A négycsillagos Novotel Szeged Hotel a város legszebb részén, a Tisza partján 136 szobával (melyből 6 lakosztály) várja kedves vendégeit. A Szeged szívében álló szálloda egy kilométerre található a Móra Ferenc Múzeumtól és két kilométerre a szegedi Dómtól. A szállodában egy étterem, bár és szemináriumi termek is rendelkezésre állnak.
Nagyon jó a véleményünk minden rendben volt az étterem árai kissé túlzoak de hát ez egy négycsillagos szálloda és semmi sem kötelező de a kényelem az kifogástalan.
Szép helyen, gyönyörű kilátással a városra és a Tiszára. Két légterű apartmanban voltunk. A szoba nagyszerű, kényelmes. A két televízióhoz azért jó lett volna még egy távirányító. A Wi-fi használhatatlan a hetediken szobában. Tisztaság volt. A szobai bekészítés is jól jött. A fürdőben a pipere bekészítést is pótolták, ha elfogyott.
Azonban az ünnepnapokon az étteremben nem álltak a helyzet magaslatán. Többször kellett szólni, hogy elfogyott az étel, a desszert. A választék se volt valami fényes. Ahogy lement az ünnepi roham mindjárt jobb volt az éttermi kínálat és a mennyiség. A reggeli azonban pompás. Sokféle volt minden nap és azonnal pótolták a kiürült tálakat. Összeségében jól éreztük magunkat. Viszonylag jóvolt az ár-érték arány.
Gyönyörű a város, sok látnivalóval! A szenteste karácsonyi zenével meghittebb lehetne. Reggelinél és a vacsoránál a szobaszámmal ellátott asztal megkönnyítené, hogy nem kellene tányérral a kézben asztalt vadászni. Csokoládé, vagy ital kupon helyett az első étkezésnél a főúr az asztalhoz kísérhetné a vendéget.
Visszatérő vendégekként érkeztünk, most kimondottan az adventi időszakra terveztünk látogatásunkat. Újra jól éreztük magunkat a városban és a szállodában. Egyetlen problémánk az volt, hogy a szobánkban a fűtés olyan hangos volt, hogy aludni nem lehetett tőle. Le kellett venni 15 fokra, hogy éjszaka ne kapcsoljon be a ventilátor.
Három éjszakát voltunk Szeged szép részén a Novotel-ben a Tisza partján. Szép panoráma, közel van a legjobb helyekhez. A személyzet készséges (bár az egyik nap billiárdoztunk térítésmentesen, később fizetős lett). Tisztaság és rend van. Első meglepetésem volt, hogy a fürdőköntöst külön kellett a portán igényelni, a kezembe nyomtak négy csomagot, felvihettem magamnak.
Aztán rájöttem miért nem erőltetik a WELNES-t: kicsi, nem szellőzik, nincs csobbanó medence, a zuhanyzók alig folynak. 160 szobához egy szauna (nincs fertőtlenítve), egy infra és egy jakuzzi jár. Aki ettől eltekint, igazán jól érezheti magát a szállodában, szép környezetben, jó ellátással.
2017 december 23-26-ig voltunk a szálloda vendégei. Érkezéskor a kedves recepcióstól minden fontos információt megkaptunk. A lányom egy kis plüss figurát kapott,aminek nagyon örült. A lift és a szoba ajtó is kártyával működött,ami nagyban növelte a biztonságérzetet. A reggeli és a vacsora változatos és finom volt,a pincérek,kedvesek és segítőkészek voltak.
A szoba tisztasága kifogástalan. A kávé és a tea bekészítés egy figyelmes gesztus. A karácsonyi kis ajándék is kedves meglepetés volt. Könnyen,gyorsan megközelíthetőek voltak a város nevezetességei. Ha legközelebb Szegedre megyek újra az Önök szállodáját választom,és szívesen ajánlom majd ismerőseimnek!
Évfolyamtalálkozó miatt jöttünk ide. Jó,hogy az M5-ön /Pest felől/ ki volt írva, hol kell letérni. Nem volt u. ez a városban, egy ekkora hotelt jelezhetnének többször. Jó, hogy gyalog is közel van a centrumhoz,az Anna fürdőhöz. Utóbbit mindenkinek ajánlom, olcsó, várakozáson felüli. /Úszó-, élmény-, gyógymedence,napozókert.
/Még a vasárnapi távozásunk után is elmentünk a fürdőbe. A hotelben a szobakártyák nem működése okozott sok bosszúságot. /Tv adásban nem nagy a választék, vifi a szobában elvétve működött. / Tetszett a vízforraló, kevésbé az egy (bár nagy)közös paplanos ágy, mivel különágyas szobát kértünk. Pozitívum, hogy hétvégén 11-ig van reggeli. Szeged lévén hiányoltam a zöldpaprikát, halat, egyébként jók voltak a reggelik és a találkozónkra külön fizetett vacsora. Az üres erkélynek nem látom értelmét.
A szálloda kiváló elhelyezkedése, és a szoba mérete a legfőbb pozitívum. A személyzetből az étterem dolgozóit emelném ki legfőképpen, akik a vendégek kívánságait maximálisan teljesítik a meglehetősen egyhangú ételek mellett.
Ezen lenne mit javítani, mert egy héten keresztül ugyanazt a választékot enni reggelire, valamint a vacsorát is csak abból a pár fogást tartalmazó "étlapról" kiválasztani, nem épp változatosságot tükröz. A takarító személyzet tökéletesen végzi a dolgát, kedves, barátságos. A "wellneshez" jó lett volna egy kisebb medence is akár, mert az egyetlen jakuzzi nem épp nevezhető annak. A 2 lift a 4 nap alatt 3x nem működött, egy 8 emeletes hotelnál nem éppen kellemes a hőségben felgyalogolni a legfelső emeletekre. Összességében azt mondanám, hogy 1-2 éjszakás ott tartózkodásra kitűnő választás, de egy hosszabb nyaralásra biztosan nem választanám többet.
Most először jártam Szegeden! Nagyon tetszett a város hangulata! Elsőnap a vadasparkot látogattuk meg, másnap a Napfenyfurdobe toltottunk el egy egész napot! Fantasztikus volt. A hotel teljesen tiszta,remek szemelyzet! A vacsoránál a pincerek elkepesztoen figyelmesek voltak, folyamatosan foglalkoztak velunk hogy szuksegunk van-e valamire!
A szálloda személyzete kedves és segítőkész, a szoba tiszta, bár a fürdő nagyon szűkös-gyerekekkel akik még segítségre szorulnak, és a kilátás nem az volt amit vártunk. De nagyon jó elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető a belváros és a fürdő is.
Remek volt hogy a csomagban kaptunk családi belépőket, és nagyon kedves volt hogy érkezéskor a gyerekek ajándékot kaptak amit aztán egész héten le se tettek és mindenhova magukkal vittek. köszönjük a vendéglátást és további sok sikert a munkájukhoz. Major család