A ráckevei DUNA RELAX HOTEL Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvel? ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban!
A GYEREKMENTES KIKAPCSOLÓDÁS SZAKÉRTŐJE Minden felnőttnek jár néhány nap gyerekmentes kikapcsolódás. KETTESBEN RÁCKEVÉN IFJAKNAK A nálunk töltött id? alatt mindent megteszünk, hogy új közös élményeket szerezve gazdagíthassák kapcsolatukat. A foglalástól a kijelentkezésig számos apró gesztussal segítjük, hogy – gyerekek nélkül – egymásra hangolódhassanak. A szobában egymásra hangoló zenei válogatást talál. Különleges alkalmakra, ha kéri, rózsaszirmokkal borítjuk el ágyát. Wellness birodalmunkban páros nyugágyakkal, páros szaunaprogramokkal, különleges masszázsokkal szolgáljuk kényelmét. Az esti órákban hangulatos gyertyafénynél veheti igénybe ezeket a szolgáltatásokat, éjszakára pedig akár kibérelheti magunknak a teljes wellness részleget. Éttermünkben saját asztalt foglalhat. Szakácsaink figyelembe veszik ételérzékenységüket vagy diétájukat, akár személyre szabott ételeket is készítenek.
ÖRÖKIFJAKNAK A pároknak kínált valamennyi szolgáltatás mellett 60+ kényelmi szolgáltatást nyújtunk örökifjú vendégeinknek. Érkezéskor a ráckevei HÉV végállomástól ingyenes transzfert biztosítunk a hotelhez.
3 napot töltöttünk el a hotelben, sajnos rossz időjárás miatt a környéket nem volt lehetőségünk igazán felfedezni. A parkolás jól megoldott a hotel előtt, sok hely van és ingyenes. Az étterem szép és elegáns, az ételeket folyamatosan töltötték reggelinél és vacsinál is, nem várták meg míg elfogy.
A választék megfelelő volt, 2 féle leves és 4 féle főétel, 2 vagy 3 féle desszert, többféle saláta. Levesből sajnos pont volt egy ismétlés, 2 vacsáránál is volt karfiol leves, amin kicsit meglepődtünk, de mivel nagyon finom volt így annyira nem bántuk. Az ételekben összességében nem csalódtunk, egyetlen kivétellel minden nagyon finom volt és ízletes. A kivételt az a rizs képezte, amely sajnos a vacsoránál kemény volt, főzni kellett volna még. Ez még belefért volna, a reggelinél viszont a tejberizst is megkóstoltuk, és bizony abban is kemény ropogós rizsszemek voltak, így viszont már nem elfogadható egyszeri esetről van szó. Ez egy picit 4 csillagnál negatívum, de egyébként minden más étel kiváló volt. A wellness részleg nagyon szép, sajnos a kinti rész már a hűvös idő beköszöntével nem volt használható, de nagyon hangulatos lehet az is! A személyzet kedves és figyelmes volt, a korlátlan teafogyasztás és a délutánonkénti "csipegetés" nagyon figyelmes apróság. A medencéknél itt-ott hiányzott pár mozaik, illetve második napon a legfelső medencénél nem működött 100%-osan az élményelem. Apró dolgok, de ezek is figyelmet érdemelnek. A szoba elegáns és tetszetős volt, szép kilátással a Dunára és a hídra. Az ágy nekem kicsit kényelmetlen volt, másféle matrachoz vagyok szokva, így ez elég egyéni kérdés hogy kinek ilyen vagy olyan felel meg. Összességében tehát elégedett voltam, ha ezeket a kisebb dolgokat is sikerül javítani akkor teljes lesz az élmény. Szívesen visszatérnék még ide, kellemesen éreztem magam és kiemelném még azt is, hogy felnőttbarát hotel, így a pihenést garantáltan nem zavarja majd gyerekzsivaj!
A személyzet kedves. Tágas, Dunára néző erkélyes szobát kaptunk, kényelmes ággyal. A wellness részlegen medence, jacuzzis medence, szauna, gőzfürdő kényezteti a vendégeket. Jó időben a kinti medencében lehet hűsölni. Gyógyteák fogyasztására is van lehetőség. Szállodai program keretében kóstolók is vannak.
A svédasztal választéka sajnos már nem olyan, mint korábban volt. Ráckeve hangulatos belvárosa rövid sétával megközelíthető. Szerdán és szombaton nagy piac van a szállodával szemben , hosszan elnyúlva a Duna parton. Érdemes egyszer megnézni. Kellemes hétvégét töltöttünk.
A hotel tökéletes helyen található, gyalog a belváros kényelmesen bejárható a híd túloldalán. Sajnos a covid járvány miatt nem voltak szervezett programok, de a Balabánon tett hajókirándulás kárpótolta ezt. :) A wellness rész csodás, a finn szauna szuper, a masszőrök kedvesek és ügyes kezük van.
Egy apróságon kellene még javítani: a beltéri medence ablakai nem voltak nyitva és a nyitott ajtó kevés volt ahhoz, hogy a magas páratartalom csökkenjen. A kinti medence vize szuper volt és nagyokat pihentünk a baldahinos ágyakon. Az éttermi kínálat és a kiszolgálás magasan kiváló volt! Remekül éreztük magunkat !
Júliús30-Augusztu 2ig voltunk a szállodába feleségemmel. Már tavaly is pihentünk itt pár napot. Szép szálloda kedves személyzet. Talán az étkezés kíván némi kivetni valót. Első este a vacsora kezdette után fél órával értünk le az étterembe. Leveses edények üresek. Szóltunk legyenek szívesek hozni.
A pincér hölgy az egyik edényt feltöltötte ,de akkor már 6-8 ember ácsorgott ott a levesre várva. A másik edény paradicsom levesért újra szólni kellett. A másodiknál zúza pörkölt akkor már elfogyott. Közölték az már nincs. Az asztalokról nem szedték le a koszos edényeket. Italra úgy kelet a pincér után menni nem jött az asztalhoz az ital rendelést felvenni. Már jó a vacsora végén jártunk ,mikor az ital megérkezett. Reggelinél a kiskanalak elfogytak. újra várni kellett. A péksüteményes kosár üres volt akkor bevitték és dobtak bele 4-6db-ott. Azt mondták sokan vacsoráznak. Szerintem folyamatosan figyelni kell ahogy fogy az étel tölteni. Második este a vacsora már kicsit simulékonyabban működött. A többi ,minden megfelelt. Takaritó személyzet kedves ,mosolygós előre köszöntek. Köszönjük a pár nap pihenést.
Jó helyen lévő hotel, tiszta ,jól felszerelt. A superior szobák kényelmesek jól felszereltek. A személyzet rendkívül jól képzettek udvariasak. A wellness hangulatos ,külsős vendégek együtt is jól használható . A reggelik szinte változatlanok a vacsorák -a séf látható igyekezete ellenére nem túl jó, izézetlenek,egy tanulmány út jót tenne neki.
A Duna közvetlen közelsége ellenére a környék szúnyog mentes Az épület és a szobák az ingyenes klíma folyamatos működése mellett is átforrósodnak, klíma nélkül elviselhetetlenek. Az italok (folyadékok) irreálisan magasak ezért a fogyasztás nem túl nagy
Két éjszakát töltöttünk el párommal a hotelben. A személyzet igen kedves volt és barátságos(leszámítva az érkezésünkkor a férfi recepcióst aki nem volt barátságtalan ugyan, de jól esett volna egy mosoly,nem pedig a kimértsége). Külön megköszönöm,hogy távozásunkkor otthagytam a telefontöltőmet melyet postán elküld nekem a hotel.
Ez egy nagyon kedves és udvarias gesztus! A szálloda elhelyezkedése nagyon jó. Szép a kilátás a Dunára viszont ha nyáron megyünk kissé zajos mert közvetlenül az út mellett van. Valóban jó lenne szúnyoghaló az erkélyajtóra ezt már más is megjegyezte itt. Ha maximális csendet szeretnénk inkább a belső udvarra néző szobák közül válasszunk. A szobák szépek(relax). Külön örültem a sarokkádas szobának! Aminek viszont nem örültünk az az,hogy egy darab akasztó nincs az előszobába a kabátoknak. Nagyon nem praktikus és filléres dolog lenne. Mindenünket arra az egy székre kellett tennem amit nem akartam a kis szekrénykébe beakasztani ami a szobában volt. De pl ha esik az eső a vizes kabátomat eleve sem akasztanám a száraz ruháim közé. Tudom apró dolog,de akkor és ott ezek igenis bosszanthatják az embert. A wellness-ben a szaunák nagyon jók. Nekem a medence hőfokával volt bajom túl meleg a víz a két felső medencébe. Alapvetően kicsinek is tartom meleg vizes részt itt. Nekem a szaunavilág nagyon tetszett a vizes rész kevésbé. A szaunaszeánszokon meg egyenesen kötelezően részt kell venni aki szereti nagyon jók voltak. A konyháról:sok helyen jártam már de ez az első háromban benne van! Nagyon jó ízekkel főz a szakács. 4-6 fajta étel van de azok mindegyike remek! A desszert kínálat nem túl választékos de ami volt az isteni volt! A reggeli számomra nem volt unalmas,sok mindenből lehetett választani. Nem negatív kritika de ha már amerikai palacsinta, akkor lehetne hozzá juhar szirup és sajnos 2. reggel a palacsinta közepe többnek is nyers volt! Mindig sajnálom mikor egy 4*-os hotelben a gyümölcslé egy felvizezett gépből jön. Egyszerűen 2 napra 50. 000Ft-ért bele kéne,hogy férjen a 100%-os narancslé,baracklé,ananászlé a reggelibe és ezalatt a dobozos üdítőt értem amin látom,hogy az 100%-os! ! ! Szerettünk volna biciklizni,erre már nagyon rá is készültünk de az összesen két biciklit alkalmatlannak találtuk erre. Csalódottak voltunk. A külső rész vizes része sajnos még nem volt nyitva szerintem májustól ez nagyon sokat dob a hotelen. Összességében jól éreztük magunkat de nekünk nem lesz ez a hely a törzshelyünk. Picivel minden részletében többet vártunk.
Utazás előtt elolvastam pár véleményt, ezek alapján nem voltak túl nagy elvárásaim. Ehhez képest igazán nagyszerű napokat töltöttünk a szép fekvésű szállodában, sokat gyönyörködtünk a panorámában Dunára néző szobánk ablakából. A személyzet kedves, udvarias, a szobák szépek és elég tágasak.
A wellness is nagyon megfelelt, mivel szeretek úszkálni és szaunázni, jók voltak a szauna-szeánszok, a masszőr pedig igazán kiváló volt! Bőséges választékot találtunk reggeliné, vacsoránál egyaránt. Elromlott a kávé-automata, azonnal kárpótoltak egy finom kávéval, amit a bárból hoztak nekünk. Másoknak is jó szívvel ajánlom!
Duna Relax & Event Hotel válasza
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Nagy örömmel olvassuk, hogy pozitív csalódást okoztunk önnek! Máskor is nagy szeretettel várjuk vissza önöket szállodánkba, ha néhány újabb kellemes napot töltenének nálunk! Üdvözlettel:
2019. április 2., Duna Relax & Event Hotel, front office manager
Rendszeres látogatói vagyunk a hotelnek. Mint mindig, most is nagyon jól éreztük magunkat. Második emeleti szobát kaptunk, amivel nem is volt gond, de én a teraszajtóra raknék szúnyoghálót, hogy a friss levegőt is be lehessen éjjel engedni, ne a klima hűtsön állandóan.
Amit még észrevettem az elmúlt alkalmakhoz képest, hogy az étkezésekkor nem volt zökkenőmentes az utánpótlás, sokszor várni kellett egy-egy kiírt fogásra, de változatlanul nagyon ízletesek voltak az ételek.
Duna Relax & Event Hotel válasza
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk észrevételeit! Számunkra vendégeink véleménye a legfontosabb! Visszavárjuk máskor is! Üdvözlettel: Duna Relax & Event Hotel
2018. november 15., Duna Relax & Event Hotel, front office manager
Két napot töltöttem néhány napja szállodában külsős vendégként . Egy baráti társaság hívott meg Ráckevére üdülni,kikapcsolódni. Amit kiemelek a szállodában wellness részlegen dolgozó nyírok masszőr férfi aki úgy megmasszírozta egész testemet hogy szinte teljesen újjászülettem!
Járok több mint 6 éve ízületi és érrendszeri problémákkal orvoshoz,gyógymasszőrhöz de közel 1 órás nyírok-masszázs kezelés után éreztem csak van remény gyógyulásomra! Köszönöm itt lehettem a szállodában! Benti dögönyöző élmény ellem kiváló!