Régebben épült szállodáknál megszoktuk, hogy általában alulméretezett a wellness, de itt arra számítottunk, hogy kellemesebb, nagyobb lesz akár a pihenőrész, ahol a pihenőágyak vannak, illetve a medence is. Amikor mi voltunk sokan voltak, így a medence is tele volt (ha 4-5 ember van benne, már nem érdemes bemenni), és a két jacuzzi is folyamatosan tele volt. Vasárnap mi tovább maradtunk, késői távozást kértünk pár ezer forint felár ellenében és nem bántuk meg, mert így nyugodtan tudtunk úszni, szaunázni és pihenni a wellness részen, mivel a vendégek nagy része ekkorra már távozott. Ami még zavaró volt, hogy a zuhanyzók előtt folyamatosan állt a víz, az ember állandóan attól félt, hogy elesik. A reggeli választéka maximálisan kielégítő volt, többféle meleg étel is volt, illetve egy kis bio sarok is. A vacsorával kapcsolatban vegyesek az élményeink. Az édesség választékát kicsit szűkösnek éreztük. Ami a többi ételt illeti, első este nem igazán voltunk elégedettek, második este viszont több fogás is ízlett. Ami pozitívum, hogy folyamatosan töltötték fel a svédasztalt, a használt tányérokat, pedig hamar elvitték az asztalunkról. A szoba elég nagy méretű, ami kicsit hiányzott, hogy az erkélyen nem voltak székek, de lehet hogy ez csak azért volt, mert mi március legelején voltunk. Érdemes a hátsó erkélyes szobákat kérni, legalábbis mi elégedettek voltunk a kilátással. Amit még érdemes megemlíteni, hogy a szabadtéri parkoló teljesen tele volt, csak nehezen találtunk helyet. Ami viszont korrekt, hogy sok szállodával ellentétben, itt legalább ingyenes. Kedves gesztus, hogy eljövetelkor el lehet venni egy kis üzenetet a portán, útravalónak.