A négycsillagos Novotel Szeged Hotel a város legszebb részén, a Tisza partján 136 szobával (melyből 6 lakosztály) várja kedves vendégeit. A Szeged szívében álló szálloda egy kilométerre található a Móra Ferenc Múzeumtól és két kilométerre a szegedi Dómtól. A szállodában egy étterem, bár és szemináriumi termek is rendelkezésre állnak.
Négy csodálatos napot töltöttünk Szegeden, a Novotel Szegedben "Hétköznapi Vakáció a Dél-Alföldön" csomaggal. A szálloda munkatársai kedvesek, udvariasak és segítőkészek. Nagyon sok a fiatal, különösen az étteremben! A szobák tágasak és kényelmesek. Nagyon tetszett, hogy a vízforraló és a bekészített csészék is a szoba felszerelése.
A kávé, tea nem csak az érkezéskor várt, hanem folyamatosan pótolták a készletet. A tisztálkodó szereket is folyamatosan pótolták ha kellett, illetve szükség esetén kérhettünk a recepción, amit 5 perc elteltével már hoztak is a szobába. Egyedül a fürdőszoba szűkös kissé, főleg zuhanyzás alkalmával. Bár külön ágyas szobákat kértünk, franciaágyasat kaptunk, (amin a takaró egy db hatalmas), de a szoba tartozéka még egy kanapé is. Így tudtunk külön ágyon aludni. A takarító munkatárs kérésünkre azonnal hozott plusz ágyneműt, és minden nap megkérdezték mire lenne szükségünk. Nagyon tetszett az erkély és a kilátás a Dómra, de sajnos nem tudtunk kiülni, mert nincsenek kinti bútorok. A wifi gyors, de nehézkes az elérése és minden alkalommal újra be kell lépni. A csomaghoz kapott belépők minden személyre vonazkoznak, teljes értékűek és igazán remek programot nyújtottak. A reggeli bőséges, hatalmas a választék. A wellness kicsi, de még késő este is használhattuk! Végül szintén pozitívum, hogy a fizetés alkalmával a szobák költségét igényeink szerint megbontották. +1: Nagyon szimpatikus és követendő példa a fenntarthatóságra való felhívás, ösztönzés!
Jó elhelyezkedés, a belváros pár perc sétával elérhető. Tisztaság tökéletes. Személyzet nagyon udvarias, segítőkész. Tv csatornáknál több sport adót szívesen vettem volna.
Kítűnő elhelyezkedés a Tisza partján, közel a belvároshoz. Étkezéskor nagy választék, folyamatosan utántöltik, kedves a személyzet, kifogástalan a tisztaság. Nagyon jó kis gyereksarok az étkező szintjén. Észrevételek: a liftek működése kissé kiszámíthatatlan, a jacussi picike és estére már nem túl tiszta.
Családi összehangolódás karácsonyra. Kiváló helyen van,jó a megközelítés. Tiszta,kényelmes szálloda. Kifogástalan az ellátás és a személyzet. Biztosan visszatérünk. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Elsődleges szempont a vàrosi làtnivalók megközelítése, as ètkezés minősége és a kényelmes volt,especially maradéktalanul teljesült.
2018.12.23-25-ig voltunk a szállodában ! A reggeli és a vacsora bőséges és finom volt ! Meglepetés volt hogy gondoltak arra is hogy ha valaki tejérzékeny az is tudjon legalább tejet inni ! Köszönjük szépen ,jól éreztük magunkat !
Nagyon kényelmes és igényes szálláshelynek bizonyult. A személyzet segítőkész, az ellátás pedig kifogástalan volt. Elhelyezkedése szuper, gyalogosan Szeged számos látványossága elérhető volt számunkra. Köszönjük Novotel!
Maximálisan meg voltunk elégedve a szállodával. A szobában 4-en laktunk (két felnőtt két gyermek, akik már nem kicsik), de mindenki kényelmesen elfért, a pótágy is nagyon kényelmes volt, ami nem minden szálláshelyen tapasztalható. Több szállodában jártunk már, de ez volt az első hely, ahol a gyerekek ingyenesen lakhattak, azonban az érkezéskor ajándékot kaptak!
A személyzet figyelmessége és kedvessége külön említést érdemel, a kisfiam szülinapját külön odafigyeléssel kezelték, szervezték, de pl. az is az odafigyelést mutatja, hogy nagyszülőkkel együtt érkeztünk Szegedre és a szállás megrendelésekor jeleztem, hogy egymáshoz közeli szobát szeretnék, összenyítható szobákat kaptunk, ami tovább növelte a jóérzésünket. Az ellátásban svédasztalos reggeli volt, ami minden igényt kielégített mindkét reggel. Egyik este kértünk félpanziós vacsorát, és az sem okozott csalódást! A szobában is volt wifi, hajszárító. Az ár érték arány is nagyon megfelelő!
Ismét itt! Most éppen a Szegedi Szabadtéri játékok miatt és egy kicsit a gyönyörű tűzijáték miatt is,a jól bevált helyen. Szeged- Tisza partján,a sörfesztivál parazsában,közel mindenhez! A régi jól bevált tágas szobák,akár nagyobb gyerekekkel is ,a finom ,választékos reggeli,amiben még nem csalódtunk a választék miatt.
. . A város nyüzsög,ha becsukod az ablakot a légkondi zaja. . . de már megszoktuk ebben az forró augusztusi 2 éjszakában. Sok vendég megfordul ebben az időszakban,mégis a hotel szinte elnyeli azt. Gyors ki és bejelentkezés,szinte mindig idő előtt el lehet foglalni a szobát ,és élvezni Szeged minden szépségét,akár az erkélyről,akár barangolva a városközpontban. Próbáljátok ki!
Nagyszerű szálloda egy csodálatos város központjában. A fekvése kiváló, Szeged belvárosa könnyen bejárható. A szoba tiszta és kényelmes, a konyha kitűnő! Valódi luxus élményt nyújtott az ott tartózkodás.
Három éjszakát töltöttünk a szállodában. A személyzet minden tagja(felszolgáló,takarító,recepciós)figyelmes volt, maximálisan a vendégek rendelkezésére álltak. A szobánk tiszta és igényes volt. Bár nincs a szállodának wellnes részlege, biztosítottak belépőt a csúszdaparkba. Gyerekek ajándékot kaptak,programokat szerveztek részükre. Nagyon elégedettek voltunk a szállodával.