Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ★★★★

a 28 mezőkövesdi szállás közül
Kategória
Négy csillagos szálloda
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness MezőkövesdBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd
234 fotó

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.

443 vendég értékelése alapján

4,3Kényelem
3,5Szolgáltatás
3,6Étkezés
4,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak félpanzióval
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd vélemények

2014. március 4.a párjával járt itt
Másodszor voltam a Balneoban feleségemmel és barátaimmal. Általában nagyon elégedett voltam, jól éreztem magam. Kisebb (a négy csillaghoz nem méltó dolgok )zavartak, de ezek javíthatók. Remek a welness részleg, nagyon finomak a gyógyvizes medencék. Kevés a medencetéri akasztó a köntösöknek, ezért mindenki lefoglal egy nyugágyat, akkor is , ha nem használja.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 123 városban járt márFelfedező - 71 helyen első értékelőNépszerű író - 1721 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2239 feltöltött kép
2014. március 2.kollégákkal járt itt
Szép környezet, udvarias személyzet, tágas modern és kényelmes szoba még is otthonos. A wellnessrészleg rendben van, igaz egy két helyen vannak hiányosságok-javítani valók de ez ne befolyásolja az élményt. Az étterem ízlésesen modern, világos és nagy, de még is otthonos és világos, jó volt reggelizni menni és közben bámulni kifelé a hatalmas ablakokon.
2014. február 24.gyerekekkel járt itt
Pozitívum:Kiszolgálás, a nagy vendég létszám ellenére jó volt. Ételek választéka és minősége kiváló. Ár-érték arányban nagyon jó volt. Kisgyermekek a játszó szobát nagyon kedvelték. Negatívum:Zsúfoltság a közösségi helyeken (Parkoló, Lift, Étterem). Zárás előtt leengedett medence, ill.
2014. február 5.a párjával járt itt
Remek étterem és kiszolgálás, de lehangoló apró hiányosságok és hibák jellemzik a szállodát. A wellnessben minden ígéret ellenére a két nap alatt egyszer sem sikerült törölközőt kapnunk. Másoknak sem! A válasz mindig az volt, hogy még nem száradtak meg az előzők. Javaslom mindenki vigyen magával fürdőlepedőt.
2014. január 27.a párjával járt itt
összességében tetszett a hotel,1-2 hiányosság bosszantó volt.
2014. január 14.kollégákkal járt itt
Céges rendezvény miatt voltam itt, így a szobaárakat nem tudom értékelni. Maga a hotel nagyon szép, a szobák és az egész hotel nagyon tiszta. Az ételek finomak és bőségesek voltak. Viszont a pincérek mindennap legalább 15x mentek el úgy asztal mellett, hogy elvitték volna a tányérokat.
2014. január 2.a párjával járt itt
A párommal jártunk ott,s elég jó volt,a masszázs kiváló,bár rövid,az étel kiváló.A sóbarlangba sajnos nem jutottunk be,mert mindig tele volt :-( A welcome drink-ről megfeledkeztek. :-( Először voltunk itt,kicsit többet vártunk,de lehet sokan voltak,meg egy kis áramszünet is volt,ezért sikerült igy :-( Azért köszönjük!
2013. december 27.a párjával járt itt
Több alkalommal jártunk a szállodában és mindíg nagyon kellemesen éreztük magunkat. A szobák kényelmes berendezése lehetövé tette a kényelmes pihenésünket. A wellnesz részleg jó regenárolodást nyujtott. A finom ételek a súly gyarapodásunkhoz járult hozzá (ez nem kellet volna)
A konyha változatos és finom ételekkel kedveskedett.
2013. december 20.a párjával járt itt
Egy rövid hétvégét töltöttünk a Balneo Hotelben. Még máskor nem voltunk itt,de igazán tetszett,jó volt az étel is ,a szoba is,és a welness szolgáltatással is megvoltunk elégedve. Ajánlom másnak is. Mindenütt tisztaság volt,ami nekem nagyon fontos.
2013. december 16.gyerekekkel járt itt
Egy hétvégét töltöttünk itt el a kisfiammal. Kellemesen ki tudtunk kapcsolódni, aki egy kis lazítós fürdőzős hétvégére vágyik ide menjen el nyugodtan kisgyermekes családoknak is megfelelő a hely az ételeik finomak és frissek voltak és változatosak szerintem egy kis játszószoba a nagyobb gyerekekkel érkezőknek el kellene gondolok itt egy csocsó+biliárd asztalra,de mi így is nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük