A Mecsek-hegység egyik legszebb részén, közvetlenül Pécs belvárosa fölött, a főtértől mindössze 5 percnyi autóútra található a Hotel Kikelet, a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája.
Néhány nappal ezelőtt töltöttünk el itt 3 nap 2 éjszakát! Fantasztikus kilátás, friss levegő mindez Pécs belvárosa felett! Mindennel nagyon elégedettek voltunk! 1 éves kisgyerekkel érkeztünk, készséges volt nagyon a személyzet! Családi szobát kaptunk felár nélkül, kiságy és fürdőkád bekészítést.
Mindig megkérdezték, hogy nincs-e szükségünk valamire. Kedves, barátságos, segítőkész személyzet. Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A gyerek medence és a jakuzzi vize megfelelő volt az úszómedence vize picit lehetett volna melegebb. De ettől függetlenül még biztos vissza fogunk térni!
A menyasszonyommal 2012-ben, karácsony és szilveszter között jártunk a hotelban, és nagyon jól éreztük magunkat. Maga a város, Pécs is nagyon szép, számos programlehetőség van a környéken, a hotel pedig különösen jó helyen van, gyönyörű a kilátás a Mecsekből. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész.
A hotel éttermében nagyon finom ételek voltak, és nagyon kulturáltan volt minden szervírozva. A wellness részleg nagyon jó, a medence, a szaunák és a pezsgőfürdő is tökéletes kikapcsolódást biztosított. Az egész pihenést egy remek masszázs koronázta meg. Ami azonban nekünk a legjobban tetszett, talán a szivarszoba. Pécs esti kivilágított látképe, egy kandalló, és egy üveg kellemes rosé bor tette még romantikusabbá azt a pár napot. Egy dolgot sajnáltunk, de ez nyilván évszakfüggő volt. A kültéri medence és terasz nem működött, nyáron ennek megfelelően minden bizonnyal még több a kikapcsolódási lehetőség. Mindenkinek szívesen ajánlom!
Elősször jártunk Pécsen a párommal,hihetetlen hangulatos város,rengeteg látnivaló van egy nap nem is elég megnézni mindent,ezért mi három napot töltöttünk itt! Még az állatketbe is voltunk,ami nem kis túra volt,de nagyon jól sikeredett! A szálloda is gyönyörű a főtértől nem is olyan messze!
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Egyedüli gondot a pezsgőfűrdő hiánya okozott, mivel elromlott és így csak az első napon tudtuk használni. Az idősebb korosztály számára volna egy javaslatom: Jó lenne ha a benti medence vízhőmérséklete 34-36 fok között lenne beállítva, mert akkor a mi korosztályunk is igazán vellneszezhetne!
A jelenlegi vízhőmérséklet nekünk hideg volt, ezért mi nem tudtuk élvezni a hotel vellnesz szolgáltatásást. Összességében a vellnesz hiánya ellenére is nagyon kellemes 6 napot töltöttünk Önöknél. Üdvözlettel Hannauerné.
A szálloda nagyon szép helyen van, gyönyörű a kilátás, csendes környezetben. A szolgáltatások mint a wellness részleg elrendezése nem a legideálisabb, a medencék vize hideg, amin szerintem könnyen lehetne változtatni napkollektorral. A személyzet udvarias, kedves, és mindent megtesz a vendégekért, bár nekem a foglalás egy kicsit nehézkesen sikerült, volt némi félreértés, de ez elhanyagolható.
A szobák tiszták rendezettek, a minőségük nem mindenhol tükrözi a 4*-ot. A foglalásnál a lányomnak külön szobát kértem, igaz nem egy más mellé, Érkezéskor derült ki hogy nem csak nem egymás mellet nincs a két szoba de még két emelet is van kötünk, még szerencse, hogy alányom már elég nagy és önálló. Zsolt
A szálloda négy csillagos, ennek ellenére az étkezés színvonala nem volt mindig tökéletes. A reggeli öt napon keresztül szinte mindig ugyanaz volt (rántotta,lecsó és sült kolbász)ezt kicsit változatosabbá is tehették volna. A vacsora sem volt tökéletes a három fogásával, máshol a négy csillagosnál többet nyújtottak.
Amikor megérkeztünk nagyon kedves volt velünk mindenki a szobával teljes mértékben meg voltunk elégedve :) Bármi kérdésünk ,kérésünk volt azonnal segítettek nekünk. Az étkezés nagyon jó volt minden étel finom volt nagyon sok választék volt . A wellness szolgáltatások is első osztályúak voltak.
Egyetlen egy dolog volt ami nem az ,hogy rossz volt csak furcsa volt ,hogy nem tudtuk használni 10 óra után csak egy kicsit lubickolni vagy bent a jakuzziban ülni de ez sem probléma csak jó lett volna :)
A személyzet nagyon kedves, mindenre figyelnek, segyítőkészek. A nagymedence vize tényleg hideg, ezért nem is volt benne senki. A pezsgőfürdő fantasztikus, a férjemet ki sem lehetett szedni belőle. A szaunák nagyon jók. A szoba szép, tiszta, meleg. Nekünk az étel árak egy kicsit drágák, viszont minőség.
Nagyon meg voltunk elégedve mind a kényelemmel,mind a tisztasággal,személyzettel,kiváló volt a konyha,nagyon ízlettek az ételeik! Tökéletes nyugalom várja azokat az embereket,akik pihenni,kikapcsolódni szeretnének! Rengeteg túrázási lehetőség van,gyönyörű a táj,a szálloda remek helyen van!
Sajnos mi a Mecsek barangolásáról lemaradtunk a hó esés miatt,de mindenképp vissza fogunk menni,mert nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletesen tudtunk pihenni! Egyedül a wellnes-t találtuk kicsinek,de ezen a tájon ez elenyésző! köszönettel:Szőke László és Szőke Lászlóné
Gyönyörű környezetben, csodaszép panorámával rendelkező szálloda. A személyzet kedves, udvarias és mosolygós! Kellemes volt az ott töltött 4 napunk, mivel a pihenés és a feltöltődés jellemezte. Mi a "fárasztó" városi séták és kulturális események után tértünk meg a nyugodt, kényelmes szállodába.