A Mecsek-hegység egyik legszebb részén, közvetlenül Pécs belvárosa fölött, a főtértől mindössze 5 percnyi autóútra található a Hotel Kikelet, a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája.
Maximálisan elégedett voltunk mindennel! Ami kiemelkedő volt, az a személyzet kedvessége, segítőkészsége. (Nagyon zavaró "felső szomszédot" kaptunk, de igyekeztek megoldani a problémánkat. ) A medence vize tényleg hideg kicsit, de azért ki lehet bírni. :) Az ételek finomak, bőségesek voltak, pedig nem voltunk sokan a hotelben.
A kilátás felülmúlhatatlan! Amit külön kiemelnék, hogy hosszú idő óta ez volt az első hely, ahol a családi szoba tényleg családi volt. Kényelmesen elfértünk benne a pótággyal és a babaággyal együtt is. Köszönjük, reméljük még találkozunk!
Gyönyörű panorámával rendelkezik,nagyon kedves a személyzet,makulátlan tisztaság,finom ételeket kaptunk,prospektusokkal segítettek bennünket ,hogy minél több látnivalót meg tudjunk tekinteni ittlétünk alkalmával. A wellness-részleg nagyon igényes. Ingyenes parkolási lehetőséget biztosítottak.
Az erkélyről nagyon szép kilátás tárult a szemünk elé,egész Pécs a lábunk előtt hevert. Azt gondolom,vissza fogunk még térni Önökhöz! :)November 21-23-ig voltunk Önöknél.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a személyzet kiemelkedő kedvességével és figyelmességével a leginkább! A svédasztalos reggeli minden igényt kielégített, a vacsorák pedig igazán gasztronómiai élményt nyújtottak. A kilátás páratlan, különösen éjjel gyönyörű a kivilágított város.
Nagyon sok véleményt elolvastam, mielőtt ezt a szállodát választottam. . . . Kis családomnak olyan napokat szerettem volna szerezni, amire szívesen visszaemlékeznek. Sikerült! ! ! ! ! Nekünk az étkezés nem volt egyhangú, a szoba kényelmes volt, a wellness részlegben nagyon jól teltek az estéink a vacsi után. . . nekünk a víz sem volt hideg.
. . és külön kényeztetés volt számomra a relax zene. . . . Az egész napot lenn töltöttük a városban, múzeumról múzeumra jártunk- külön köszönet a Kedvezmény kártyáért! a családi jegyhez is nagyon jól jött. Hogy csak az előtérben van wifi? ez sem érdekelt. . . amit kérdezni akartunk és internet kellett hozzá azt a Recepción készségesen megmutatták, kinyomtatták. A gyerekek meg otthon úgyis a gépre vannak kötve. . . :) És a panoráma! -lenyűgöző volt. . . Fájó szívvel hagytuk el a szállodát. . . azt hiszem örök emlék marad! Köszönet ezért a Szálloda összes dolgozójának! -egy pici javaslat csak: a Málics Ottó cím mellé adják meg a honlapon a régi Károlyi M. nevet is . . . csak a GPS és könnyebb odatalálás végett! :)
A wellness részleg egy kicsit nagyobb lehetne, mert teltház esetén valószínű kicsinek minősül. A személyzet nagyon kedves és segítőkész emberekből állt. A félpanziós ellátás nagyon bőséges és finom volt. Örülök, hogy panorámás szobát tudtunk foglalni, mert a kilátás tökéletesen megfelelt. Szeretném a közeljövőbe ismét meglátogatni a szállodát.
A szobából csodálatos panoráma. . . A személyzet közvetlen,kedves, segítőkész. A hely tökéletes túrázáshoz, kulturális programok könnyen elérhetők a városban(autóval pár perc,de a busz a hotel előtt áll meg)Wellnes részleg élvezhető a kirándulások után (szuper a masszőrjük, ajánlom mindenkinek. . .
A Kikelet Magyarország legszebb fekvésű szállodája. Szobánk nagyon kényelmes volt, fantasztikus panorámával. Az étkezés jó volt, a kedd esti áfonyás sajttorta kiváló. A vizes részleg nagyon kellemes. A személyzet készséges. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!
Ha már rákérdeztek,mivel voltunk kevésbé elégedettek: Sajnos a fitnesz szolgáltatás méltatlan a szálloda szinvonalához. A 4 gép fele rossz, maga a terem sivár. Valószínűleg az alapanyagban volt hiba, de a keddi vacsora főételeiben a hús száraz, kemény, szinte vághatatlen volt.
Gyönyörű rálátás a városra, csendes nyugodt környezetben. A konyha elsőosztályú volt a személyzet maximálisan udvarias és segítőkész. Állandóan a kedvükbe jártak és nem lehetett tőlük olyat kérni amit nem teljesítettek. Ajánlom másnak is itt kényeztetésre talál. Biztos vagyok benne , hogy máskor is elmegyünk ide. köszönöm az egész személyzetnek!
A szobánk a városra nézett, gyönyörű kilátással. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet kedves, segítőkész, maximálisan odafigyeltek a vendégekre. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, kellemes három napot töltöttünk a hotelben. Szívesen ajánljuk másoknak is, és valószínűleg mi is visszatérünk majd a közeljövőben.
A medence vize egy picit lehetne melegebb hőfokú. A fitnesz teremben rosszak voltak a gépek, de ez csak egy átmeneti probléma. Egészében egy nagyon szép környezetben lévő kulturált szálloda, nagyon kedves személyzettel. A közlekedés és a parkolási lehetőség is megfelelő, biztonságos. Az egész szálloda gyönyörű környezetben van.
Már érkezéskor feltűnt, hogy tiszta, igényes a szálloda. A recepción dolgozó hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Bármilyen kérdést feltehettünk. A szobába a rózsaszirom szív gyönyörű volt, kaptunk egy üveg pezsgőt is. Külön dícséretet érdemel, hogy a száraz pezsgőt a személyzet kicserélte nekünk édesre.
Továbbá külön dícséretet érdemel az étteremben február 14 este, 15 reggel és 16. reggel felszolgáló úr. A nevét sajnos nem tudjuk, de nagyon segítőkész és kedves volt. Látszott hogy nem ma kezdte a szakmát. Összeségében nagyon pozitív benyomást keltett a Hotel Kikelet.