A Hotel Fagus a csodálatos Lövérekben kínál kényelmes szállást turisták és tökéletes felszereltséget üzletemberek számára. A szálloda gyönyörű zöld környezetben található, közel Sopron történelmi városához, az osztrák határhoz, valamint a Fertő tóhoz.
Én a 3 lányommal voltam ebben a szállodában. Csak pozitívumokat tudok mondani, mind a személyzetről, mind a szállodáról és az ételekről. A gyerekeket alig lehetett kiparancsolni a medencékből, élvezték a pancsolást nagyon. A szobák tisztaságával is nagyon meg voltunk elégedve.
A lányommal jártam ott, ő már volt a párjával azelőtt pár hónappal, és csak jókat tudott mondani róla. Ezért esett a választásunk ismét ide. Nem csalódtam. A szálloda nagyon szép környezetben van, a személyzet előzékeny, udvarias volt, a svédasztal kínálat bőséges volt (vacsorára 2 féle leves, és 8 féle második étel), és nagyon finoman elkészítve. Bárkinek szívesen ajánlom!
Azt hiszem nyugodtan írhatom, hogy ez a top szálloda Sopronban. Itt minden megvolt, amire csak szüksége lehet a pihenni vágyó pároknak, családoknak. Mese szép, gyönyörű, hatalmas szálloda, csodaszép kilátással. Csodálatos környezet, baba barát, jó masszőr, gyönyörű környezet. Tökéletes kiszolgálás,megfizethető árak.
a szoba cincérekkel volt tele, legalább 20-t kellett kitessékelni az erkélyre, de valahogy a fakeretes erkélyajtó alatt mindig újra és újra jöttek, zavaró volt ez, a függöny hátulja is ezekkel volt teli; a probléma és félrevezető még az volt, hogy a beltéri medencékről olyan fotó van fenn a neten, mely szerint 2 nagyobb medence is van de ez csak a tükörfal miatt volt így, a medencekínálat így szegényesnek mondható egy ekkora szállodához; ami szép volt és jó, az az udvar, a maga hangulatával és a friss levegővel, sétánnyal; s az étkezés is kiváló volt
Csodaszép helyen, tökéletes élményt nyújtott a szálloda! Szívből ajánlom, nem csak nászutasoknak! :) Az ételek kifejezetten magas színvonalúan voltak elkészítve, a felszolgálással, személyzettel is maximálisan meg voltunk elégedve! Megérte hallgatni a tanácsra, aki ezt az szállodát ajánlotta!!
Kényelmes, szépen berendezett szobák, a személyzet igazán kedves és segítőkész. Rendkívül finom, változatos, bőséges svédasztal kínálat. A wellness részleg igazi kényeztetést kínál, a szálloda gyönyörű környezetben van. Fantasztikusan éreztük magunkat, valódi kikapcsolódás volt, bármikor szívesen visszamennénk.
Ez egy olyan hely, hogy még el sem mentél, máris indulnál vissza. A szálloda csodálatos,a szoba tágas, tiszta, a személyzet figyelmes, de nem tolakodó. Az étterem kifogástalan. Nagy választék, úgy a reggelinél, mint a vacsoránál,saláták, desszertek, fejedelmi ellátás. A környék lenyűgöző, a mindennapi séta elhagyhatatlan, nem lehet betelni vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gyerekekkel voltunk itt pár éve néhány napot, nagyon jól éreztük magunkat. Szép, modern szálloda. A kert csodaszép, rendezett, a szobák tiszták, a személyzet kedves, segítőkész. . . Ami talán negatívum, az étterem és a fürdő rész elég zsúfolt. Az ételek finomak, a kínálat is rendben volt. Fekvése nagyon jó, könnyen megközelíthető. Pár napos kikapcsolódásra csak ajánlani tudom.
Májusban töltöttem el itt négy napot. Sajnos az idő nem kedvezett igazán, de a szálloda mindent megtett a kényelmemért. A személyzet igazán alkalmas a munkája ellátására, segítőkészek, udvariasak, a recepción mindenkor segítségemre álltak. Az étkezés és a étterem személyzete szintén maximálisan megfelelt az igényeimnek.
A wellness részleg is mindig tiszta volt, és minden szolgáltatást tudtunk használni. A szobák is kielégítették az ígért szolgáltatást. Ajánlom Önöknek a Lővérekben található szálloda felkeresését, mert az azt körülvevő park, botanikus kert szintén felüdülést hoz a városi szmogos hétköznapok után.
Én 3 éve voltam ebben a hotelben, de felejthetetlen élmény marad. Nagyon szép, tiszta, modern szálloda, eddigi életem során talán ez volt a legszínvonalasabb hely, ahol megszálltam. A félpanziós ellátás egyszerűen fantasztikus volt, olyan ételeket kóstolhattunk meg, amilyeneket azelőtt soha (pl marhanyelv).
Azóta se ettem egyik szállodában sem ilyen finom ételeket! Az egyetlen negatív tapasztalat, hogy a parkolásért fizetni kell, pedig általában ingyenes szokott lenni mindenhol. Mi ezért inkább kinn álltunk meg, mert nem álltunk olyan jól, hogy ki tudjuk fizetni azt a kb 3000 Ft-ot a 3 napért (már nem emlékszem pontosan az árára). Értékelésem: 5-ös :) :) :)