Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Étkezéssel nagyon meg voltunk elégedve. Vacsora alatt sok választék volt, minden étel meleg volt és ízletes. Reggeli alatt is megfelelő volt a választék. A takarításra jobban oda kéne figyelni a szobákban. A szobákra már rá férne egy felújítás.
A Hotel szolgáltatása, rendkívül megnyerő volt. A wellnes részleg reggeli 7 órai nyitása maximális megfelelő. A nyitáskor, valamennyi wellnes élmény működik, megfeleő hőmérséklettel, és szolgáltatással. A szauna felöntések, plusz szolgáltatás fizetése mellett rendkívül korrekt módon történt.
Összességében jól éreztük magunkat. A reggeli és a vacsora bőséges és választékos. A szoba is rendben volt,csak nagyon meleg volt éjszaka. Sajnos én nem aludtam jól, mert a matrac túl puha, de hát mindenki másképp szereti. A személyzet kedves, szolgálatkész, a wellnes minden igényt kielégít. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A személyzet nagyon udvarias. A szoba rendben volt, kivéve a padlószőnyeg aminek az állapota kifogásolható /foltos, hepe-hupás/. Az ételek finomak voltak. Ha sok a vendég, akkor zsúfoltak a medencék.
kellemes hétvégét töltöttünk el a barátainkkal,csendes nyugodt környezet,pihenésre kiváló! A személyzet lehetne kicsit kedvesebb és készségesebb! Tudom,hogy mindenki ember hiányban szenved,de azért a 1-1,5órás vacsora idő alatt vki oda érhetne,hogy esetleg italt kérünk e a vacsorához!
Az étteremben vacsora alatt teljes a káosz,nincs kint evő eszköz,szalvéta,és az élteket sem pótolják megfelelően! vacsora időszakot leszámítva,jól éreztük magunkat!
Összességében kellemes, pihentető hetet töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves,segítőkész. A büféasztalok bőséges és ízletes választékot kínálnak. Egy apró javaslatom lenne; a külső medence körüli füves napozórészt kiválthatnák műfűvel. Így elkerülhető lenne, hogy sáros papuccsal vonulnának végig a fedett wellness részbe. Köszönjük az elmúlt hetet!
Jól éreztük magunkat a szállodában. A szoba szép, kényelmes volt. A legjobban a SPA tettszett, kiváló volt a Kleopátra fürdő, amit kipróbáltam. Az étel is bőséges és ízletes volt. Köszönjük szépen!
A szálloda kényelem szempontjából remek volt. Finomak és változatosak voltak az ételek. A pékáru sokféle és nagyon finom. A szoba tiszta volt. Kérés nélkül is cserélték a törölközőt! Kár, hogy csak 1 db kártyát kaptunk. Ezzel nyílt az ajtó és a világitáshoz is szükséges volt.
Ha viszotn egyikünk a szobában akart pihenni másik nem vihette el a kártyát, mert a tv így nem müködött. Az infraszauna nem működött. Rajtunk kívül többen is igénybe szerették volna venni.
A szálloda alkalmazottai kedvesek, udvariasak és figyelmesek voltak, a reggeli és a vacsora is bőséges, a wellness részleggel is elégedettek voltunk. Ár-érték arányban sem rossz. Az egyetlen negatívum, ami viszont tényleg rossz volt, hogy a "franciaágyas" szoba valójában két összetolt egyszemélyes ágy volt két különálló matraccal, amin két embernek felettébb kényelmetlen aludni, mivel a matrac az ágy közepén kényelmetlen, szétcsúszik. Ha ez változna valószínűleg visszamennénk újra.
A reggeli választék tökéletes. Különleges volt a langyos, nagyon jó minőségű kenyér. A vacsora húsválasztékát marha hússal lehetne bővíteni. A szakács használjon több fűszert a jobb ízek eléréséhez.