A Mecsek-hegység egyik legszebb részén, közvetlenül Pécs belvárosa fölött, a főtértől mindössze 5 percnyi autóútra található a Hotel Kikelet, a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája.
Szép szobát kaptunk tiszta, rendezett, kényelmes fekvőhely. A fürdőszoba is megfelelő volt ,kivéve az akasztók hiánya. Például nem volt hova felakasztani a fürdő köpenyt a vizes fürdőruhát stb. Ugyanez vonatkozott az előszobára illetve a gadrob fülkére pld. a vizes jackit hova kellett volna akasztani?
Az étteremben minden megfelelő volt ,előzékeny kiszolgálás,finom menü. Itt a világitás volt hangulat romboló, lehangoló főleg este. Ugyan ez vonatkozik az előcsarnokra is! ! ! De mindennek ellenére, remek három napot töltöttünk el a Hotel kikeletben. Üdvözlettel Gidai Gyuláné
A szálloda csodálatos környezetben Pécs felett egy hegyoldalban található gyönyörű kilátással. A személyzet minden tagja udvariasan, segítőkészen viselkedett. Az ott töltött egyik este sajnos csak menűből lehetett választani a vacsorát a kevés vendég miatt, azonban az ételek mennyiségével és minőségével nem volt probléma.
A legnagyobb negatívum a nagy medence vízhőmérséklete volt. Szerintünk egy kimondottan úszómedencében tökéletes lett volna, de egy wellness részlegen melegebbenk kellene lennie. Sajnos feleségem meg is fázott. Még két apróságot említenék meg. Az egyik hogy a wellness sárga táska sajnos olyan kellemetlen szagú volt, hogy a fürdőszoba ajtaját zárva kellett tartani, valamint a TV-n a csatornák nem voltak megfelelően behangolva - TV2-n az eredeti hang volt, nem a magyar szinkron. Összességében ajánlani tudom a szállodát föleg azoknak, akik szeretik a hideg vizet ill. nyári időszakban.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Egyedüli gondot a pezsgőfűrdő hiánya okozott, mivel elromlott és így csak az első napon tudtuk használni. Az idősebb korosztály számára volna egy javaslatom: Jó lenne ha a benti medence vízhőmérséklete 34-36 fok között lenne beállítva, mert akkor a mi korosztályunk is igazán vellneszezhetne!
A jelenlegi vízhőmérséklet nekünk hideg volt, ezért mi nem tudtuk élvezni a hotel vellnesz szolgáltatásást. Összességében a vellnesz hiánya ellenére is nagyon kellemes 6 napot töltöttünk Önöknél. Üdvözlettel Hannauerné.
A szálloda nagyon szép helyen van, gyönyörű a kilátás, csendes környezetben. A szolgáltatások mint a wellness részleg elrendezése nem a legideálisabb, a medencék vize hideg, amin szerintem könnyen lehetne változtatni napkollektorral. A személyzet udvarias, kedves, és mindent megtesz a vendégekért, bár nekem a foglalás egy kicsit nehézkesen sikerült, volt némi félreértés, de ez elhanyagolható.
A szobák tiszták rendezettek, a minőségük nem mindenhol tükrözi a 4*-ot. A foglalásnál a lányomnak külön szobát kértem, igaz nem egy más mellé, Érkezéskor derült ki hogy nem csak nem egymás mellet nincs a két szoba de még két emelet is van kötünk, még szerencse, hogy alányom már elég nagy és önálló. Zsolt
A szálloda négy csillagos, ennek ellenére az étkezés színvonala nem volt mindig tökéletes. A reggeli öt napon keresztül szinte mindig ugyanaz volt (rántotta,lecsó és sült kolbász)ezt kicsit változatosabbá is tehették volna. A vacsora sem volt tökéletes a három fogásával, máshol a négy csillagosnál többet nyújtottak.
Elképesztő a hely adottsága, a kilátás lélegzetellálitó,gyakorlatilag nincs magasabban fekvő épület Pécsen! Az ételek minősége kiváló,még szakmabeliként sem tudtam fogást találni rajtuk. A személyzet kedves,azonban a felszolgálási ismereteken még lehetne mit csiszolni.
Kifogásom egyedül a szoba takaritással kapcsolatban volt,szolnom is kellett a recepción,hogy értékelném ha valaki felporszivózná a szobát és tenne be tiszta törülközőket! Másik probléma a falak vékonyságából adódott,reggelente tisztán hallottam a szomszédokat, reggel 6. 30kor! Mindezeken felül nagyon jól éreztük magunkat,és kis odafigyeléssel az egyik legjobb szállodát lehetne kialakitani a helyből!
Pár évvel ezelőtt jártunk ebben a hotelben. Olyan helyet kerestünk, ahonnan szép kilátás nyílik Pécsre és wellnesselni is lehet. itt megtaláltuk a számításainkat. A wellness-részleg nagyon designe-os, újonnan tervezett. Maga a hotelszoba átlagos, de tekintettel a szálloda jó elhelyezkedésére, a csodás kilátásra, ez nem is volt téma.
A személyzet nagyon figyelmes. Az ételek isteniek voltak, annak ellenére hogy nincs nagy választék, de az minden igényt kielégített. A kilátás a teraszról meg lenyűgöző! Kisgyerekkel is jó, mert közel van gyalogosan az állatkert, meg sok néznivaló van a városban. Ajánlom mindenkinek!
Márciusban voltunk, kisgyerekkel a hotelben. Nagyon kellemes volt a tapasztaltunk. Kedves, segítőkész volt a személyzet. Tiszták és tágasak voltak a szobák. Gyönyörű és tiszta levegőjű helyen fekszik a hotel. Az étteremben nagyon kedvesek, segítőkészek és megértőek voltak (kisgyerekkel ez nem mindig természetes. . .
A személyzet nagyon kedves, mindenre figyelnek, segyítőkészek. A nagymedence vize tényleg hideg, ezért nem is volt benne senki. A pezsgőfürdő fantasztikus, a férjemet ki sem lehetett szedni belőle. A szaunák nagyon jók. A szoba szép, tiszta, meleg. Nekünk az étel árak egy kicsit drágák, viszont minőség.
Gyönyörű környezetben, csodaszép panorámával rendelkező szálloda. A személyzet kedves, udvarias és mosolygós! Kellemes volt az ott töltött 4 napunk, mivel a pihenés és a feltöltődés jellemezte. Mi a "fárasztó" városi séták és kulturális események után tértünk meg a nyugodt, kényelmes szállodába.