Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza bemutatkozása
A négycsillagos superior Hotel Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 kilométerre, a Kékes lábánál, Mátraházán, hegyvidéki környezetben helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma tárul a vendégek szeme elé.
Gyönyörű szállás,gyönyörű helyen. A személyzet,kedves,segítőkész. Tágas terek,tisztaság mindenhol. Az ételek nagyon finomak voltak. A szauna és wellness fantasztikusan jó. Gyermekek részére kialakított hatalmas játszóház,játszótér,gyermek medence. Remek hely kirándulásra,túrázásra pihenésre. Remélem ,még lesz alkalmunk többször elmenni erre a csodás szálláshelyre.
Első alkalommal jártunk a hotelben párommal egy júliusi hosszúhétvégén. A Kékestetőre néző szobát választottunk, ami két személy számára tökéletes döntés volt. A wellness részleg gyönyörű, jól felszerelt, talán a víz hőmérséklete lehetett volna egy kicsit melegebb az esti órákban.
A választható masszázsok közül könnyen megtaláltuk az igényeinknek megfelelőt. A felszolgált ételek között találtunk laktózmenteseket is és a személyzet szívesen segített ha kérdésünk akadt. A környék bőséges programkínálata remek lehetőséget biztosított az aktív pihenéshez.
A szálloda gyönyörű környezetben helyezkedik el. Minden adott egy aktív hétvégéhez - kirándulás, adrenalin park, terepsegway - minden könnyen megközelíthető. A kimerítő nap után jó visszatérni a szállodába és egy finom vacsora után a wellness részen lazítani.
Minden szempontból tökéletes választás volt. Kékestetőhöz csodaszép túraút indul a szálloda kertjéből. A wellnesrészben a szauna kiemelkedő, mivel üvegfalú és csodaszép panoráma nyílik a Mátrára. Svédasztalos reggeli és vacsora választéka gluténérzékenységemnek nem volt megfelelő, de nagyon segítőkész volt a személyzet így külön készítettek számomra vacsorát.
Már régóta terveztük,sok jót hallottunk a hotelről és most a legjobb időt választva április végén el is jutottunk az Ózonba. Szép,rendezett környezet,gyönyörű panoráma, nyugalom,madárcsicsergés. A szoba ,szinte pontban d. u 3-kor foglalható,de a wellness előtte és kijelentkezés után is használható,ami meghosszabbítja a relaxálást.
A recepciósok kedvesek,tudják a dolgukat,a személyzet mosolygós,segítőkész. A standard szobánk közvetlen a Kékesre nézett és nagyon tágas volt. Gyönyörű fürdőszobával,jó kis puha matraccal. A wellnessrészleg jól felszerelt ,kellemes hőfokú medencék-melyek patyolat tiszták. A panoráma szauna,reggel nem üzemel,helyette fenti 7-től már forró,a gőz egy kicsit gyenge,a sószoba kellemes,a kinti medence tökéletes úszásra és a merülőmedence utáni hűlésre szauna után. A panoráma jakuzzi jó meleg vízzel sok mindenkit kicsalogat. Az étkezések bőségesek,változatosak,az előételek különlegesek,mindenki talál magának bőségesen. Telt ház ellenére ,minden flottul ment a szállodában,a kényelmes párnás ülőgarnitúrák megteltek emberekkel és mindenki kényelmesen pihenhetett,lazulhatott. Érdemes eljönni! Biztos visszatérünk!
Számomra egy tökéletes hely volt ahol pihenhetünk, gyönyörű környezetben található szálloda, minősítéhez megfelelő összes komfortjával, kiváló konyhája választékos, ízes, és a személyzet tiszteletudó, segítőkész. Mindenképp, több napra visszatérünk!
Szoba, wellness, étterem kifogástalan. Kilátás elmondhatatlanul gyönyörű, kb. Mint Ausztriában a hegyekben. Nagy előnye, hogy a gyerekek labdazhatnak, ugralhatnak a vízben, nem zavart senkit, pedig nem kevesen voltunk.
Céges csapatépítő alkalmával töltöttem két napot a szállodában. Csodaszép környezet, kényelmes szobák, finom ételek. Vacsoránál gondoskodtak diabetikus desszertről, melyért külön pont jár :) A wellnes részleget nem volt módon kipróbálni, de a bowlingot, biliárdot igen, okos ötlet hiszen az ember nem tud unatkozni.
A szállodát körbe lehet sétálni, csodaszép a kilátás. A szálloda körül játszótér, teniszpálya, kalandpark is van, egy élmény lehet a több napos ittlét.
Családi születésnapi ajándék volt, kicsit féltem, mert még nem ismertem a szállodát, de gondoltam próbáljunk valami újat a kedvenc egerszalóki, felsőtárkányi hotelek helyett. Nem volt rossz döntés! Mindenkinek nagyon tetszett. A személyzet nagyon kedves, a szobák nagyok, kényelmesek, tiszták. A wellnessben is minden meg volt.
Talán a kinti jakuzzi lehetett volna melegebb, így novemberben oda nem is követtek a családtagjaim. A belső relax medence remek volt, a wellness bár mellett. Én ugyan nem szaunázom, de a "gyerekeknek" tetszett a szaunaszeánsz. Még másik szállodában nem tapasztaltam, hogy oda mennek a vendégekhez és érdeklődnek, hogy hozhatnak-e valami frissítőt. Nekem nagyon jól esett! Az ételek nagyon finomak voltak, sajnos annyit nem lehet enni, hogy mindent megkóstolhattunk volna, egyszerűen pazar volt a választék. A pincérek nagyon kedvesek voltak s nagyon szép az étterem és gyönyörű a kilátás. Vasárnap délben napsütésben kezdtünk ebédelni és a végén nagy pelyhekben hullott a hó. Gyönyörű volt. Ez a hotel is feliratkozott a kedvencek listájára. Biztosan visszamegyünk még!
Sajnos csak egy éjszakát töltöttünk itt, de fantasztikusan éreztük magukat! A látvány pazar! Gyönyörű a környezet! Tisztaság, rendezettség jellemzi! Bőséges kínálat a reggelinél és a vacsoránál is. A személyzet nagyon kedves, készséges, mosolygós. A kültéri medence sajnos hideg volt, így nem tudtuk kipróbálni, mert elég rossz időt fogtunk ki.