Benevár Étterem Mátrafüred

Benevár Étterem MátrafüredBenevár Étterem Mátrafüred
Benevár Étterem MátrafüredBenevár Étterem Mátrafüred
21 fotó

Benevár Étterem Mátrafüred bemutatkozása

A Benevár éttermet a Mátra szívében találjuk, mely több évtizedes hagyománnyal rendelkezik. Az étterem egész évben nyitva tart, ahol házias ízekkel és udvarias kiszolgálással várják a betérőket.

56 vendég értékelése alapján

3,8Kiszolgálás
3,8Hangulat
3,7Ár / érték
3,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!

Benevár Étterem Mátrafüred vélemények

Kiváló 2015. január 3.a párjával járt itt
Elozene volt szombat este. Finom ételek, bőséges adagok. Klassz hely, mindenképp ajánlom!
Kiváló 2014. szeptember 10.gyerekekkel járt itt
Családias környezet. Barátságos, gyors kiszolgálás.
Finom, ízletes ételek. Elfogadható árak.
Lassan Már 20 éve ide járunk amikor csak a Mátrában kirándulunk. Minden egyes alkalommal szívesen jövünk mert Szeretettel és Vendégnek kijáró Tisztelettel fogadnak.
A családi rendezvényeinket is legyen az születésnap vagy esküvő általában itt tartjuk.
Mindenkinek Ajánljuk!
Benevár Étterem Mátrafüred - Külső kép
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelőNépszerű író - 23 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2014. augusztus 21.a párjával járt itt
Klasszikusan jó hely. Kívánságra rugalmasan felezik az adagokat. A kétféli napi menü és a napi ajánlatok teljes adagok. Kilencszer ettünk ott tíz napos nyaralásunk alatt. Nagyon finoman, gazdagon díszítve, és kérésünkre fokhagymásan készítették el a pisztrángot. A borjúpaprikást kellemesen fűszerezték. A túrós csusza is forrón, sok tejföllel és tepertővel érkezett.
Kiváló 2014. június 29.barátokkal járt itt
Ár érték arány kiváló. Személyzet első osztályú. Már több mint 30 éve!
Figyelmes mindenre kiterjedő a személyzet figyelme. Nagyon jó családi rendezvények megrendezésében. Többször volt alkalmam nagyobb társasággal itt vendégeskedni, mindig a legnagyobb megelégedésünkre. Csak ajánlani tudom minden ide utazónak és helybélinek.
Kiváló 2014. május 20.a párjával járt itt
Ebbe az étterembe valamikor/kb 10 évvel ez elótt/ évente több napon keresztül rendszeresen ebédeltünk. Szerintem a legjobb étterem a Mátrában. Most visszatértünk és nagyon vártunk a régi
varázslatos hangulatot, Aki akkor felszolgáltak, ma is itt dolgoznak, ősz hajuk ellenére mosolyuk, kedvességük, figyelmességük mit sem változott. Próbáld ki!
Kiváló 2014. április 5.gyerekekkel járt itt
A neten tájékozódtunk az éttermekről, a Benevár éttermet az úticélunkhoz való közelsége és az - előszezon ellenére - bőséges választék, valamint a kedvező árak miatt választottuk. A telefonon kapott nagyon barátságos hangvételű tájékoztatás után bizakodva kerestük fel az éttermet, és bizony, kincset találtunk.
Benevár Étterem Mátrafüred - Étel/ital
Kiváló 2014. január 3.családjával járt itt
A " Benevár étterem " történetem van vele kapcsolatban. Annak idején most már több mint 26 éve Mátraházán voltunk nászúton, akkor bukkantunk rá erre az étteremre. Már akkor is vonzó volt a kínálat és elérhető árakon szolgálták fel az ételeket. Szerintem ez most is elmondható, de itt jegyeznék meg valamit Akik akkor 1986-ban kiszolgáltak azok az emberek ma is ott dolgoznak !
Benevár Étterem Mátrafüred - Egyéb
Kiváló 2013. augusztus 23.gyerekekkel járt itt
Július végén Mátrafüreden nyaraltunk a férjemmel és a kisfiammal. Első estén a Benevár étteremben vacsoráztunk, amit már az interneten kinéztem, mert szép kártya elfogadó hely. Benevár-tálat rendeltünk. A vacsora bőséges és nagyon ízletes volt, a kiszolgálás gyors, udvarias.
2024. február 11.gyerekekkel járt itt
Egy kirándulást , egy " kutyaszánozást" követően - kicsit izzadtan, nem a legelegánsabb öltözékben - leülni és egy jót enni tökéletesen megfelelt. Az ételek jól elkészítettek, a kiszolgálás gyors és udvarias volt, az ár értékarány megfelelő.
Adott esetben ismét ott fogunk megállni ebédelni, vacsorázni.
2022. szeptember 29.barátokkal járt itt
Házigazdánk ajánlotta az éttermet. Kétszer vacsoráztunk itt barátokkal, A kiszolgálás elég gyors volt, a felszolgáló kedves és előzékeny. Az ételek ízlésesen tálalva , finomak voltak. Az árak elfogadhatóak, átlagosak. A kerthelységben foglaltunk helyet, nem volt nagy forgalom. Elégedettek voltunk .