál,a lovagi tál,és volt még egy,ami egy személyes volt,vitte a primet.Megvoltunk elégedve mindennel.
Gyors, kedves kiszolgálás, finom és bőséges ételek, kedvező árban. Legközelebb is ezt a helyet választjuk. A fokhagymakrémleves cipóban nagyon finom volt és bőséges. A rizs és a többi köret is nagyon finom volt, jól elkészített. A helyre későn érkeztünk, de ennek ellenére is gyorsan megkaptunk mindent, amire szükségünk volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A helyet - nem egyalkalmas tapasztalat alapján - csak ajánlani tudom. Visszajáró vendégek vagyunk. Az év bármely időszakában, ha a környéken kirándulunk, barátokkal vagy családdal, az esetek 90%ában a Bécsikapu Étteremre esik a választásunk.
Nekünk még sosem volt negatív tapasztalatunk, pedig legutóbb is az Ostromnapok alkalmával ebédeltünk a helyen, és annak ellenére hogy rengetegen voltak mind az ételek minősége mind pedig a kiszolgálás kiváló volt.
Sokszor jöttünk már ide, ha családi összejövetel, ünnep van mindig ezt a helyet választjuk és még sosem csalódtunk. Akár étlapról rendeltünk, akár előre megbeszélt menünk volt, mindig nagyon jól laktunk és általában másnap sem kellett főznünk! A személyzet kedves és nagyon rugalmas! Csak ajánlani tudom a helyet másoknak is!
Tegnap jártunk ezen a helyen egy négy fős társasággal. A rendelés után néztük a neten az értékeléseket. Kezdtünk megrémülni a vélemények olvasása közben. Közben jött a döbbenet. a lehúzó kommentek ellenére ,villámgyors mosolygós kedves felszolgálóhölgy. Majd jött a 2. meglepetés. Az ételek gyorsan, frissen,izlésesen szervirozva érkeztek.
Az ízvilág remek volt,a mennyiség maximálisan elég, mindenki jól lakott. Az ár-érték arány tökéletes. AJÁNLOM MINDENKINEK. Ha arra járunk, mi biztosan vissza térünk.
Kiváló 2015. november 5., üzleti partnerrel járt itt
Nagyon jó hely. Jó választék Szuper ár/adag arány Hatalmas adag Gyors kiszolgálás Kedves pincérek Tetszik a lovagi étterem hangulat. Már pár éve jártam itt akkor is nagyon jó hely volt, s ez nem változott szerencsére azóta sem. Akkor a teraszon foglaltunk helyet most e belsö helyiségbe, de ez semmit nem rontott a helyezésen. Mégis mi a fenét irjak még? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
9730Kőszeg, Rajnis u. 5.
06 94 563 122
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető napi menü reggelizési lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége