Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza bemutatkozása
A négycsillagos superior Hotel Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 kilométerre, a Kékes lábánál, Mátraházán, hegyvidéki környezetben helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma tárul a vendégek szeme elé.
Ez a szálloda igazán megérdemelhetné az 5 csillagot is! Fantasztikus étterem, fantasztikus kiszolgálással! Ugyan ez mondható el a recepciósokról, a bárban dolgozókról de még a takarító személyzetről is! Nagyon kellemes a légkör,nagyon szépek a szobák, a panoráma felülmúlhatatlan, a medencék, szaunák minden igényt kielégítőek!
! A kültéri pezsgőfürdő fantasztikus! ! Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek is imádják ezt a szállodát! Van játszószoba a kicsiknek érdekes játékokkal, és biliárd a felnőtteknek. Óriási sétákat lehet tenni a turista útvonalakkal jelölt ösvényeken. Bármikor örömmel visszatérnék!
Nagyon szép helyen fekszik a hotel. Nevéhez méltóan valóban a levegő frissessége lehet a fő mottója a hotelnek. Gyönyörű kilátás van a Mátrára, azok a szobák, amelyeknek nem a Mátra felé néz az ablakuk, az üvegliftből is nézhetik a tájat. A személyzet segítőkész, a szálloda tiszta, megközelítése, parkoló hely kialakítása is nagyon jó.
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom! Gyönyörű helyen épült a szálloda, tiszta, modern, az alkalmazottak kedvesek. A wellness rész nagyon jó, különleges élmény a szabadtéri pezsgőfürdő és a panoráma szauna! Az ételek is nagyon finomak, egyetlen észrevételem lenne: egy ilyen magas színvonalú helyen ne porból legyen a krumplipüré :( Ezt leszámítva viszont tényleg minden kifogástalan! ! !
A párommal voltunk 2013 nyarán ebben a csodás szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Amit igazán szeretnék kiemelni az éttermi dolgozok odaadó munkája volt,/én vegetáriánus vagyok/ amit az ott dolgozok maximálisan figyelembe vettek, csodálatos és nagyon ízletes vacsorával leptek meg mindennap. Köszönöm Nekik! Én csak ajánlani tudom mindenkinek látogassanak el oda.
A Mátraházi Ózon Hotelben 2013. augusztusában jártam családommal együtt. Minden csodálatos volt - az ételek, a személyzet segítőkészsége, és a környezet. A hotel közösségi tereiből mindenhol csodálatos szépségű a panoráma. A hely adottságait maximálisan figyelembe véve gyönyörű kávézó teraszt alakítottak ki a recepció, és aula hátsó kijáratánál.
Ez elmondható az étterem teraszára is. A wellnessben szintén csodálatos panoráma tárul elénk, bármelyik medencét választjuk is. A napozóterületek tágasak, és szépek, a napágyak és kinti bútorok igényesek, és nagyszámban álltak rendelkezésre. Sajnos azonban a klímák nem működtek megfelelően. A legnagyobb melegben jártunk itt, és másokkal együtt szóvá is tettük a klímák nem megfelelő működését. Azt a választ kaptuk, hogy az európai klímák nem bírják a kinti meleget. Az - egyébként - csodálatos fekvésű, nagyon elegáns és szép kivitelezésű étteremben a reggelik elfogyasztása közben folyt rólunk a víz. A hőmérséklet csak vacsorakor volt megfelelő mivel ekkor már nem tűzött az étteremre a nap. Egy ilyen elegáns hotelben ezt mindenképpen elfogadhatatlannak tartom, és arra semmiképpen nem hivatkozhatnak, hogy az európai klímák nem bírják a meleget. Pl bármelyik bevásárlóközpont klímája képes arra, hogy a jelenlegi melegben kellemes hőmérsékletet biztosítson. Hogyan lehet az, hogy egy négycsillagos superior szálloda ezt nem tudja biztosítani?
A mátraházi Ózon Hotel szolgáltatásait eddig mindig március hónapban vettük igénybe. Az idén először júliusban is ellátogattunk a Mátra lábánál, csodálatos környezetben fekvő szállodába. Nem csalódtunk most sem! A kilátás lenyűgöző, a medencék, a kiszolgálás, az ételek, a szauna szeánszok, mind-mind felejthetetlen élményt nyújtottak családom számára. Köszönjük a személyzet segítőkész munkáját!
Csak 3 éjszakát tudtunk itt tölteni, de az is fantasztikus volt. A szoba gyönyörű volt és tiszta. Az itteni levegőn pedig olyan jót lehetett aludni. Korán reggel magamtól ébredtem, kipihenve. A teraszon, reggelizni szuper volt. Amíg frissen sült amerikai palacsintát és kültéren grillezett kolbászokat ettünk, a Kékestetőben gyönyörködhettünk.
A wellness részt sokat nem látogattuk. Ott biztos, hogy a gyerekeket jobban el lehetne különíteni, mert mindenhol ott zsibongtak és hát nem mindenki erre vágyik. . . Az épület gyönyörű és annyira jó, hogy a semmi közepén van.
Gyönyörű szálloda, gyönyörű helyen. Nagyon jól van megtervezve az épület termei és a természeti adottságok összhangja. Az étteremből a wellness részlegből a legcsodálatosabb a kilátás. Igazán felemelő így reggelizni, vagy a pihenő medencében ücsörögni. A környéken jókat lehet túrázni, és a bob pálya is közel van. Ja, és fantasztikusak a masszőrök.
A szálloda gyönyörű! A rengeteg üveg feledhetetlenné teszi a látványt. Jakuzzis lakosztályt választottunk, amit nem bántunk meg. Tágas, tiszta. Pazar berendezés, nagy terasz. Az étteremmel is nagyon meg voltunk elégedve. A vacsora választékos, ízletes, pincérek udvariasak, barátságosak.
A wellnesz rész egyetlen hibája, hogy a felső részben lévő jakuzzi elromlott, és nem megjavíttatták, hanem kiírták mellé, hogy relaxációs medence. Reméljük ezt a hibát korrigálják, mire legközelebb megyünk! Mert hogy megyünk máskor is, annyira tetszett és jól éreztük magunkat. Köszönjük! LaziTündi
Nagyon gyönyörű hely,kiválóak az ételek és a medencék is szuperek voltak. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Máskor is ide jövünk. Nagyon szép a kilátás az étteremből és a medencékből is. A személyzet nagyon kedves volt és segítőkész. A kisfiam palacsintát kívánt és a pincér pillanatok alatt ott volt vele.